Framme:) tindra har nu äntligen somnat eft...

Framme:) tindra har nu äntligen somnat efter 2.5 timmar. Hon sover i resesängen här och försökte fyra gånger ta sig ur men kom aldrig över. Sen har hon ropat mamma kom tillbaka sen dess. Brydde mig hot om henne men när hon två gånger ropade att hon bajsat var jag tvungen att gå men hon hittade bara på! Nu sover hon äntligen. Fattar inte hur hon orkar. Förstår hon inte att hon somnar ju tillslut varje kväll!! Igår nattade vi en timme! Gick tillbaka med henne hundra gånger typ och tillslut somnade hon:) hårda bud med den damen nu!! Lillebror sover i liggdelen nu och jag o syster kollar film:) kram


Livet rullar på:) jag har tagit med mig ba...

Livet rullar på:) jag har tagit med mig barnen till min syster i Borlänge:) vill ju visa upp Teo medan han är liten:) mannen och pappan lämnade vi hemma med garage-bygge:) rätt och riktigt eller hur? Igår bodde Teo vid bröstet. Han somnade efter några snutt men när jag la ifrån mig honom vaknade han och ville tillbaka. Men idag är han inte så. Hann packa och fixa lunch. Och nu har båda barnen sovit i bilen i två timmar. Tycker att han blivit rundare i ansiktet. Kanske är önsketänkande:) vi far se på onsdag:) kram


Sitter och ammar igen:) idag har han velat...

Sitter och ammar igen:) idag har han velat ha bröstet ofta!! Inte så länge varje gång men ofta! Och visst har han fått de:) känner mig helt slut trots att vi bara vart hemma och städat lite. Imorgon åker jag och barnen till moster och familj i Borlänge:) Daniel ska börja riva garaget:) perfekt:) jag har ju syskonvagnen så lite shopping kan jag nog få till! Det jag är mest orolig för är att behöva amma när jag är ensam med barnen. Tindra lyder inte alls och0vet precis att jag inte kan ta henne när jag ammar!! Unge!! Men nu har ju tindra sina kusiner och leka med och moster kan rycka ut i värsta fall:) blir bra de:)


Envisas med att fortsätta skriva från mobi...

Envisas med att fortsätta skriva från mobilen. Fast nu när amningen funkar och jag har tid till annat så har mitt Internet lagt av! Typiskt!! Men men! Hoppas ni står ut:) jag kör med amningsnappen troget varje gång och det fungerar superbra! Förstår det mysiga och smidiga med att amma:-) hoppas nu bara att han går upp i vikt oxå. Typiskt nog har han precis nu bajsat. Kunde han inte väntat en dag;-) Haha!! Blir nog bra detta:) hur gick det idag då att passa tid?! Haha jo då! Var hos Daniels bror kvart i elva:) fyrtiofem minuter senare än planerat:) det tar sig:) Haha grillat hos Jimmy ikväll:) lycka! Nu är jag en trogen lchfare och det känns bra:) kram


Det funkar nu:) ont ännu men väl värt det ...

img266 (MMS)

Det funkar nu:) ont ännu men väl värt det om han får i sig och går upp i vikt! Älskade lilla bebis:) idag är det riktigt inneväder! Tokregnar ute och vi har haft besök sen imorse;) först min pappa:) sen min kusin med familj och sen Daniels mamma med mormor och morfar:) fick jättefina kläder:) och en härlig filt till Teo:) vi måste införa lite rutiner hemma känner vi! Kan inte sova till tio varje dag och lägga oss vid midnatt. Inget blir rätt! Tindra sover middag vid typ fyra och det blir bara galet! Nu försöker vi få lite rutin. Sova tidigare alla fyra och ställa klockan och gå upp:) imorgon gör vi vårt första försök. Ska vara hos Daniels bror kl tio! Och på onsdag ska vi till bvc kl elva:) hårda prov;-)


Testade att amma med amningsnapp nu. Vissa...

Testade att amma med amningsnapp nu. Vissa råder en till det och andra kastar så mycket skit om dom! Hur som helst. Jag hade ju köpt innan och testade nu. Det var helt underbart att amma ingen smärta alls!!! Bröstet känns tömt och bebis ligger utslagen:) gode gud, hoppas detta funkar!!


Jag passar på!!

