2-års firande, mors-dag och födelsedag + Nellie!

Nu har det hänt mycket sen sist jag skrev här!!

Vi börjar med helgen, i lördags hade jag fixat en kryssning till daniel och mig för att fira vår 2-års dag ihop med Maria och Jimmy:)
Daniel visste inget förrän i lördags eftermiddag och han blev sååå glad:) vi hade supermysigt och åt massor:) hihi

I söndag när vi kom hem hade tindra blivit sjuk hos farmor så farmor tog med henne till jouren på vårdcentralen och hon hade öroninflammation så hon fick medicin!

Vi firade lite mors dag hos svärmor på kvällen och sen fortsatte vi hos lotta på måndagen eftersom vi inte hunnit dit på söndagen....

I morsdags present fick jag jättefina örhängen från SNÖ och likaså ett jättefiint armband från SNÖ! Såååååååå glad!!

Och idag ni, fyller jag ååååår och tror ni inte att Anna födde söta Nellie idag oxå? Joo ni! Här hade vi en sömnlös natt då vi visste att det var på G med en bäse.. hihi.. runt lunch ringde Daniel och berättade att jag och Nellie nu får dela födelsedag, och vad gör väl de:) hihi mysigt för dom!! Några dagar tidigare kom hon men såååå fort det gick:) Nu väntar vi på att få se underverket!
Grattis på er!

Idag har jag ju fått paket oxå:) Joo ni! jag har fått en grästrimmer av pappa och lotta som jag önskade mig igår:) Ett presentkort på ZIZZI från maria och jimmy, en klädbutik för oss lite större;) Och så en jättefin hängampel med fiiina blommor av daniels mormor o morfar och pengar av annelie:) och av Emelie och Malin fick jag ett kort och lupiner dom hade plockat, GULLIGT!

Jag fick oxå en duo-ögonskugga av daniel som han passat på att köpt på kicks i köping när han jobbade idag:) Gulligt och sååååå fin!!!

Min bäse är nog ingen bäse längre.. hmm.. nu har det ju kommit en bäse ju så nu är min tjej en tindratjej:)

Hon har lärt sit klättra idag!!!! Gaah mamma blir gråhårig!! haha.. och så går hon mer nu:) Hon visade idag, på mammas födelsedag att hon minsann kunde gå massor:) haha sötunge!

Joo ni! För att komma upp på stolen som mamma och pappa sitter på kör man fram bobbycaren och tar tag i stolens rygg, ställer sig upp på bobbyn och klättrar upp på ratten för att sen enkelt kliva upp på stolen!! Gaaaah!
Och när jag ställde undan bobbyn i hallen så körde hon in den i badrummet och gjorde desamma fast upp på toaletten!

Haha busekorv!

Imorn har vi en kort dag jag och Tindra! 7-13!

Kramiz!!





Min sötpropp!!

mms_img43957 (MMS)

Min sötpropp!!


Jobbar!!

mms_img70437 (MMS)

Jobbar!!


Seg helg!

Det är jobbigt att ha börjat jobba fullt igen, jag känner mig heeelt seg och mör! vill bara sova! Kan iofs bero på att jag inte fått något kaffe alls idag förräns nyss då jag var och tankade en jobbil på statoil och passade då på att köpa mig en kaffe med färska nymalda bönor, ME LIKE!!!

Veckan har vart lugn! Tindra har blivit förkyld igen och den lilla busungen börjar sakta våga släppa saker och gå själv.... Hon gick 6 steg igår när vi lurade henne med en mobil och likaså när vi har lockat med vällingflaskan så har hon gått några steg! MYSUNGE!

Igår var jag med mina föräldrar till sthlm och uppvaktade en 70-åring, det var supertrevligt! Goooood buffé och underbart god tårta! GOTTIT!

Idag firar jag och Daniel 2 år ihop! Vad tiden går fort!

Kram på er


Min första dag på riktigt efter mammaledigheten!

Idag börjar jag jobba 81% igen efter min mammaledighet! Jag har ju sedan september jobbat 40% men nu är jag tillbaka helt alltså!

