Onsdag!

Veckorna år fort och jag har nu bara 2,5 vecka kvar på min semester så nu har halva gått alltså! Hmm!

Idag var vi till Ikea med pappa och lotta och vi hittade en del! Bla burkar till godisbuffén som vi ska ha på bröllopet:) Like it!

Daniel köpte öven lysdioder som han ny sätter upp vi teven:) haha tjusigt men det var egentligen inte vad vi hade råd med denna månad, strax innan bröllopet men va faaan, vi lever bara en gång;)

Jag har myst med fina Nellie idag:) 2 månader gammal o såå liten:) Minns knappt:)

Ni glömmer väl inte vår bröllopsblogg????

Http://herrochfruwansulin.brollop.com

Kram på er


Vad arg man kan vara;)

mms_img48990 (MMS)

Vad arg man kan vara;)


Jag har köpt nya glajor;) dessa o så ett p...

mms_img47161 (MMS)

Jag har köpt nya glajor;) dessa o så ett par vita:)


Fredag hela veckan nu för tiden!

Nu har jag haft två veckors semester och Daniel har haft 3 veckor och vi njuter!

Vi har i veckan vart till factory outlet i vingåker och till kumla och handlat på lithells-korv-fabrik:) Myyycket korv fick följa med hem:) MUMS!

Jag har fått gallstensanfall två gånger under veckan och äter därför inte soppor längre då jag troligen reagerar på dom:( Lchf nu, det är det enda jag INTE känner av på något sätt!! Konstigt men sant!

Det är bara massa strrruuulllll med bröllopet och jag skulle vilja ge några stycken ett par smällar... men men!! Bara och kämpa vidare!!

Läs mer på http://herrochfruwansulin.brollop.com

Vi var även på Iittala outlet och hittade en sååå fin serveringssked som vi blev sååå kära i! Den kostade 399 kr och vi tyckte det var lite väl!!!!
I bilen på väg hem var jag sååå sugen på att vända och köpa den iaf! Daniel oxå! Heeeelt sjukt! Iaf så gjorde vi inte det men kunde inte släppa den ur minnet så igår klickade jag hem den via nätet!!!!! Heeelt stöööört!! En slev för 360kr... haha jaaa ni, vad gör man inte för den optimala sleven???!?!?:P hahaha

Tindra sover nu och vi har nyss ätit lunch! Jag hoppas sååå att specsavers ringer och säger att mina glasögon har kommit idag!!! Vill ha lite lycka i mitt liv just nu! Åt fanders med DHL och Albrekts guld!! Som sagt, läs på den andra bloggen!

Kram på er


Första veckan avklarad....

God dag på er! Dåligt bloggande här när man har semester;) haha

Första veckan med Itrim igen är avklarad och vågen visade -5.6kg!!! Det klagar vi inte på!
Det är helt utan träning oxå:)

Idag var jag på gymet och fick instruktioner och ett schema hur jag ska träna och vad och imorn ska jag få instruktioner om deras nya cirkelträning, Milon heter det! Det tar 17.5 minut!!! Det gillar vi:P

Idag är det exakt en månad kvar tills vi säger "Ja":) Så om en månad är vi gifta! Lovley!

Semester har vi här hemma alla tre och daniel har idag med sin bror röjt ur förrådet ute som sitter ihop med garaget för att det ska rivas och byggas nytt:)

Tindra åkte nu med dom till Annelie för att hämta däck vi lagt ut på annons och som en karl ringt på! Hoppas han kommer och ska ha dom! Fina money!

Idag är det sista Osa-datum och jag tror alla har svarat!

kram på er


38

idag är det 38 dagar kvar till bröllopet och idag har jag kört igång med pulver igen, Itrim alltså!

Jag har haft itrim och träningen fryst sen december då jag hade gallstensproblem några gånger tätt men nu inte känt något på läääänge!

Den 25/6 drogs nu betalningarna igen och jag ska imorn på möte med Sandra på itrim då dom bytt ledare där och så har jag ju bara vart på ett möte så jag ska börja i ny grupp så jag får alla möten som jag ska!

Ska försöka ta tag i detta med vikten nu, det stod error på vågen imorse!! Sjuk beteende till mat har jag! Det är helt sjuk egentligen!