Daniel och Teo ligger uppe och sover och Tindra kollar på Pippi och jag passar på att turbo-blogga:)

Jag gör inget annat än att amma hela dagarna.... igår bodde han vid bröstet med små korta mellanrum från 17.00 till 00.15 då han han somnade i marias famn:)

Alltså... det finns MASSOR med mjölk, verkligen! Och han är nöjd när han ammar, han somnar och släpper bröstet och sålänge han får sova kvar vid bröstet är han nöjd men ska man flytta honom vaknar han alltid till och vill ha bröstet igen... nappen duger inte då!!!

Det gör bara så vidrigt ont i brösten.... han tar fel ännu och vägrar lära sig rätt... rackarunge!!!!!!!!!!

Eftersom han har gipsade ben så vet vi inte om han går upp i vikt som han ska... vägde honom i onsdags men eftersom vi bara kan uppskatta gipset till 150-200g och inte vet säkert så är det svårt.... Han vägde 4365g på läkarbesöket förra fredagen och i onsdags 4585g men då är det ju 200g gips oxå....

På onsdag ska vi väga igen med samma gips och först då får vi ju veta om han gått upp! Jag tror inte han går upp som han ska, tycker han magrat... men som daniel sa kanske han dragit ut på längden? Jaa jag vet inte!!

Till tindra fanns ju ingen mjölk och hon skreeeeek och var INTE nöjd... men det är ju trots allt Teo... Skitsvårt!!! Smidigt med ersättningen som man visste hur mycket dom fick i sig!!

Idag ska vi till pappa och lotta och äta sillunch:) GOTT!!

Nu säger tindra att on bajsat! Måste byta!! KRAM!










Mammas lilla hjärta! Med gips och allt:(

img259 (MMS)

Mammas lilla hjärta! Med gips och allt:(


Gud! Jag hinner inget annat än att amma he...

Gud! Jag hinner inget annat än att amma hela dagarna känns det som. När börjar det glesas ut? Ska jag amma hela tiden? Eller riktigt så är det ju inte! Inatt ammade vi oss till sömns strax innan tolv och halv nio vaknade jag av att mina bröst värkte!! Då hade Teo sovit hela natten! Han tömde båda brösten och hade ätit klart strax innan tio! En kvart på ena och tjugo minuter på andra! Sen tolv ville han ha igen. Gav ena och sen var han nöjd så jag hann äta sen ville han ha andra oxå! Sen sov han till fyra. Och nu ammar jag igeni haha amma amma amma:)


Chockade blev vi när ortopeden ringde kl t...

Chockade blev vi när ortopeden ringde kl tio och ville ha oss på plats kl två för att kolla Teos ena fot som tydligen var sned! Jaja tänkte vi och åkte dit. Fick vänta lite och sen träffa två tyska läkare. Trevliga och den ena var snygg oxå;-) hur som helst! Jag fick en chock när dom sa att han skulle gipsas och att det skulle bytas en gång i veckan och han skulle ha det ca en månad. Han ska sen ha några skenor tills han börjar gå!! Vi trodde absolut inte det var någon fara då tindras fötter såg värre ut när hon föddes men Teo är tydligen klumpfot! Drabbar fler killar än tjejer. Han haren lindrigaste formen men dom ville ändå åtgärda det! Jag var lite känslomässigt tagen! Var inte min tanke att ha en bebis med gipsade ben från jumsken till tårna!! Stackars killen!


Dagarna flyger iväg! Galet! Teo är redan å...

Dagarna flyger iväg! Galet! Teo är redan åtta dagar! Idag fick han napp för att jag ska kunna göra annat än att amma hela tiden så jag har vart mycket fri och utan bebis vid bröstet idag:) det gör ännu ont av amma men vi fortsätter försöka. Han blir ju nöjd av bröstmjölken och det finns verkligen mjölk ännu! Bvc på onsdag annars har vi inte så mycket för oss i veckan:) kram


Nu har Emelie och Melwin åkt hem till Borå...

Nu har Emelie och Melwin åkt hem till Borås igen. Det har vart jättemysigt att ha dom här och vi fick så himla mycket fina presenter:) idag har Teo velat bo vid bröstet sen vi kom hem vid tre! Vi försöker och försöker för att få till amning utan onda bröst!! Kram


Att blogga från mobilen känns lättare att ...

