Härligt men även varmt idag!

Gaaaah jag trodde det skulle vara svalare idag så man hann andas lite mellan all värme men icke. Jag kollade ut imorse och tyckte det såg risigt ut så Tindra fick en boddy och sparkbyxor men när vi väl kom ut sen höll både hon och jag på att avlida ju! GAAAAH vad varmt det var! Haha när vi kom till pappa kräktes hon så hon slapp de varma kläderna:)

Vi har vart med Maria idag oxå, ovanligt va?! Hihi min maria är den bästa maria:) Men inte "TantMaria" utan "snälla-lek-mia"... tihi!

Var på tuna park en sväng o lunchade och vi åt baconlindad kycklingfilé med tzatziki, bulgur och rödvinssås:) GOTT!

Jag passade på att köpa min fina hårclips till Tindras dop och ett uuuuuursöööööött hårband till hennes dop till henne själv och lite dekorationsstenar till borden och ett kartongark som vi ska fixa till snyggt:) Ni får se nästa lördag, då gäller det:)

Jag och Maria åkte hem och tittade på Våra bästa år som jag spelat in idag och så åt vi jordgubbar med grädde som vi köpt med oss hem:) MUMS!

När Daniel kommit hem hade vi bestämt att inte åka till annelie ikväll men vi ångrade oss.. det är sååå jäääävla varmt här i lägenheten och trots att vi vädrat på eftermiddagen var det 30 grader INNE! Gaaah!

Vi åkte alltså till annelie ikväll igen och badade och tindra älskade det även idag:)

Nu sover min prins och min prinsessa så sött i sovrummet och jag loggar o kikar runt lite och så vädrar jag oxå:) Måste stänga innan snuten kommer;) haha

Ang GI, hur mycket jag äter. Jag äter tills jag är mätt.. har faktiskt, tro det eller ej lärt mig att äta LAGOM! Jag trodde ALDRIG den dagen skulle komma! Gaaah jag är såå tacksam o glad! Men som jag skrev för någon dag sen så har min magsäck blivit mindre sen jag väntade Tindra och jag ÄLSKAR det:)

Jag äter 2-3ägg och ett 1/2 paket bacon till frukost eller turkisk yoghurt med en skvätt grädde och frysta hallon i eller rågbröd med hela korn, hemmagjord latte och nyttigt pålägg såklart:)

Tänkte även jag skulle testa Dinkelgröt, fanns recept i tidningen jag köpte häromdagen:) Ska delge er senare:)

Jag äter ingen mellanmål på förmiddagen för jag går upp ganska sent och frukost o lunch bli tätt inpå men på eftermiddagen dricker jag en proteinshake och ibland på kvällen som gottis äter jag några nötter, lite mörk choklad eller jordgubbar med grädde:) GOTTIT!

Jag har träningsvärk från igår men måste säga att jag är väääldigt stolt över mig själv! Jag hängde med bra på passet trots min dåliga kondition:)
Vi ska träna igen på Lördas:) SKOJ!

Jag har börjat med Tindras album nu ikväll. Bilder på mig och Daniel när vi träffades, plusset, magen i olika veckor, förlossningens olika händelser och såklaaaart min prinsessa:) Jag skriver allt som "Mamma och pappa träffades" och "När vi väntade på dig så...." och så vidare.. Så skoj! Annelie har gjort sånt till hennes tre barn och jag önskar att min mamma oxå gjorde det till mig men inte då.. Jag är femte och sista barnet, kanske annorlunda då.. Vad vet jag!

Här är en bild som jag längtar såå mycket efter att se ut som... SNART SÅ!

Hösten 07!




Våren 08



Juni 08, strax innan studenten


Gi-pannkakor eller LCHF-pannkakor

Detta är till 2 portioner:)


4 ägg
1 dl vatten
1 dl mjölk
2 dl grädde
2 msk fiberhusk
50 gram smält smör
salta efter smak

 

Blanda allt i en skål, låt det stå å dra en stund.

Smeten blir ganska tjock och kletig men försök ändå få ut den så tunt som möjligt (man får in tekniken efter ett par försök).

Stek med mycket smör!

Medan pannkakorna steks är dom ganska tjocka (ca ½-1 cm), dom blir dock tunnare när den har kallnat ett par grader på tallriken.

Ät som de är eller servera med grädde och hallon


God kväll!

Idag har jag o Tindra haft en bra dag:)

Jag vaknade vid 9 o gjorde mig klar och sen plockade jag iordning här hemma lite innan den smällheta värmen kom o la sig o lägenheten. Jag tog upp Tindra som sovit i vår säng sen 4 ca.... Jag badade henne o fixade iordning henne och så satte jag henner i sin matstol vid bordet i köket där hon fick en plastsked att leka med och så satt hon där o var jätteglad när jag åt frukost!

Idag åt jag äggröra med 1/2 paket bacon, 2 ägg och en skvätt grädde + 1 avokado:) GOTT!

Vi gick till stan för att möta upp Maria och så passade jag på att köpa ny bikini! Det var tag 3 betala för 2 på stadium så jag köpte två överdelar o en underdel:) nöjd! Den är invigd o klar!

Efter de gick vi hem och jag åt lunch och vek och hängde tvätt o Tindra lekte i sitt babygym en stund och sen packade vi in oss i bilen och åkte till Tindras farmor för att sola och bada! Tindra har badat i poolen idag och hon bara äääälskade det! Hon skrattade som aldrig förr och när vi tog upp henne så gnällde hon så vi lät henne bada lite till! Hon har badat i två omgångar idag! En först med mig och sen med Daniel när han kom hem:)
Annelie har minst 29 grader i poolen och knappt något klor så det är INGEN fara alls för er som undrar:)

Har även gjort om vagnen till sittvagn nu för lillskruttan:) Hon älskar det! Vår vagn har tre lägen på sittdelen, Fullt liggläge, halvsittandes och helt sittandes så det är ingen fara det heller... :) Det börjar kännas som att det går fööör fort, man hinner liksom inte med men o andra sidan är det underbart skoj med alla framsteg:)

Jag åkte iväg och tränade 16.45 ett medelpass med Maria och det gick fint! Väldigt jobbigt som jag skrev förut, jag är ju inte van länngre men snart så:)

Vi fick mat hos Annelie ikväll oxå. Köttbullar, gräddsås, broccoli o fetasallad för min del:) GOTTIT!

