Drar ihop sig för 2012!!

Snart är det nytt år igen och det är alltid lika klurigt att skriva datumet i början på året tycker jag:)

På nyår ska vi ha fullt hus, igen! 18 vuxna blir vi och 3 barn om jag inte räknat galet! och 2 gravida:P

Jag klurar på om jag ska åka in och handla maten idag eller om jag ska göra det imorgon!? Jag är sååååå extreeeemt trött nu så det finns inte! Fattar inte varför heller egentligen men så är det!

Igår var jag och tindra till stan! jag hämtade henne på dagis direkt efter lunchen så hon somnade i bilen och sov när jag lyfte över henne till vagnen på stan:) Och så sov hon sig igenom min BH-provning! haha! Hittade en bra bh som jag köpte och sen köpte jag stödstrumpor eftersom jag de senaste dagarna haft ont i fötterna något extremt!!

Nu är det rena drömmen att gå med stödstrumporna på sig vill jag lova er!!:) Ett jäkla knöl att få på dom bara! Mycket lättare att sitta framför ett ben och trä på gamlingar sina strumpor än att hålla på själv, gravid och jävlig liksom:P haha.... Tur vi inte har någon videokamera uppsatt;)

Svärfar var över häromdagen och firade jul och tindra fick en lammfäll och en jättesöt nalle i julklapp av honom! Hon hade ju redan en fäll men den var mindre och korthårig liksom så den tog jag och la i syskonvagnen till bebisen:) PERFEKT!
Ska bara hämta hem tvättmedlet till den och sen köra den i maskinen så den blir ren och fin:)

150 dagar kvar idag tills bebisen är planerad och snart är det dags för ultraljud! SPÄNNANDE!!

Det som behövs nu inför bebisens ankomst är att måla om bebisrummet + göra elen där, köpa ersättning (om utifall att....) och köpa blöjor och bädda:)

Allt annat har vi!! Känns ju skönt!

Jag har haft ont i magen hur länge som helst nu och krångel!! Får magknip flera gånger per dag liksom! Jag har läst lite om LCHF och Graviditet och jag är nog säker på att jag ska gå över till det igen!

Trots att jag inte tål laktos mådde jag huuuur bra som helst i magen och resten av kroppen när jag åt LCHF! Åt det även när jag väntade Tindra ju:)

Det enda som barnmorskan frågade om var ketoner i urinet som man tydligen får när man kör LCHF och det betydde tydligen att man åt för lite eller drack för lite men så fort jag förklarat hur det var så var det ingen fara sa dom:)

Nehe om jag ska ta mig iväg till dagis och hämta illbattingen då:)

KRAM!

V.19

img090 (MMS)

V.19


Jul!

Vi har fått sååå mycket fina saker, allra mest Tindra:) Ska se om jag minns allt:)

Hon fick:
Bobycar-släp
pengar
En kappa
mysdress
jeansklänning
Leggins
Tunikor
Lera med roliga tillbehör
Badkritor x 2
Fingerfärg x 2
Kaffe/te-servis
Kastrullset
porslin
Diskställ med tallrikar och bestick
Leksakskök
Barbapappa-kudde
Parbapappa-bok
Bultbräda
Dockvagn
Docka
Filmer
pusselmatta
badskum
gosedjurs-säl
Nicke Nyfiken - Godnattbok
"Pluttar"(ser ut som små svampar som man sätter fast på en platta så kan man göra olika mönster och figurer)

Tror det var allt... men är inte säker:)

Daniel fick:

Harry potter Blueray-box med alla 8 filmerna av mig:)
Kapten morgan och cola
Dooleys

Jag fick:

Digital fotoram
Teer
Tvål/kräm som man smörjer in bebismagen med:)

Och tillsammans fick vi Kamingallret av pappa innan jul och så fick vi ett urtjusigt fat i blått glas:)


Ska försöka ge er lite bilder sen:)







Dagen före liksom!

Kvällen är här och mitt hår är mörkbrunt igen:) LÄNGE sen:) SKOJ!

Klapparna är fixade och vi skule behöva städa lite innan vi lägger oss men vet inte om vi orkar det:( Mamma var här ikväll en sväng och fick sina paket!

Imorn åker vi till pappa och äter frukost alá JUL! Sen iväg till svärmor där vi äter och firar hela kvällen:)

På juldagen kommer släkten hit och på annandagen kommer svärfar!

Vi har köpt en ny bil:) En till liksom! En liten Lupo som drar typ 0.3l/milen! PERFEKT ju!!

Kram på er och GOD JUL!

Segt på bloggen!

I helgen var vi lediga som "vanligt" känns det som:) Vi var på julbord på Sundbyholmsslott i lördags kväll och var barnfria och fick LJUVLIG sovmorgon på söndagen:) Like it!