Och min första dag på heltid igen så skulle Tindra till tandläkaren, hon fick ta med sig sin lediga pappa:) hihi
Det hade gått så fint så!! Hon hade fått en tandborste som hon stoppade in i munnen med en gång och så fick hon lite info men den fick pappisen ta hand om:)
Hon hade jättefina tänder och vi sköter dom bra (trots lite slarv med borstningen:/) Perfekt!

I helgen var vi hos jimmy och anna och grillade i lördagskväll men innan det var vi hos mormor som hade kalas då hon fyllde 45 i torsdags och efter jimmy och anna så var vi hemma och Maria och Jimmy kom och sov över!

Vi åt gott och spelade fia med hutt och min karl var orolig för mig! haha jag som aldrig dricker något hade tagit typ 20 huttar (MINIGLAS) och fick inte dricka något mer.. hahaha... jag kände inte av något och mådde hur bra som helst både på kvällen och igår morse:) haha

Igår hade vi bröllopsplanering typ hela dagen!

Glöm inte vår bröllopshemsida!

Kram

herrochfruwansulin.brollop.com


Fredagskväll!

Vi har just kommit hem från Jimmy och anna och innan det var vart hos annelie och övningskört med emelie en sväng!

Jag har inget vettigt att skriva här idag då det inte har hänt så mycket... tindra och jag har vart hemma och vart lediga idag:)

Bonde söker fru nu och sen BB:)

Imorn mormor-kalas:P

KRAM!


Dagis!

Jaa här hemma säger vi dagis trots att det heter Förskola!! Men men ni får stå ut med det, har alltid hetat dagis för mig:P

Tindra och jag var på inskolning igår 9-14 och det gick verkligen skiiiitbra! Hon är sååå duktig vår lilla tjej! Hon lekte med dom andra barnen, åt lunchen helt själv med sked och fick i sig nästan allt!!!!!!! och när hon skulle sova ville personalen att jag skulle natta henne för att barnen brukar vara mammiga o pappiga och inte släppa in personalen men här är det tvärtom! Jag förstökte 5 minuter men eftersom att dom sover på madrasser på golvet så ville hon INTE! Hon kröp iväg hela tiden så jag sa att det är nog bättre om personalen försöker och vipps, hon sov!!! Dock tvärs över 3 madrasser men hon sov:P haha 1,5 timme sov hon:)
Personalen verkar väldigt förvånade över att hon är så enkel och godtar att dom tar hand om henne:)

Idag lämnade jag henne kl 9 och gick hem 9.20 och ska komma tillbaka 13.30 om ingen ringer:) Stolt mammis!!

Imorn ska pappa Daniel lämna och hämta för jag ska med jobbet till sundbyholmsslott på planeringsdag! Ser jag fram emot!

Apropå sundbyholm så är det nästa vecka, den 21 maj, 2 år sen jag och daniel träffades där:) MYSPYS! Nu har vi en jättefin dotter och ett hus och vi planerar bröllop:) Weeeei!

När jag kom hem så satte jag igång och dammsög och satte igång en maskin med sängkläder! Vi har såååå varmt i vårt sovrum nu när det är varmt uppe så vi är syngsura varje morgon, äckligt!!! Tur att vi har maskin hemma så vi kan bädda rent ofta!!

När jag går och hämtar prinsessan ska jag ta en sväng runt åkern här och när vi går hem ska vi ta en extrasväng runt och sen tror jag farmor kommer och hämtar oss för hemma vågar inte jag vara ute, och speciellt inte med Tindra!!

Vi har nämligen fått en inneboende! En GRÄVLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Under altanen på framsidan har han flyttat in.... och eftersom att det är trägolv där med glipor mellan så inbillar jag mig att tindra kan få ner fingret och han kan bita henne....? Hönsmamma?!! Jaa hellre det är att hon har några fingrar mindre!

Jag har ringt kommunjägaren och dom ska komma med en fälla någon dag! Hoppas SNAAART!

Nehe nu är det dags att uppdatera lite på bröllopshemsidan:)

Kram på er finaste!!






Så himla omoget!

Gud vilket liv det har blivit av att jag valt att inte bjuda mina kusiner på min pappas sida till bröllopsfesten, men självklart till kyrkan!
En kusin hängde ut mig på facebook, en tog det med vårt toastmasterpar och en har nu avbokat sina nageltider!