Ang GI tycker jag det funkar bra. Jag har nog krympt min magsäck sen jag väntade Tindra, då på slutet fanns det knappt någon plats till mat i magen utan hon tog all plats ju och det tycker jag är bra nu, jag äter inte så stora portioner:) Jag blir mätt på mindre! Bra tycker jag!
Under semesterveckan skötte jag mig sååå bra men ändå fick jag ett + på vågen som inte alls var befogat, svärmor trodde det kunde vara vätska nu i värmen, hoppas det:)

Jag lägger ut receptet på pannkakorna till er oxå:) Kan ni inte snälla berätta hur det går för er?!:o) Vore sååå skoj att höra!

Jag var ju på ansiktsbehandling igår och fick nog en kick efter det till att verkligen komma i form igen efter graviditeten, Tindra blir 3 månader på fredag och jag har bara gått ner 10 kilo! Inte inte inte bra! Jag tappade ju dom av att bara föda henne typ.. njaaa 7 kilo efter förlossningen men sen har det gått seeeeegt!

Kom ihåg att dricka myyyyycket vatten!
Kram på er köra läsare och glöm ej kommentarer:)


Fy fan vad jag är svettig o slut! Jag och...

Fy fan vad jag är svettig o slut! Jag och Maria har vart på friskis och köpt ett medelpass. Första gången för mig på över ett år o första gången som mamma! Fy fan vad jobbigt! Förra sommaren körde jag pulsmedel-pass utan problem men nu är ett medelpass rena döden:-( men jag är snart i form igen! Nu ska alla kilon bort! Tindra har fått bada i farmors pool o hon älskade det:) vi har även bytt till sittdelen i vagnen! Hon älskar även det:) puss på er


Hej:) jag har vart på stan med Maria ett ...

Hej:) jag har vart på stan med Maria ett par timmar:) köpt ny bikini på stadium. Av någon anledning kunde jag inte ha förra årets;-) haha inte så konstigt kanske;-) köpte två överdelar o en underdel för det var tre för priset av två:) ska hem och äta stekt fisk o sallad o sås och sen hoppas jag att svärmor är hemma för jag vill sola och bada:) ska träna ute ikväll om det inte är olidligt varmt:-( kram


Hej! Mamma och maria fikar på stan och jag...

dsc01010 (MMS)

Hej! Mamma och maria fikar på stan och jag får sitta i barnstol:) det tycker jag om:) mamma har köpt ny bikini:) kram på er


Det var riktigt lyxigt med ansiktsbehandli...

Det var riktigt lyxigt med ansiktsbehandling, skönt! Nu väntar jag så daniel:) absolut vart att göra om men produkterna var svindyra! En ansiktskräm för 690kr!! Haha kram på er


Ansiktbehandling nu:) härligt:)

Ansiktbehandling nu:) härligt:)


God morgon! Nu Sitter vi i bilen påväg t...

God morgon! Nu Sitter vi i bilen påväg till strängnäs på dopsamtal. Det är vidrigt varmt i vår lägenhet så vi har knappt sovit inatt. 29grader inne igårkväll! Jag är livrädd att Tindra o katten ska få värmeslag. Ska ringa vår hyresvärd! Ska på ansiktsbehandling idag oxå:) kl ett:) kram på er


Nu är vi påväg hem från både morfar o...

Nu är vi påväg hem från både morfar o mormor och farmor. Vi har köpt blöjor oxå:) hade fyra kuponger kvar som gick ut idag så vi köpte fyra paket. 105 kr x 4 = 420kr - 120kr = 300kr:) perfekt:) det är 4-9kg o hon väger drygt fem kilo nu så det blir bra:) vi använder bara pampers nu, vi gillar dom bäst och dom passar henne bäst oxå:) har iofs bara testat libero oxå! Idag när vi åkte hem från semestern så var jag så trött. Jag är bilrädd sen efter olyckan, det sitter fortfarande kvar. Daniel körde o jag tänkte att jag skulle försöka våga sova lite och det gjorde jag men såfort han bromsade in eller svängde vaknade jag o tittade upp:( undrar hur länge det kommer sitta i. Förut körde jag gärna för jag tyckte det var kul men nu kör jag helst för att jag litar mest på mig själv. Trots att det var jag som körde när vi krockade känns det bäst. Jag såg ju inte att vi skulle krocka så jag har ju inga ögonen från det! Otäckt! Kram på er


Vi har åkt i över fem timmar nu och har ...

Vi har åkt i över fem timmar nu och har tio mil kvar! Daniel kör, behöver jag säga mer?! Killarna bestämde att vi skulle ta en annan väg hem än den vi åkte till västkusten o visst! Det har gått så jävla sakta så sniglar kunnat köra om till o med! Nja kanske inte riktigt men det har bara vart 70 och 90-vägar hela tiden o ner körde rallylinda;-) haha hur som helst kommer vi hem säkert iaf:) vi gav Tindra 200ml ersättning kl halv tio o nu väckte vi henne tid strax efter kl tre för att vi tyckte hon behövde mat igen:) hon bara sover i bilen! Hon har ätit 165ml i ett par månader nu så jag tror vi ska öka upp till 200ml nu för hon kräver mat med ibland mindre än 4 timmar mellan målen. Ska bli underbart att komma hem. Vi har haft det jättebra oxå men borta bra men hemma bäst:) Vi stannade på okq8 o jag köpte en mörkchokladkaka med citron o en ny smak på ramlösa oxå, blodgrape & apelsin:) gott gott! Till lunch åt jag kyckling, köttbullar och fisk som jag skrapade bort paneringen på;-) och massa grönsaker. Det var buffe! Perfekt för mig o min älskade, jag äter ju Gi o Daniel äter mycket;-) kram på er


Nu är vi påväg hem:) vi åkte av ön me...

Nu är vi påväg hem:) vi åkte av ön med tio-färjan. Vi planerar att åka uppåt en annan väg hem:) via åmål o säffle:) bilen är fullpackad och lite saker fick åka med Maria och jimmy. Vi behöver större bil innan nästa semester o nästa barn!! Haha kram på er


Efter golfen fick vi fyra poletter som vi ...

dsc01003 (MMS)

Efter golfen fick vi fyra poletter som vi kunde spela med o vinna popcorn eller en klubba och Maria vann en klubba men den tjuvade Tindrabebisen;-)


Vi har spelat minigolf nu och banorna var ...

dsc01002 (MMS)

Vi har spelat minigolf nu och banorna var jätteroliga. Här är en bro:) jimmy vann, daniel kom två och jag o maria kom sist;-)


Nu åker vi bil igen! Ovanligt va?:) vi ha...