Julbordet var EXTREMT bra!! Efter all gooood mat uppe i restaurangen gick man ner i källarvalvet och där var det uppdukat med "gotte"-bord... Satan i gatan vad bakelser och godsaker!! Synd man var proppmätt redan av maten säger jag bara!! haha:)

I går var vi till ikea med mamma och handlade lite saker till hennes lägenhet och vi köpte deras 5-kronors-tallrikar... 24 stycken för att vara exakt! Vad gör man inte för släkten:P haha

Vi ska ha "släktens" jul hemma hos oss i år och då behövdes porslin! Möjligen är tallrikarna något mindre än "vanliga" men man får väl ta flera gånger då:)

Magen och bebisen verkar må bra! Kan inte dölja magen nu och har knappt kunnat det dom senaste 6 veckorna! Vi är i vecka 18 nu och jag känner bebisen i stort sett varje dag:) MYS!

Ultraljudstid 2 Januari kl 9.00! Myyyys och nervöst ju!!

KRAM!

Övertid och min vigselring!

Mannen har inte kommit hem ännu från jobbet. Hans lastbil har pajat så vet inte när han kommer hem... maten är klar iaf och huset är städat och barnet nattat:)

Vet inte om ni mins allt bråk om min vigselring?!! Hur som helst så såg jag efter 2 veckors användning att det var något fel på den. Den hade liksom hål i fattningen eller vad det heter... Jag gick tillbaka till butiken och dom såg ju absoluuuuut ingenting, ingen i personalen och inte ens med lupp!!!

Jag och emelie, daniel, maria och jimmy med flera såg ju liksom utan lupp! Och med lupp såg jag att det var ännu mer fel på ringen liksom!

Urusel service där men till slut skickade dom iväg ringen till guldsmeden och när den kom tillbaka så blänkte den som aldrig förr... så mycket blänkte inte ringen ens när jag köpte den, är det inte märkligt?!?!?!?

Hur som helst så sa dom att guldsmeden inte heller såg något!! Jag får ju tänka på att den är handgjord sa hon... haha haha haha säger jag! Skulle jag tro på att den är HANDGJORD?! skitsnack!!

Hur som helst så sa jag fortfarande att den är trasig men chefen i butiken sa att jag får nöja mig med detta för den har vart inlämnad ju..

Tiden gick och jag störde mig varje dag på att min vigselring för drygt 7000kr var trasig!!

Förra fredagen var vi till västerås och jag såg en Albrekts guld butik där så jag tänkte jag spelar lite dum och går in till dom och ser om dom säger något!!

Jag sa " Heej, kan du hjälpa mig, jag ser något konstigt i min vigselring..." tog av den och gav henne den och pekade vart jag såg det och förklarade VAD jag såg!! Hon sa DIREKT " Jaa den har ju lossat i fattningen" UTAN LUPP såg hon det!!!!! Arg blev jag och berättade hela historien med nötterna här i stan!!! Hon ringde sin chef och dom bestämde att dom skulle skicka iväg den därifrån till sin guldsmed och se vad han säger.

Hon skrev på lappen att guldsmeden ska ringa henne direkt han får ringen för att hon ska förklara VAD hon ser och berätta och förklara för honom!!

Den skickades i fredags och jag väntar nu spänt varje dag på vad dom ska ringa mig och berätta...

Fyyyyy Faaaaaan vad jag aldrig sätter min fot i den butiken nå mer.. eller jooo jag ska gå tillbaka och skälla om det nu visar sig att jag haft rätt...

usch!!!!!

Kram








Trött!!

Idag har vi haft en slö dag hemma jag och dotra! Hon ville gå upp halv 7 men det ville INTE hennes mamma. Hon kom med en bok och la på mig och sa "säsa".... Neeeej sa jag det är natt vi ska sova!!! Då tände hon lampan och la boken i ansiktet på mig!!!! UNGE!!

Jag vann iaf och bad henne hämta tutte och snutte och komma och lägga sig bredvid mig och det gjorde hon i mörkret:) Hon låg där och blev slö igen och så hoppade hon ner och jag frågade om jag skulle bädda ner henne.. "JAAA" fick jag till svar!

Jag hann somna till men strax innan halv 8 vaknade hon och kom in till mig igen med VÄRLDENS doftande blöja!! haha... Det var den första av TRE bajsblöjor jag råkade ut för idag:)

Vi gick ner och tände en brasa och satte på barnprogram och slöade heeeela dagen i soffan:) Jag har minsann läst 3 böcker för henne MILJONER gånger om! haha...

HOn sov ca 2.5 timme på dagen och då sov jag med:) hihi!!

Nu har jag jobbat ikväll och nu tar vi LÅNGHELG tills på tisdag då det är jobb igen för oss två och dagis + lucia för lillan:)

Eftersom jag har HÖGT BMI så var jag tvungen att göra glukosbelastning iomed att jag är gravid så det gjorde jag igår... DRYGT!

3dl sockerlösning skulle drickas innom 5 minuter och sen skulle jag sitta i 2 timmar och sen skulle det stickas i fingret igen!! Innan hade jag 4.9mmol och efter hade jag 7.3mmol:) GODKÄND!! Gränsen ligger på 10.0mmol!

Jag behöver dock göra om det igen i ca v 32!!! Muppvikt!