Jag undrar!!!! Hur omoget och naiv får man / kan man vara? Förstår inte folk att det kostar?

Jag och daniel har själva pratat om detta och om vi skulle få en likadan inbjudan hade vi absolut förstått och självklart åkt till kyrkan och lyckönskat dom och närvarat vid vigseln!
Det kanske är annorlunda när man själv förstår vilka summor det handlar om?!?

Hur som helst så tycker vi det är synd och ännu en gång omoget och respektlöst! Detta är VÅRT val och varför kan man då inte acceptera det? Hur i helvete tänker man när man mer eller mindre säger upp bekantskapen med folk och håller på såhär?!!! Ska vi ångra oss då och bjuda dom?!!! IDIOTI!!


deras beteende får stå för dom och dessa ord står för mig!!!!
Jag är arg!

//////////linda


Jobb!

Imorn börjar Tindra på dagis och hon går inte ännu!!!! segis där hemma! haha

Jag jobbar idag och sen är jag ledig flera dagar för inskolning:) hihi!

Bröllopsplaneringen är i full gång som ni kan läsa på www.herrochfruwansulin.brollop.com

kram linda


99 dagar kvar!

Om 99 dagar gifter vi oss:) Längtar! Följ gärna alla tankar och allt kring bröllopet på www.herrochfruwansulin.brollop.com

Nu har syster och barnen åkt hem och jag har dammsugit, vikt tvätt, diskat, ätit lunch och nattat tindra!

Det har vart sååå kul att ha dom här, sååå glad att vi fått upp kontakten:)

Ätit jaa... yepp! Har ju senaste veckan kört Itri igen, helfart! Men igår när jag testade klänningen så behöver jag inte köra stenhårt... jag kör ist 2 ersättningar och 2 mål mat om dagen!
Mer om varför på www.herrochfruwansulin.brollop.com alltså!

Ikväll ska vi till Hannah och hennes familj och mysa lite! Mina föräldrar ska dit och äta och vi tänkte åka dit en sväng oxå men inte äta, de gör vi hemma. Det blev hel kyckling i ugn ikväll:) Gottit!!

Tindra rosslar ännu, hon har gjort det sen i Julas nu så jag ska ringa Barn och kräva en utredning på henne, hon blir ju aldrig bra:( Inte går hon heller, envisa unge!! Hon kan gå men hon vill inte, hon släpper liksom inte! Men hon har gått 3-4 steg själv! Häromdagen när jag ställde henne på golvet så kom elsa och knuffade henne framåt och då minsann gick hon:) haha sötunge!

På tisdag är det dagisinskolning:) hihi

Nehe ni, nu är det någon som har kastat ut nappen o GALLSKRIKER där uppe!

Hörs senare!
kram

glöm inte bröllopsbloggen!!!!

www.herrochfruwansulin.brollop.com


Står brud i Augusti!

Trots husköp bestämde vi oss igår för att vi gifter oss i augusti som planerat!!!!!! Jag är sååååå hiiiiimlaaaaaa glaaaaaad!!

Vi har dragit ner på gäster, fixat och trixat och det kommer bli ljuvligt underbart och fint! Och jag kommer få min Daniel wansulin:) hihi! Myspys!!

Huset är fullt med syster o barn och vi har supermysigt! Älskar att ha huset fullt!!

Natten som var var ingen höjdare, tindra skrek från 02.00 till 05.00 och tillslut gav jag henne mikrolax och jaaa hon var förstoppad:( mammas stackars bäse!!

Idag var vi på dagis oxå, inskolning på tisdag!! Spännande!!

Kram på er från blivande fru Wansulin


Fina ramar med proffsbilder på vår finaste...

mms_img72840 (MMS)

Fina ramar med proffsbilder på vår finaste tjej:)


Efter ett Ikea-besök:) nytt vitt fint skåp...

mms_img72839 (MMS)

Efter ett Ikea-besök:) nytt vitt fint skåp med hälften glashyllor o hälften skåp, toarullshållare o en på väggen oxå:) finfint!


Före!

mms_img72838 (MMS)

Före!


Tindra hjälper Maria o skruva ihop vårt ny...

mms_img19209 (MMS)

Tindra hjälper Maria o skruva ihop vårt nya badrumsskåp:) duktig tjej!


RSS 2.0