Nu åker vi bil igen! Ovanligt va?:) vi har åkt ca 150mil på denna semester cm så länge, vi har 40 mil imorn oxå:) vi mötte emelie o niklas i smögen och gick lite och åt räkor:) sen åkte vi till fjällbacka för killarna ville titta där Ronja rövardotter spelades in:) och på fikade vi:) nu är vi påväg till om igen. Grilla o packa ikväll så vi kommer hem i tid imorn:) jag är jättetrött! Begriper inte. Vi gör knappt något ju men det kanske är havsluften:) kram på er:)


God dag! Nu sitter vi och äter frukost, j...

God dag! Nu sitter vi och äter frukost, jag och Maria har vart bort till bageriet på ön o köpt frukostbröd. Jag köpte danskt rågbröd till mig, det innehöll surdeg:) jättegott! Älskade Daniel har tagit hand om Tindrabebisen inatt o det är jag jättetacksam för eftersom jag behövde sova. Jag vaknade inte ens av dom inatt:) Tindra ligger här i sin babysitter och sover:) jag brände mig rejält igår men köpte after sun lotion så det känns rätt bra:) vill man bli fin får man lida pin;-) Emelie, Niklasoch Melwin är påväg till smögen nu så vi ska åka dit sen och möta upp dom och äta lunch:) jag och Maria köpte krabba igår men vi kastade dom för de såg så vidrigt ut när vi öppnat dom så Usch! Jag köpte mig nya byxor igår och dom har jag på mig idag:) jag känner mig smalare faktiskt:) kram på er


Tindra vägrar sitta åt andra hållet nu mer...

dsc00999 (MMS)

Tindra vägrar sitta åt andra hållet nu mer. Tre månader blir hon nästa vecka och en envis liten donna! Kram


Nu har vi ätit grillspett o jag har sovit...

Nu har vi ätit grillspett o jag har sovit efter maten för jag mådde inge bra. Jag har bränt mig en del så det kanske var något med det. Nu är vi ute o går, Daniel ska fiska krabbb:) färska räkor ikväll med goda tillbehör o sen jordgubbar o grädde:) jag har unnat mig en liten härlig pralin till kaffet idag i smögen:) kram på er:)


Glad midsommar på er alla kära läsare:)...

Glad midsommar på er alla kära läsare:) vi sitter här på bryggan vid havet i hunnebostrand och har beställt mat:) jag har beställt havets wallenbergare med tzatziki o sallad:) vi har underbart väder. Strålande sol och varmt! Jag har köpt ett par byxor, harems typ;-) kram på er!


Nu ligger Tindra i soffan här o pratar jät...

dsc00998 (MMS)

Nu ligger Tindra i soffan här o pratar jättefint o mycket:) min älskade gullunge:) kram o god natt på er


Tindra ligger i sin babysitter men hennes ...

dsc00996 (MMS)

Tindra ligger i sin babysitter men hennes tröja är för stor så luvan har åkt ner framför ansiktet men hon säger inget;-)


Jag är nyfiken på vad vågen säger efte...

Jag är nyfiken på vad vågen säger efter denna vecka... Jag har skött mig hur bra som helst och inte ätit en enda glass ännu! Känner mig jätteduktig faktiskt. Ni som följt mig ett par år vet ju att standard på västkusten brukar vara två glassar om dagen;-) ikväll blir det grillad fläskkarré med olika såser o grillad svamp och sallad:) gott! Tindra har utvecklats så mycket denna vecka. Hon jollrar så mycket nu:) mysprinsessa:)


Måttligt road av att daniel skulle dra upp...

dsc00985 (MMS)

Måttligt road av att daniel skulle dra upp oss till en kyrka oxå!


Utsiktsplatsen i lysekil:)

dsc00984 (MMS)

Utsiktsplatsen i lysekil:)


Nu är vi i lysekil och har ätit underbar...

Nu är vi i lysekil och har ätit underbart god kålpudding till lunch med gräddsås och sallad o två skivor mörkt bröd:) vi har inget jättebra väder men vi har inget regn iaf:) vi har vart på havets hus nu:) kram på er


God morgon på er:) vi sov till tio idag o ...

God morgon på er:) vi sov till tio idag o det behövde vi:) nu har vi ätit o kommit iväg för vi ska till lysekil:)kram


Nu har vi handlat! 4000kr fattigare är vi...

Nu har vi handlat! 4000kr fattigare är vi nu men väldigt nöjda:) vi har köpt en sackosäck till Tindra, en tripptrapp-stol med babybygel o dyna, tavellister, tavlor, våtisar till Tindra, snus till pappa, lite saker till grillning, mysdress till mig o några linnen, bhar oxå:) nu har vi åkt 1 timme och 40 minuter så vi har nog en dryg halvtimme plus färja kvar. Kram på er


Vår första omgång inne på Gekås gick på 25...

Vår första omgång inne på Gekås gick på 2509kr;-) nu är vi inne igen;-) puss på dig pappa som tycker synd om daniel:)


På färjan påväg mot ULLARED;-)

På färjan påväg mot ULLARED;-)


Till carro o alla andra som undrar hur det...

Till carro o alla andra som undrar hur det går för mig med gi:) jag äter Gi-pannkaka, turkisk yoghurt eller äggröra till frukost:) kött, fisk eller fågel till lunch med sallad o någon god, lagom fet sås o samma till kvällen. Lite nötter till mellanmål ibland eller kvällsgodis. Jag dricker mycket vatten men oxå en del cola zero. Varje eftermiddag tar jag en proteinshake till mellanmål:) älskar fetaost, grillad hallomi, babybell-ost o mögelostar så det blir en del sånt oxå:) fråga gärna om ni undrar något:) kram


Nu har vi lagt oss för kvällen:) vi är ...