På lördag åker daniel på kryssning med jobbet och jag och tindra blir hemma med maria:) MYS! sushi står på menyn... PLUS GODIS!!!

Har till och med gått ner 0.3kg såg jag idag!! Vi går in i vecka 17 på lördag!! Är riktigt NÖJD!!!:)

Kram!

Måndag igen!

Ny vecka och vår långhelg är slut lite tidigare än vanligt då jag ikväll jobbar! Ovanligt men så är det!

I Torsdags kom emelie och melwin hit från Borås och idag åkte dom hem! I torsdags kom även min syster med sina 2 barn så det blev full rulle.

I fredags åkte vi till ikea i västerås och gick där länge och väl! Dom har slagit ihop ikea med ett stort köpcentrum:)
Jag handlade 2 mössor till tindra! Svarta som hon kan ha till både sin rutiga overall och sin röda skaljacka:) Och hostmedicin till henne och så köpte jag massa värmeljus och så en expedithylla inne på ikea:)

På kvällen gjorde vi hemmagjord pizza och myste till Idol! Såå glad att Robin är i final! Han måste vinna!!

På lördagen gjorde vi oss iordning och åkte till arboga och dollar store där vi hittade lite saker:) Vidare hem igen till Tuna Park för lunch och sen hem och fixade inför Taco-kvällen:) Hade bjudit mina föräldrar och Jimmy och anna + nellie:) MYS!!

Senare efter maten kom även grannarna över på lite grogg och en massa skitsnack!! Like it!!

på kvällen började Melwin kräkas:( och så fick jag även ett mess att syrrans döttrar oxå gjort det i lördags... Våra baciller borde väl inte sitta i efter 1 vecka?! Min mamma, Pappa, lotta, daniel och annelie har ju liksom inte blivit sjuka?! Hmm

Iaf så! I söndags blev det en slapp och skön dag! Vi åkte till Tuna park vid 15.00 och handlade hårfärg till mig och vantar till donnan och så fikade vi!

Emelie började må dåligt och kräktes öven hon! Dock så mådde hon bättre idag när dom skulle åka hem men det är aldrig kul ändå!! SUCK!

När vi släppt av dom på tåget åkte vi till Lotta och fikade och sen hem och lämnade av daniel och tindra och så vidare till jobbet!! Jag veeeet! Jag har bara 7 minuters gångväg till jobbet men jag tycker det är otäckt att gå i mörkret så när bilen ändå är hemma tar jag den:) Eller så ber jag daniel hämta mig när jag ska hem! Usch!

Grannen kom och berättade att han blivit av med sina vinterdäck i uteförrådet... hmm dags för larm kanske?!! Jag vill ha larm men vi har inte hittat något som passar!

Vi bor 2 mil från stan vilket tar ca 20 minuter att åka och på den tiden hinner tjuvarna ta det dom vill ju? eller?! Och så vill jag ha larm så jag kan larma ALLA fönster och dörrar och ha det larmat på natten liksom och då snackar vi PENGAR!! Har ni larm?

Tindra är krasslig igen!! Hon hostar så hon nästan kräks och är jätte snorig och äter knappt! Peppar peppar för att hon blir bättre!!

De senaste dagarna när vi vart iväg lite och så så har jag lyssnat på hur föräldrar tilltalar och pratar med sina barn och jag har hört att föräldrar BÅDE berömmer sina barn OCH kallar dom DUMMA när dom är DUMMA!!

Att berömma barnen har jag läst om att det är bra?! Tindra blir ju skitmallig när man säger att hon är duktig  och att något hon gjort är bra ju! Klart dom förstår det!

Alla gör olika, absolut! Och vi tycker om att ge henne beröm och hon blir glad då. Men vi säger oxå till när hon gör fel och VAD hon gör fel!!

KRAM!

Tycker detta är skitintressant!

Jag har frågat runt lite om vad folk säger om barnen är just olydiga och dumma! Det var ju en del tjaffs här!

Har tagit upp detta med mina föräldrar, min syster, kompisar och på jobbet och INGEN förstår varför man INTE ska säga "Mamma blir arg när du är en dum tjej och bråkar såhär...."?!!

Hon är dum som bråkar genom att krångla vid nattning och det ska hon absolut få höra! Hej och hå om man inte berättar det för dom förän dom är 10 liksom!

Så av alla 15 jag pratat med så sa alla samma sak!  Detta tyckte jag var MYCKEt märkligt eftersom ni alla här håller ihop och dom jag pratat med säger helt olika?

Jag har inte sagt att jag har problem med detta utan jag sa att jag typ läst om det och att det blivit världens liv! Så alltså är det inte så att dom inte vågar säga vad dom tycker eftersom det är mig det handlar om!

Mycket konstigt detta men jag bryr mig inte!:)

Tindra sover nu i sin säng och UTAN problem!

Vi kommer fortsätta påpeka för henne när hon gör fel och jag har inte hittat något annat ord att säga när hon typ slår någon eller så??

Kram på er!!

RSS 2.0