Att blogga från mobilen känns lättare att få till just nu än att sätta sig vid datorn:) Teo ligger vid bröstet nu:) han ammade jättefint en halvtimme på förmiddagen och var så nöjd och sov tills nu:) från tio till tre:) duktig kille:) känns som han då får i sig mat och blir nöjd:) vi har vart till stan och handlat och passade på att köpa en bäddmadrass till gästsängen:) det var på tiden:) nu blir det bara lugnt och mys idag och ikväll:)


Någon har matkoma:) livet flyter på här he...

img250 (MMS)

Någon har matkoma:) livet flyter på här hemma:) tindra är inte jätteförtjust i Teo jämnt men är snäll mot honom:) amningen kämpar vi på med! Han är lite lat på att ta bröstet och blir jättearg direkt men nu tog han bröstet och sög en halvtimme:) heja heja:) mjölk finns verkligen. Mina amningsbhar var lite stora när jag köpte dom men nu ni! Nu sitter dom som gjutet:) förlossningen gick jättefort och jag var helt0chockad efteråt. Återkommer med berättelse senare! Idag kommer älskade Emelie och Melwin:) kram på er


Heffaklumpen är född:) blev ingen igångsät...

img234 (MMS)

Heffaklumpen är född:) blev ingen igångsättning:) vaknade med värkar halv fem imorse. Var på förlossningen kvart över sex och 10.08 är han född:) om bastant kille:) 4510gram och 53cm lång:) så lik sin syster:)


När Lillasyster tar studenten krävs det fi...

img230 (MMS)

När Lillasyster tar studenten krävs det fin bil;-)


Sista dygnet med magen:)

img229 (MMS)

Sista dygnet med magen:)


Ringde förlossningen nu. Har blött sen igå...

Ringde förlossningen nu. Har blött sen igår och ville bara kolla så det var okej. Hon kollade i datorn och sa att det gjordes en hinnsvepning igår på mig så det var helt okej att blöda! Känningar men inget på gång ännu!


Ingen bebis men känningar:)

Ingen bebis men känningar:)


Mot Ikea:)

Mot Ikea:)


Skriver från sängen:) blöder igen. Strax i...

Skriver från sängen:) blöder igen. Strax innan jag la mig igår märkte jag det. Ska ringa förlossningen idag och höra så det är okej att blöda tills på söndag? Inatt har inte tindra kommit in alls till oss:) lyx för mamma som bara behövde försvara sin plats från pappan;-) Västerås idag och på eftermiddagen ska tindra till Jimmy och Maria:) hon blir körd till Annelie eller mina föräldrar på söndag eftersom vi föder då. Tanken är att Daniel inte stannar på bb denna gång om jag måste det! Vi får se:) men inga känningar utan bara lite blod. Det var mig en envis bebis!! Kram


Natt!

Daniel är uppe och lägger tindra! Hon somnade i bilen påväg hem innan 17.00 och vi bar in henne i soffa och hon sov en timme ungefär... vi lät henne sova så sent för att vi anade att vi skulle iväg ikväll!!

Så därför är hon vaken ännu:) Vi åkte iväg till daniels bror vid 20.00 och skulle hämta ett kvitto och sen vidare till svärmor för att lämna bord och stolar inför studenten på lördag:) Så vi kom hem 22.30 och då åt jag och tindra jordgubbar och tittade på Pippi:) Hihi!

Daniel har burit in ved och tindra har kollat på och jag suttit vid datorn och kollat:)

Jag blöder inte längre nu men har gjort nästan hela dagen efter muminmammans behandling:) Känner mer i svank och mage men inge jättespännande... tyvärr!!!

Ska oxå lägga mig nu för att försöka få lite sömn! Imorn ska vi till västerås igen och lämna tillbaka något på biltema som inte behövdes till sportbilen... ikea och så köpa en skål på albrekts för mitt sista tillgodo:)

Natti!

Öppen!!!

....4 cm.... Joo ni... är öppen 4 cm redan och har inte känt det speciellt mycket... Var på bedömningen idag och ska återkomma på söndag kl 9.00 om inget hänt! Då tar dom hinnorna eftersom jag redan är öppen!

Supergullig barnmorska fick vi träffa... hon bröt rejäält på polska och bad om ursäkt för det men inte gjorde det oss något:) Vi förstod ju henne:)

Sen kom en läkare... inte en dag över 30 år... jätte söt och trevlig!! Hon började känna på magen och sa " jaa han ligger i säte...." Och jag ba "Ehhh NEEEEJ!!!" och hon sa " Oj herreguuuud, ursäkta mig, jag hade en säte precis innan dig....." My gooood jag höll ju på att dööööö när hon sa så;) haha

Ingen sätesbebis här inte, han ligger såå fint så och såå långt ner och väger ca 4,3kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inte skönt när han ska ut;)

Iaf så satte hon igång och gjorde ultraljud men sa att hon såg inge bra så hon skulle hämta en kollega... sagt och gjort.. in kommer kvinnan jag träffade sist, supermysig kvinna... hon presenterade sig som muminmamman:) haha... hon pratade preciiis så:) Gulligt!!