Nu har vi lagt oss för kvällen:) vi är trötta allihopa efter en bra dag. Maria o Jimmy har ju åkt fyrtio mil idag o sen har vi gått vid havet flera timmar oxå:) vi grillade kyckling ikväll o hade fetasallad, beasås, tzatziki o hallomi till:) gott! Vi har även testat Mojito, det var någon ny bacardi men det var ingen höjdare! Ullared imorn:) sackosäck till Tindra, matstol till henne, våtisar i massor, heminredning, tallrikar och massa annat:) kram på er o god natt


Eller så gör man såhär;-)

dsc00982 (MMS)

Eller så gör man såhär;-)


Daniel har spettsat sin drink med torris;-...

dsc00980 (MMS)

Daniel har spettsat sin drink med torris;-) coolt:)


Gud vad jag har vart slarvig idag på att ...

Gud vad jag har vart slarvig idag på att blogga:( vi ha bytt nu idag, svärmor och Emelie har åkt hem o maria o jimmy har kommit hit ist. Vi har vart i smögen o gått:) nu har vi grillat o ska sitta o snacka lite för att sen sova o imorn blir det ULLARED tidigt;-) haha kram


Nu sitter jag bak i bilen påväg hem till...

Nu sitter jag bak i bilen påväg hem till Malmön där vi har stugan:) båtfärja är det men det gör inget alls, den går två gånger i timmen, perfekt! En underbart fin liten ö, så mysig:) jag har åkt för mitt åkband, räknade ut att jag åkt för minst 480kr o åkbandet kostade 295kr. Vi har sett 3D film oxå som var jättefin o häftigt var det. Liseberg hade oxå ett Ben&jerry-café, coolt! Jag tog en latte där och Daniel tog en milkshake det betalade vi 75kr för, haha haha dyrt! Vi har haft det jättebra idag:) jag har ätit ala GI hela dagen. Turkisk yoghurt, grädde o hallon + 2 ägg och en burk makrill och kaffe. Lunch blev kebabsallad med getost o mellanmål en burk makrill o middag blev en dubbelburgare med ost utan bröd och en påse minimorötter:) härligt:) kram


Herregud! Emelie har vunnit en enorm toble...

Herregud! Emelie har vunnit en enorm toblerone o en enorm kexchoklad, det är grejer det! Vi ska precis åka hemåt nu för det stänger här:( kram på er


Bildbevis på att jag höll på att dö! Fy fa...

dsc00977 (MMS)

Bildbevis på att jag höll på att dö! Fy fan! För er som inte ser det är jag i turkost o näst längst bak. Sen är det daniel längst bak, daniels lillasyster emelie framför mig o min kompis emelie längst fram! Nu har jag nyss blivit upptvingad i lisebergsbanan, en bergodal-bana, jag verkligen avskyr det! Har fått ett åkband av Annelie så jag känner mig ju ändå lite tvungen att åka lite! Vill åka lugna grejor jag;-) haha puss på er:)


Fy fan! Jag har åkt två vattenattraktioner...

Fy fan! Jag har åkt två vattenattraktioner nu och är dyngsur! Flumride åker jag aldrig aldrig aldrig igen! Fy fan! Kram


Nu är vi på en jättefin stor o lång bro:) ...

dsc00966 (MMS)

Nu är vi på en jättefin stor o lång bro:) 8 mil kvar till göteborg:) Emelie o Melwin kommer dit och möter upp oss oxå:) skoj! Vi har träffats så mycket i år:) februari när båda var höggravida, april när Tindra var 3 veckor och Melwin 8 veckor, juni på Melwins dop för två veckor sen, idag på liseberg, onsdag i ullared tror jag och i början på juli då Tindra döps:) tänkte även åka ner till dom igen i september eller oktober för att lura iväg dom till ullared igen för att inhandla vinterkläder till bebisarna som då är barn;-) haha kram på er


Nu sitter vi i bilen påväg till liseberg:)...

Nu sitter vi i bilen påväg till liseberg:) vi har sovit bra! Ätit god o mycket frukost så nu klarar vi oss länge;-) kram


För bebisar är det kallt här men för vuxna...

dsc00971 (MMS)

För bebisar är det kallt här men för vuxna är det varmt. Speciellt om man dricker vin;-)


Väl framme! 40 mil har vi åkt bil och en...

Väl framme! 40 mil har vi åkt bil och en liten snutt bilfärja. Nu har vi packat upp o bäddat iordning Tindras säng men våra är kvar:) vi har precis druckit kaffe nu ute på altan och Tindra ligger här i sin babysitter:) kram på er


Nu är vi framme:) jättefint här:)

dsc00969 (MMS)

Nu är vi framme:) jättefint här:)


Nu är vi precis framme! Vi åker bilfärja:)...

dsc00968 (MMS)

Nu är vi precis framme! Vi åker bilfärja:) härligt väder här! Kram på er!


Vi är framme om inte ens tio mil nu. Här ä...

dsc00956 (MMS)

Vi är framme om inte ens tio mil nu. Här är vi på en bro när Daniel fotar:) vi har lunchat på max. GI-målet åt jag:) gott


God morgon! Nu har vi åkt 11 mil och har s...

God morgon! Nu har vi åkt 11 mil och har stannat för frukost:) nu klarar vi oss en bra stund, till lunchen iaf:) kram på er


Vi sitter och kollar på kungabröllopet h...

Vi sitter och kollar på kungabröllopet hos annelie. Jag är besviken på hur prinsessan är klädd! Ingen höjdare! Tindra sover ute i sin vagn och har gjort hur länge som helst! Vi ska hem och packa senare för imorn åker vi:)


Nu funkar det tydligen igen!

God kväll!

Igår funkade det inge bra alls att sms-blogga tydligen och inte går det att ta bort inläggen heller.. aja! Det jag ville förmedla igår var att vi hade gjort hand och fotavtryck på Tindra... Hon är 11 veckor idag, bättre sent än aldrig;)

Igår var jag med Maria på stan i stort sett hela dagen, vi var hos min pappa oxå en sväng för hon ville beställa Glas av Lotta! Ni vet väl att Lotta handmålar superfina glas?! eller jaa.. inte bara glas, allt hon kommer åt;) haha ne inte så riktigt men vääääldigt mycket målar hon på:) SUPERFINA saker!

Guuuuud jag håller på och svettas ihjäl här hemma, det är sååå vidrig varmt! Gaaaaah! Vi har en golvfläkt igång i sovrummet så det ska bli någorlunda drägligt att sova... o på tal om värme.. Inatt hände en grej!