Såfort vi umgås med några äter vi eller fikar! Har jag inget att göra äter jag, är jag ledsen eller glad så äter jag!! Äter heeeela tiden, jämt!

Jag gick ner till 96 med Itrim i januari, var då nere på vikten jag hade innan jag blev med Tindra! Nu ligger jag på 18 kilo mer igen!! Så startar alltså nu på 115kg exakt!! INGEN härlig syn på vågen! Men till bröllopet siktar jag på under 100!

15 kg på 38 dagar! Hmm jaa jag tror faktiskt på det, gör ni? Jag gick ner 12 kilo på 28 dagar sist så hoppas hoppas!

Skulle behöva fixa detta med vikten och lära mig att äta normalt, ha ett normalt förhållande till mat! Itrim räknar med att det tar 2 år att få en normal relation till mat! Surt bara att stå och betala sååå mycket i två års tid! Men jag är såå trött på att räkna points så jag kör itrim nu iaf tills mitt kontrakt är slut och sen får vi se hur det går och hur jag mår!

Imorn ska jag även till optikern för att prova ut linser till bröllopet.... Jag har prövat linser 3 gånger tidigare och linser kliar på mig! Men nu vill jag verkligen ha det för att man ska se min sminkning på bröllopet ju och för att det är enklare och smidigare och skönare med linser bla när man tränar och sånt.. aja hur som helst!
Jag ringde specsavers igår och berättade att jag ska gifta mig och skulle sååå gärna vilja ha linser då... hon sa att det är 3 år sen jag prövade sist och att det har hänt en hel del på marknaden sen dess och att det brukar gå o lösa för det finns sååå många olika sorters linser.... hon trodde inte det skulle vara några problem alls:) Hoppas hoppas!

Idag har jag huvudvärk... undrar på det när jag levt på socker den senaste veckan:/

Livet är såå orättvist! I söndags dog mina kusiners pappa.. 45 år gammal!!! Efter sååå många års kamp! Han var hjärtsjuk:/ Såååå tragiskt!

Dessvärre är det pappan till min kusin som ska vara vår toastmaster och vi hoppas innerligt att hon orkar med vårt bröllop, trots detta!!

Begravningen blir dagen innan vårt bröllop! Mycket att göra den dagen, men SJÄLVKLART ska jag gå!

Bröllopsplaneringen följer ni väl på vår hemsida? www.herrochfruwansulin.brollop.com

Jag hade fått frågor om mina nagelprodukter:)

Jag köper mina grejer, geleer och vätskor från Nagelgiganten.se.... Tippar och penslar och tussar och filar och sånt brukar jag köpa via Ebay eller Tradera:)

Övning ger fördighet! Det var klurigt i början att få till det men som sagt, övning ger resultat! Nu ska jag ju till och med göra Mina naglar till bröllopet och veckan innan har jag en annan brud som ska göra sina naglar inför sitt bröllop:)

Ang texter och noter så hittade jag på Notpoolen.se, jag köpte noterna till våra två låtar:) 35 kr/ låt men det var det värt!

Kram på er



Livet är inte alltid enkelt...

God morgon!

Idag har vi ledigt här hemma, Jag och Tindra:) Såå skönt! Jag gick upp 9.30 och tindra ligger ännu, hörde henne precis nu.

Vi skulle åkt till ikea idag men jag vaknade med migrän vid 6 när daniel skulle till jobbet så jag orkade inte åka med o ta hem bilen igen så blev inge ikea idag.

Ist funderar vi på att ta bussen in till stan 12.10 för att gå en sväng och komma ut lite. Min huvudväk är kvar men inte lika ond... knaprar tabletter och dricker vatten!!

43 dagar kvar till bröllopet idag, lääängtar!

Vi ska skicka hindersprövningen till prästen och fixa noter till musikern men vi har inte fått tag i någon av dom så vet inte hur vi ska göra....?? Hmm svårt!

Nu skriker min sessa, bäst att hämta henne.

Hon gick sin sista dag på dagis igår på 2 månader och hon börjar igen i september, vilket lyx! Men hon kommer nog sakna det för hon ÄLSKAR dagis!

Kram på er


RSS 2.0