Hon fick mycket finare bilder och såg att där fanns fostervatten vilket betyder att moderkakan funkar sa hon! Hon frågade om min mamma gått över tiden och jag sa att hon har gjort det med alla 5 och hon sa då att jaa det är inte så konstigt då, det är ärftligt!

Hon undrade hur det gick sist och så... Hon erbjöd sig att reta tappen lite och känna efter om jag var öppen och det tackade jag jaaa till!!

Sa att jag gääärna vill att det ska starta själv denna gången då folk säger att det är skillnad och då sa hon att om jag inte vill bli igångsatt så får jag gå på dagliga kontroller efter v 42+0... det var inte så jag menade, jag menade bara att jag HOPPAS att det startar själv innan söndag liksom!

Den unga läkaren kände först och det kändes knappt.. hon sa att jag var mycket mjuk och öppen 1,5cm.... muminmamman kände efter och HELVETE vad ont det gjorde... jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.... där hon höll på och trycka och ha sig i det alldra heligaste så slog mig tanken att " FAaaaaaan det kommer göra ondare än detta när det väl är ingång liksom!!!!" haha

Jag har nu blödit sen vi kom därifrån och hon önskade oss välkomna in ikväll:) Sa att oftast kommer man in med värkar efter dom har retat tappen.... muminmamman sa dock att jag var öppen MINST 4 cm:) Härligt!!!!!!!!

Haft känningar i ryggen och så sen vi kom därifrån:) Hoppas hoppas!!!!

Måste bara berätta en huur gullig sak som helst!!! Bad tindra städa undan sitt lego imorse innan vi skulle åka iväg... men det vägrade hon.. hon såg till att gå med daniel ut och städa bilen ist... när hon kom in hade jag sopat upp det och ställt undan... hon kollade konstigt på golvet och så sa jag" Jaa mamma städadre undan ditt lego....." Varpå hon svarar "Braaaa, mamma tunde hälv....." hahahah som om det var JAG som skulle städa det;) haha sötunge!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram

Får be om ursäkt...

... för att bloggen nu mer är en gnäll-efter-bebisen-blogg!! haha men håll ut! Bara 4 dagar kvar nu!!!

Inatt kom tindra in till oss vid 01.00 först och när hon somnat bar daniel in henne till sig igen och så kom hon tillbaka vid 06.00 tror jag! Jag gick ner på toa kl 7.30 och så skulle jag kolla om skatten kommit in sen blev jag så trött så jag la mig i soffan och satte på rix morronzoo och somnade:) Tindra och daniel hade säkert ändå brett ut sig i min säng oxå;)

Hörde tindra och daniel där uppe 9.30, då vaknade dom:) Han fick väcka henne!!!!!!!!!!!!!!!!! Hör och häpna;)

Frukost, dusch, disk och fix sen iväg till västerås och biltema och ikea! Daniel ska byta nå på sin bil och så lunchade vi på ikea:) GOTTIT! Daniels bror och sambo och lilla nellie var med:) och min pappa:)

Jag började känna mig konstig påvägen hem... höfterna värkte och illamående och huvudvärk... Somnade en stund i soffan innan daniel åkte iväg på kalaset han är på!

Dotra har vart sååå duktig och somnat utan bråk flera veckor nu men ikväll rök vi ihop!! Läste i vår säng och la mig bredvid och låtsades sova... hon låg en stund sen började hon studsa som en annan boll och höll på och sparkades och slogs... efter 1 timme tröttnade jag och la henne i spjälsängen i hennes rum... gick ner och åt lite och hon grät där uppe... när jag hörde " Mamma förlåt, tindra inte vara dum mer" där uppifrån gråtandes kunde inte mitt mammahjärta stå emot... jag gick upp och sa att mamma blir såå ledsen och trött när hon bråkar så med mig... hon sa förlåt och att hon ville sova snällt i mammas säng... fick pussen och kramen och la henne i min säng... 2 sekunder senare sov hon!!

Vi brukar inte gå tillbaka till henne när vi lagt henne i bebissängen men jag kunde inte stå ut att höra hur hon bad om ursäkt utan att gå upp och prata med henne ju!!