Vi gick o la oss och somnade och Daniel ville ha vardagsrumsfönstret öppet, vidöppet alltså! Vi bor längst ner och jag tyckte inte riktigt det men aja.. vi somnade med det öppet iaf!

01.50 inatt vaknade jag av att en kvinna ropade in "Hallå, det är polisen här... är det någon i lägenheten?!!!"
Livrädd satte jag mig upp i sängen och hann ju tänka hur mycket som helst innan jag fick fram "aaaa....." Hon sa då "Vi trodde det vart inbrott men då vet vi....." Vi sa att det är sååååå varmt att vi måste ha öppet och hon bad om ursäkt och önskade oss en fortsatt trevlig natt!

Fattar ni?! Jag blev liiivrädd... hon lyste med en ficklampa så hela vardagsrummet var upplyst! Jag trodde det brann eller att någon tagit Tindra eller vad som helst! Jag sa till Daniel att gå upp o stänga DIREKT och han kommer aldrig med få igenom att ha öppet fönster! Gaaaah!

Jag kunde inte direkt somna om utan var klarvaken och till sist somnade jag nog ändå!

Det gör vi aldrig om! Eller ja, Det gör DANIEL ALDRIG OM;) haha

På tal om att sova så har vår prinsessa vart såå duktig.. hon har sovit 3 nätter i streck nu! Hela natten! Jag har vaknat vid 3-4 och gått upp på toa och stoppat i nappen så hon somnat om igen:) Härligt! Det vänjer jag mig gääärna vid! Det är iofs inte jobbigt att mata henne vid 4 varje morgon men ser ju helst att jag får sova liiiite längre än så:) Like it!

Jag håller på och packar för fullt här hemma. Jag har ännu hunnit skafferivaror och dryck samt mina och tindras kläder:) Daniel får packa sitt eget men vi ska ha sängkläder till oss alla tre med oss och även ska skor o ytterkläder packas ner:)

Gi funkar fiint jag trivs.. idag har jag dock ätit som jag velat! Imorn blir det GI igen:)

Ha det bäst!
Inget polis-pådrag inatt här inte.. usch

kram på er


Nu testar vi igen! Bloggen verkar inte tyc...

Nu testar vi igen! Bloggen verkar inte tycka om smsinlägg! Ser bara konstigt ut! Haha kram på er


626F20008A808E01018805810303F48E8368747470...

626F20008A808E01018805810303F48E83687474703A2F2F3231372E3137342E36372E3232303A38302F736572766C6574732F6D6D733F6D6573736167652D69643D6D4C4442674D5A6849303000


8206266170706C69636174696F6E2F766E642E7761...

8206266170706C69636174696F6E2F766E642E7761702E6D6D732D6D65737361676500AF84B486C3958C82986D4C4442674D5A6849303040008D908918802B34363733343334343433382F545950453D504C4D4E00961F2CEA54696E647261207072C3B6766172207265736573C3A46E67656E20736F6D20686F6E20736B6120


6E64008A808E01018805810303F48E83687474703A...

6E64008A808E01018805810303F48E83687474703A2F2F3231372E3137342E36372E3232303A38302F736572766C6574732F6D6D733F6D6573736167652D69643D6D682D4E646669455F303000


2306266170706C69636174696F6E2F766E642E7761...

2306266170706C69636174696F6E2F766E642E7761702E6D6D732D6D65737361676500AF84B486C3958C82986D682D4E646669455F303040008D908918802B34363733343334343433382F545950453D504C4D4E00961F2BEA56692068617220676A6F72742068616E64206F636820666F746176747279636B2070C3A5205469


Nu har vi ätit middag. Korv och stekt vit...

Nu har vi ätit middag. Korv och stekt vitkål blev det, enkelt och gott! Jag är helt slut. Tindra har det inte lätt i denna värmen, mår inge bra! Skriker o skriker som en stucken gris:-( men vi försöker göra allt för henne:) ska bada henne nu snart:) kram


God morgon:) Tindra sitter här i sin baby...

God morgon:) Tindra sitter här i sin babysitter och är glad, hon sparkar för fullt med armar o ben o låter o ler:) gullig! Nu gäspade hon oxå;-) jag kollar på våra bästa år från igår och ska snart sätta på inspelning för dagens. Ska duscha o fixa mig och sen gå till stan o fixa lite inför västkusten och lite andra saker:) det blir lunch ute idag! Till frukost blev det turkisk yoghurt med en skvätt grädde och hallon och några mandlar. Jag tjuvvägde mig nu på morgonen och jo då, minus minus minus! Jag är så glad att detta funkar! 13 gravkilon kvar och efter det 15 till! Jag har och göra;-) kram på er


Gi-burgare utan bröd:) med halloumi o en k...

dsc00950 (MMS)

Gi-burgare utan bröd:) med halloumi o en klick cf! Gott:)


Detta är bilen daniel köpt för att plocka ...

dsc00949 (MMS)

Detta är bilen daniel köpt för att plocka delar ifrån:) rejält krockad! Vi tjänar stora pengar på det;-) kram


God dag!

Jag sitter nu hos pappa. Tindra ligger i vagnen och sover, vi var ute med hunden en sväng men det började regna lite så vi gick bara en liten promenad men Dogge blev glad för det:)

Jag sitter o kollar lite på Friskis. Jag skulle träna ute ikväll med Maria för friskis kör ute här hela somrarna men det är inte såå bra väder så jag är inte jättesugen på det. Jag går nog till gymet ikväll ist och passar på att träna ett lunch-medel-pass imorn:) Hoppas Maria eller Pappa kan ta Tindra en stund då:) hihi!

Vikten går fint. Jag trivs med Gi och gick ju igår ner 2.1kg på denna vecka som vart vilket jag INTE gjorde med VV nu den sista gången, det funkade inte! Hände inget trots motion och att jag skötte mig!

Idag har jag ätit Turkisk yoghurt, hallon och nötter och sen fisk och grönsaker, ägg och sås:) Ska snart dricka min dagliga Proteindrink och äta lite jordgubbar när pappa kommer hem igen. Han är på nåt möte hos Arbetsförnedringen!

Ikväll blir det fläskfilé, grönsaker och tzatziki och beasås:) Gottit!!

Fina Dogge<3



Sitter hos annelie nu och Tindra sover i v...

Sitter hos annelie nu och Tindra sover i vagnen:) Daniel håller på och fixar med bilen han köpte och hämtade igår. Han har plockat mycket delar o vi är glada att han hittade denna. Det är en rätt ovanlig bil och sen fanns den fyra mil bort! Killen hade krockat i vintras. Kört ner 32 vägstolpar! Han hade kommit undan lindrigt, bara ont i en hand! Vilken jävla tur:) kram


Jag fick en klassisk ansiktsbehandling i p...

Jag fick en klassisk ansiktsbehandling i present av underbar Maria och Jimmy när jag fyllde för två veckor sen och idag var jag och bokade tid för den. Det blev den 28 Juni. Ska bli spännande:) det skulle ta två timmar och jag skulle inte plocka ögonbrynen innan;-) haha nu sitter jag och väntar på mat jag har beställt till Daniel och Emelie:) kram på er


Hej! Nu har jag na min kusin suttit och pr...

Hej! Nu har jag na min kusin suttit och pratat förlossningar, bebisar och allt vad det innebär:) hon väntar sitt andra barn nu och på ha i september:) mys! Farligt detta, jag är redan sugen på en till! Men först ska jag ner i vikt! Det blev inget gym idag, jag kände att jag var så hungrig att jag inte skulle orka träna, ska träna medelpass imorn med maria ute i vilsta:) härligt!


Fina tjejer!:)

dsc00944 (MMS)

Fina tjejer!:)


God morgon! Efter första veckan med Gi har...

God morgon! Efter första veckan med Gi har jag gått ner 2.1 kg! Härligt! Idag blir det fika med kusin och efter det gymet! Kram på er


God morgon! Igår kväll var vi hos maria ...

God morgon! Igår kväll var vi hos maria och jimmy och grillade. Vi hade med oss korv som vi grillade:) Tindra har sovit hos mormor och morfar inatt och hållt dom sysselsatta;-) idag blir det att ligga o dra sig i sängen nu en stund o läsa en tidning sen hämta tjejen, fika, åka till hennes gudmor och så ska daniel hämta en bil han köpt. Ni vet säkert att han har en ombyggd bil och nu har han hittat en krockad originalbil som han ska plocka reservdelar ifrån. Det tjänar vi mycket på. Kram på er


God dag! Jag glömde av att blogga igår. ...

God dag! Jag glömde av att blogga igår. Jag o Tindra var med maria, jimmy på tunapark en sväng:) sen åkte vi till pappa en sväng:) vi åt god mat igår kväll och sen åkte vi tillbaka till pappa igen för min faster o hennes man var där och drack lite:) nu har vi precis vart på student. Vi ska vidare på firande nu:) jag hör av mig senare! Kram på er


Köpt Proteinpulver!

God kväll!

Jag sitter och väntar på att svärmor ska komma hit så ska vi gå till Willys och handla:) Det behövs både i vår kyl och i hennes:)

Tindra älskar att sitta i mitt knä och speciellt när hon får titta på tv. Jag vet att barn inte ska kolla på tv för att det stör något i deras utveckling.. men aja...
Just nu ligger hon på mage i soffan här bredvid mig o gnäller lite. Ingen glad tjej nu ikväll:( Trist!

Jag ska försöka hitta något bra recept och baka imorn, ala GI såklart... några tips?

Jag har tränat idag och snälla Maria var ju barnvakt och det gick suuuuperfint!

Idag var vi på 2-månaders kontrollen med Tindra, sååå duktig var hon. Hon hade inte gått upp så mycket den här veckan men dom sa att hon hade gått upp förvånadsvärt bra med tanke på hennes låga vikt när hon föddes... låg o låg.. hon vägde ju 3215 och låg 11 dagar över tiden:)

Jag har köpt proteinpulver idag. Har läst så mycket om det att det ska vara bra när man kör GI så jag köpte mig en gigantisk burk. Ser ut som jag går på anabola eller något;) haha Helt okeej att dricka, det blir ju aldrig supergott men helt okeej:)

Dagens mat:
GI-Pannkakor med hallon och grädde
Kycklingsallad med feta och tzatziki
Proteindrink
Äggröra med bacon, 1 tomat och smaksatt keso (feta olivi)


God dag! Nu är jag påväg till friskis f...

God dag! Nu är jag påväg till friskis för att träna en timme på gymet:) gulliga Maria är barnvakt åt Tindra. Skitbra att ha folk nära:) Tindras faster funkar oxå bra när jag ska träna:) fuskvägde mig och har gått ner:) pannkakor ala gi och hallon med lite grädde blev det imorse, gott! Kram på er


487 bilder på framkallning!

Hej på er!

Jag och Tindra har haft en bra dag, hon har vart så snäll så men nu vill hon fasiken inte sova! Daniel la henne på mage i sängen så nu är hon tyst!

Jag tycker inte om att ha henne på mage. Hört för mycket om plötslig spädbarns död:( SNYFT! Man kan inte gå runt o tänka på det, jag veeet men jag tycker det ännu är otäckt!

Jag har fixat framkallning på 487 bilder idag oxå! Alla bilder på min graviditet, bilolyckan och förlossningen och fram tills nu:) MÅÅÅNGA!

Imorn kommer snälla o bästa Maria och är barnvakt medan jag ska till gymmet:)

Kram på er

Dagens mat har vart:
Äggröra med bacon, lök, tomat och kryddor
Latte
Kebabsallad med extra kött, fetaost och kebabsås
Jordgubbar med grädde
Hambugare med grillad hallomi, lök, tomat och färska champinjoner
1 burk makrill och lite nötter


Fikar med Maria nu. Latte och en flaska va...

dsc00933 (MMS)

Fikar med Maria nu. Latte och en flaska vatten:) jag o Tindra har precis vart på babymassage och Tindra tyckte om det denna gång och har nu stensomnat i vagnen:) skönt! Kram på er


Bästa emelie skickade med mellanmål till m...

dsc00930 (MMS)

Bästa emelie skickade med mellanmål till mig:) vi hann inte till ica innan jag åkte så jag fick ta minikeso! Kram på er


Att det gick bra att åka tåg med vagn ta...