Ska strax gå upp och lyfta över henne till sin säng nu för jag tänkte krypa ner:) Daniel blir nog borta några timmar till dock:)

Imorn har jag bjudit in pappa och lotta på frukost, får se om dom kommer:) Annars ska daniel mecca bil imorn och jag lär väl åka in till stan och valla mamma lite... hon ringer och ringer och ringer och jag känner mig mer och mer irriterad stackarn:( Får helt enkelt ta och åka in till henne imorn!! Så får det bli!!!!!!!!!!!!

KRAM!



















Ni behöver inte vara oroliga! Ingen bebis ...

Ni behöver inte vara oroliga! Ingen bebis här inte! Inte på långa vägar:( Daniel är på kalas, tindra bygger lego och jag bakar:) kram på er


Höst!!

Det har vart höstväder nu flera dagar och ingen njuter mer än JAG!! Älskar hösten och nu som tok höggravid njuter jag av ett svalt väder och regn:D konstigt jag vet men vafaan... svetten rinner dag som natt när det är varmare och jag lider verkligen av det!!!! Bebisen borde komma snart så håll ut, då får solen oxå komma;)

LCHF igår då! Frukost gick hyffsat men lunchen höll jag på att kräkas av... mådde så illa på eftermiddagen så jag trodde jag skulle spy:( SKIT!!

Ska iaf handla lite idag och baka lchf-bröd så jag har bröd till frukost iaf! Klarar ingen stekt mat så bra!!!

Idag blir det en playdate hos sötaste nellie med familj:) Tråkväder ute så vi har ingen lust att roa tindra ute så då ringde daniel sin bror och det passade bra idag:) MYS!

Jag blir snart knäckt på riktigt!!!! Igår när jag kollade facebook på morgonen hade en bekant fått sin bebis typ 2 veckor för tidigt och så sa daniel under dagen igår "Nu känner du väl ändå ingen mer som KAN få före dig?!!" Neej sa jag, nu ska resten ha mot slutet av Juni!! Tror ni då inte jag sett en till igårkväll på FB vars vatten gått?!?!?! Knäckande!!!! haha.... min heffaklump vill verkligen inte ut!!

Hade faktiskt värkar igår mellan 15-17 men de var små och så hände inget mer TYVÄRR!!

Jag försöker hålla modet uppe lite till jag;) haha på söndag är det dags!!! Dags för beeeeeebisssssss!!!

kram

Korvfingrar som värker!

Har nu två dagar haft ont i mina händer och fingrar! Ringarna sitter hårt och det har dom inte gjort förut!! Förra veckan pratade jag och daniel om att min vigselring behöver förminskas!!!!!!!!!!!

Har ätit massa kolhydrater nu sista veckan... kalas och lyxgottis på helgen!!! Måste samlat på mig massa vätska för jag tror inte jag gått upp massa kilo i fett liksom!! Inte på en vecka!! Från att vigselringen höll på att trilla av när jag åt LCHF till att sitta som berget på en vecka med kolhydrater!!

Hur som helst! Jag försöker så gott jag kan nu sista gravidveckan.. inge skönt med värkande händer och fingrar iaf! Vill ju ändå äta lchf sen... får traggla med illamåendet:) Ska se till att baka något bröd som jag kan äta till frukost så jag slipper stekoset av bacon eller så:) Det är värst! Nu när daniel är hemma kan han ju laga mat till oss så slipper jag stekoset helt:)

Shiiit!! Nu är det nära... om en vecka har vi blivit igångsatta!!!!!!!!!! Nu kan det inte ta längre tid än en vecka:) nu är vi 41 fulla veckor gångna så MAX MAX MAX en vecka innan vi får träffa heffaklumpen:)

Daniel är dock lite nervös över att han ska missa Bigbrotherfinalen ikväll om det sätter igång... han säger att man brukar få sova gott natten innan det startar och vakna utvilad och det var precis det som hände inatt!! Brukar alltid gå upp flera gånger per natt men imorse vaknade jag första gången 7.30;) haha och var utvilad när svärmor ringde kl 10.00 och sa att hon var påväg hem med dotra:) haha...
Tvivlar dock på att det startar av sig självt..... men daniel kan gott få vara lite nervös;)

Kram på er

En gnutta gravid:) v.41

img220 (MMS)

En gnutta gravid:) v.41


Lugn kväll!