Att det gick bra att åka tåg med vagn tar jag tillbaka nu. Allt är under all kritik nu när jag är påväg hem. Vi kom på fel vagn efter bytet tydligen och konduktören sa att jag skulle gå av nästa och byta vagn. Visst! Gick av och en kille tog min väska på en vagn och så skulle jag på med Tindras vagn, helvete heller. Dörren var för Smal för vagnen och det berodde tydligen på att det var en handikappshiss där.. Väldigt konstigt! Jag fick ta andra dörren till samma vagn och gå genom vagnen för att komma till platsen där vagnar och handikappsplats är. Min vagn gick inte att köra i gången i tåget för den är så jävla smal. Kvinnan påstår då att jag har en ovanligt stor o bred barnvagn, fan heller! Vår vagn är bland dom minsta på marknaden! Nu står min vagn och väska i ett godsskyffe och jag har Tindra i bilstolen på sätet bredvid mig! Vad hade dom gjort om jag inte hade bilstol med mig? Nej detta blir ett klago-mail när vi kommit hem! Man ska minsann åka tåg för det är så snällt mot miljön men hur ska det gå till liksom?! IdiotSj!


Nu är lockan lunch! Jag har packat ihop a...

Nu är lockan lunch! Jag har packat ihop alla mina o Tindras saker nu och jag bävar nästan inför tågresan. Dels för att jag har stans största väska och vagn och även för att Tindra inte alls är glad idag:-( men det ska nog gå bra:) jag börjar bli hungrig igen;-) haha kram på er


Dagens frukost. Gi-pannkaka med hallon och...

dsc00928 (MMS)

Dagens frukost. Gi-pannkaka med hallon och grädde:) gott!


God morgon! Det blev dålig uppdatering ig...

God morgon! Det blev dålig uppdatering igår men vi var så jättetrötta så jag orkade inte. Vi var inne i stan igår en sväng och sen hos niklas föräldrar en stund och sen åkte vi hem och sov någon timme jag o emelie med barnen. Vi var helt slut. Barnen sov i stort sett hela dagen igår:) jag budade på lite saker på tradera och vann lite till Tindrabebisen:) jag o emelie kör igång med Gi idag. Jag känner att jag inte vill räkna nu i sommar och det är enklare med grillning och köra Gi och emelie måste komma igång så vi följs åt:) jag matar nu, därför jag är vaken;-) kram


Vi är på stan o går. Det är pissväder:-( b...

Vi är på stan o går. Det är pissväder:-( både jag och emelie har ont i huvudet:( ska till apoteket nu o köpa något till emelie. Kram på er.


Skönt att söndagen äntligen är slut. M...

Skönt att söndagen äntligen är slut. Melwins dop är över och gick superbra och min moffar-dag är slut:) imorn blir det räkning igen, skönt! Skulle ni vilja hjälpa mig med tips ang att börja springa lite igen? Ni som följt mig flera år vet ju att jag under våren och sommaren 08 tränade upp mig och sprang en hel del:) tacksam för hjälp, speciellt efter förlossningen:) puss på er o natti


God morgon! Jag har skött mig bra med poi...

God morgon! Jag har skött mig bra med points här hos emelie men igår kväll blev det för mycket. Lite chips o godis! Ska försöka hålla igen idag igen trots dop! Jag vill ju så gärna ner i vikt! Jag matar Tindrabebisen nu. Melwin sover med sin pappa hos hans föräldrar så emelie har sovit ensam första gången på tre månader, sen Melwin kom. Hon stoppade i öronproppar för att inte störas av mig och Tindra:) kram


Jag är trött! Jag har precis ätit en under...

dsc00920 (MMS)

Jag är trött! Jag har precis ätit en underbart god kebabsallad med färska champinjoner men gud vilken konstig kebab de har här;-) Tindra ligger i vagnen här precis bredvid mig o sover o jag ska vila ögonen en stund:) vi gjorde 6 tårtor på 1timme, fort som fan gick det! Ikväll ska vi dekorera dom och även grilla hos Emelies svärföräldrar:) kram


Jag är trött! Jag har precis ätit en under...

dsc00920 (MMS)

Jag är trött! Jag har precis ätit en underbart god kebabsallad med färska champinjoner men gud vilken konstig kebab de har här;-) Tindra ligger i vagnen här precis bredvid mig o sover o jag ska vila ögonen en stund:) vi gjorde 6 tårtor på 1timme, fort som fan gick det! Ikväll ska vi dekorera dom och även grilla hos Emelies svärföräldrar:) kram


God morgon! Vi sitter och tittar på när vå...

dsc00916 (MMS)

God morgon! Vi sitter och tittar på när våra mammor äter frukost:)


Haha god kväll! Emelie har gjort slingor o...

dsc00907 (MMS)

Haha god kväll! Emelie har gjort slingor och nu väntar vi på resultatet;-) haha


God dag! Nu har vi vart i knalleland en br...

God dag! Nu har vi vart i knalleland en bra stund. Handlat lite och ätit thai-lunch:) vi ska vidare till netto nu för att köpa cider till dopet och sen ska vi baka och göra slingor i mitt hår:) grillning ikväll hos Emelies svärföräldra:) gott! Kram på er


Hejsan! Nu är jag med mamma och Emelie och...

dsc00903 (MMS)

Hejsan! Nu är jag med mamma och Emelie och självklart Melwin på knalleland o just nu fikar mamma o emelie:) jag fick en kudde i min vagn så jag kan sitta upp lite! Melwin sover. Jag har fått två nya jamaser idag, halva reapriset tycker mamma om;-) kram på er!


Nu har jag lagt mig. Tindra sover i Melwin...

Nu har jag lagt mig. Tindra sover i Melwins hårda liggdel på golvet här o sover. I sin mjuka hasade hon bara ner och hamnade med fötterna utanför så vi la henne i hans ist:) vi har plockat ur disk maskinen och vikt tvätt! Imorn blir det knalleland på fm och kladdkakebak på em:) Emelie ska göra doptårtor till Melwins dop på söndag och då använder man kladdkaka till botten:) det ska bli spännande! Barnen var jätteduktiga på Gekås idag. Vi var ju får hur många timmar som helst och inte alls så bråkiga var dom. Vi fikade och matade dom innan vi gick in vid 11 och sen låg dom i vagnarna o tittade o sov och så satte vi dom upp ibland:) superduktiga:) natti natti puss o kram


Detta fick Tindra idag. Först två tunikor ...

dsc00897 (MMS)

Detta fick Tindra idag. Först två tunikor med runda ringar på, en jamas, ett par rosa byxor och två dreglisar med mina älsklingar på:) En rosa body med lite mönster och en cool body med texten "Been inside for 9 month":) coolt! Melwisen fick en likadan;-)


Här är det jag köpte igår och även det Tin...

dsc00896 (MMS)

Här är det jag köpte igår och även det Tindrabebisen fick av Emelie:) den rosa mysisdräkten o bodyn med dinosar på köpte jag:) resten har emelie fyndat på tradera:) tack tack:)


Mina fynd till mig själv idag. En ljusgrå ...

dsc00898 (MMS)

Mina fynd till mig själv idag. En ljusgrå munkjacka, ett svart och ett vitt linne, en lila och svartrandig cardigan, ett par haremsbyxor i mjukisdenim och till sist även ett par trosor det står ullared på;-) haha


God kväll! Vi har precis tryckt in barn, ...

God kväll! Vi har precis tryckt in barn, påsar och oss själva i bilen och åker nu hem till Emelie igen! Vi har vart i ullared från 11 Och nu är klockan halv 7! Haha jag har hittat lite av varje, tusen kronor typ;-) berättar mer sen. Kram


Vikten går helt okej faktiskt! Efter rest...

Vikten går helt okej faktiskt! Efter restaurangbesöket i lördags, morsdag i söndags o min födelsedag i måndags hade jag gått upp 2 kilo och bestämde mig för att inte väga mig idag som jag först egentligen tänkte göra i borås. Men iaf ställde jag mig på Emelies våg imorse och hade då gått ner 1 av dom två kilon jag lagt på mig, stolt är jag:) jag vet att jag kommer klara detta. Jag åt bra igår men rabarberpaj o vaniljvisp på kvällen hos Emelies föräldrar:) men jag lät bli chips o dip som Emelie och Niklas åt! Fan vad jag är bra;-) kram på er


God morgon:) såhär satt Tindra medan jag å...

dsc00895 (MMS)

God morgon:) såhär satt Tindra medan jag åt frukost:) hon ville inte ha mat o inte napp utan hela handen skulle det vara;-) vi sitter i bilen påväg till ullared nu:) kram på er


Jag och Tindrabebisen har fått en egen lit...

dsc00889 (MMS)

Jag och Tindrabebisen har fått en egen liten hörna:) dags för första natten här nu skoj! Natti natti


Emelie klipper gräset hos sina föräldrar;-...

dsc00888 (MMS)

Emelie klipper gräset hos sina föräldrar;-) vi har haft en härlig dag. Underbart väder och massa shopping, mest till Tindrabebisen:) kram


Min frukost! 250g keso och en skivad banan...

dsc00883 (MMS)

Min frukost! 250g keso och en skivad banan, gott! Nu sitter jag och min dotter och packning på sista tåget. Det gick superbra att kliva av, åka hiss o kliva på det nya! Folk var jätte hjälpsamma! En ung kille frågade om jag ville ha hjälp när jag skulle av det första tåget och när jag skulle på detta tåg frågade en kvinna om jag ville ha hjälp med vagnen och en annan bar min bilstol. Supersnällt! Tåg kan jag absolut tänka mig att åka med henne igen:) första tåget var ett regionaltåg och bred dörr men rätt trångt inne. Detta är ett x2000 som hade smal dörr men mycket plats här inne:) när vi kommer fram hämtar Emelie oss och så åker vi till hennes föräldrahem i lidköping där vi ska gå på stan och grilla ikväll:) mys! Vi kommer vara borta i sex dagar och sedan nu saknar jag Daniel:) puss o kram på er


God morgon! Nu har jag parkerat vagnen och...

God morgon! Nu har jag parkerat vagnen och mig själv och bilbarnstol på tåget och vi är på väg till Borås och Emelie. Mycket packning o bilstol är med. Daniel hjälpte mig på tåget i Eskilstuna och det var ett bra tåg, bred ingång och bara två steg upp. Blir lite klurigt att byta tåg själv men tar nog Tindra i bärsele och ställer bilstolen i vagnen o går;-) har tio minuter på mig till nästa tåg går och jag behöver tydligen ta mig från spår 5 till spår 3 via hiss. Kram på er


100601

Frukost: 250g Keso med 1 banan och 2 dl mjölk = 6pp
Mellis: 1 knäcke med kalkon och 1 ägg + äpple = 3,5p
Lunch: Grillspett med stekt potatis och tzatziki = 13.5p
Fika: Italiensk Glass = 7pp
Middag: Havregrynsgröt med mjölk = 4pp
Fika: Äpple, bars och cola zero = 3pp

Blev totalt 37pp


Hej på er!

Idag har jag o Maria och Tindra vart i örebro och shopppppppat! haha... Nej inte så mycket men vi var där i 6 timmar och lite hittade vi allt:)

Jag köpte en klänning på HM och en tunika på Vero moda och en sportbh på hm den med och allt för 200 kr:) REA!!

Tindra har fått ett par superfina byxor och ett set med tröja o byxa med nalle puh på:)

Jag har packat klart inför imorn och det blev mycket som vanligt:) Imorn ska jag äntligen träffa Emelie igen:) Wihooo!

Vi hörs! PUSS!


God morgon kära läsare! Jag hade en jät...

God morgon kära läsare! Jag hade en jättetrevlig födelsedag igår. Fina presenter o underbart sällskap:) var först på efterkontroll av mig hos barnmorskan och fick min journal utskriven:) sen till pappa och fika en sväng och sen till bvc med Tindra för att väga o mäta. 5050g och 58.5cm lång är hon nu:) mammas stora tjej! Sen åkte vi till tuna park med Emelie o fyndade en jättesöt body-dräkt till Tindra och underkläder till mig;-) vi handla o åkte till Annelie för att fira mig:) marängswiss blev det! Jag fick fem hundra av Annelie och Emelie och likaså av Pappa och lotta. Det kommer gå åt i ullared på torsdag! Av underbara Maria och Jimmy fick jag en ansiktsbehandling, like it! Idag ska jag o Maria och ev Lotta åka till örebro, till ett stort shoppingcenter;-) imorn åker jag och Tindrabebisen till älskade Emelie och Melwin en vecka:) kram på er:)


RSS 2.0