Ensam hemma ikväll... Tindra skulle sova hos farmor tyckte hon så det fick hon och pappa daniel är hos sin bror på "fest".... nyktert tillstånd för honom;) Krävande att ha en TOKGRAVID fru kan jag tro;) haha

Idag hade jag lite kalas:) Bakade engelsk cheesecake och kladdkaka och lchf-pannacotta till pappa och lotta som kör stenhårt!:)

Jag fick tre stora utekurkor i tripp-trapp-trull-storlek av svärmor och ett svart linne:) Av pappa och lotta fick jag en glassmaskin som tyvärr var trasig i plasten så den får bytas... Av maria och jimmy fick jag ett duschset från the body shop med Mango-doft! Ljuvligt! Lotter fick jag med vinst på av jimmy och anna:) Imorn kommer svärfar på fika vid 14.00 oxå:)

Jag börjar lessna... ALLA får bebis utom jag!!! Min kollegas dotter var beräknad samma dag som jag, hon fick inatt!! Ilmrud fick igår och så har jag sett FYRA olika bebis-grattis på Facebook idag! Känns liiiiiite orättvist kan jag lova;)

Bebisen var sist 9% "för" stor och 2 veckor över tiden gör honom inte mindre direkt liksom!! Kommer bli giganternas kamp på förlossningen:( En gigantisk heffaklump lär komma ut nästa söndag/måndag!

Förlossningen ringde igår... en jättetrevlig Carina som ville att vi skulle komma 15-30 minuter tidigare på torsdag när vi har bedömningen!

Jag frågade henne för säkerhets skull om det bara var bedömning och Jaa det var det! Ser allt bra ut då och bebisen inte kommer själv får vi en tid för igångsättning i v 42+0 vilket är NÄSTA söndag! 10 juni! Så blir nog en 10 eller 11 Juni bebis detta!!

Med tindra blev vi igångsatta 13.00 den 1 april och hon är född 10.34 den 2 april.... sällan hört att andra bebisen tar längre tid men vad vet jag!!

Drömmen är ju att det hela startar självmant... folk säger att det är skillnad på igångsättnings-värkar och vanliga värkar.... Skulle vilja uppleva det:)

Nu är ju min man hemma heeeela dagarna med oss så nu kan det starta när som helst, han behöver inte åka från köping - eskilstuna = 3 mil + åka till ärla och hämta mig = 2 mil tilll enkel resa och så 2 mil till förlossningen!! Ni hör ju;)

Bebis kom ut, för vi läääääängtar efter diiiiiiig!!!!

Tindra är sååååå söt!! Varje morgon klappar hon min mage och säger godmorgon till bebisen... sen ska hon ha min mobil för att titta på bebisen som jag har som bakgrundsbild... hur hon kan se att det är en bebis är galet för det kan knappt vuxna liksom!!!

Det var det första hon sa när vi visade bilderna för henne... "beeeeebis".... hur sjutton kunde hon veta det?!!!! haha sött är det iaf!!

Dåligt väder säger många, ljuvligt väder säger jag!!! Att vara tokhöggravid i 20-25 grader är inge kul! Så det får gärna vara sånt här väder heeeeeela veckan!! Solen kan komma nästa måndag:) 11 juni:) haha

Vet inte hur många gånger jag packat om den stackars bb-väskan med bebiskläder i... haha ena dagen blir det varmare kläder och sen svalare och lättare kläder... moahahaha... nu tänker jag inte packa om den igen!!

Vore kanske idé att packa vår bb-väska?! Eller?:) Haha

Funderade på om man ska se till att slänga in bilstolen i skuffen och likaså bb-väskorna.... det kan ju faktiskt starta när vi är iväg... och nu när vi är hemma ihop åker vi oftast ihop så då kan ju sakerna lika gärna ligga i Mazdan... eller?:)

Eh... blir väl att ilpacka i sista sekund för vi är sååå sega;)

KRAM!





Junibebis!

Blev ingen majBebis, precis som tindra inte blev en marsbebis som hon skulle blivit:) Busungar har jag!!!

Igår var jag och tindra på tuna park med maria och lunchade och kikade och fikade:) Sen for vi på 1-års kalas hos sötaste Nellie:) Många paket fick hon och vi fick fika:) hihi

Kom hem rätt sent och maken min hämtade snabbmat på vägen och jag åkte hem och nattade vårt troll:) Hon är lite krasslig men hon har sovit bra inatt! Kom till oss vid 5 och sov vidare till 8:) Det gillar jag! Hon hämtade sina dockor då och bäddade ner i vår säng och läste för oss och så gick vi ner typ kvart i nio!:)

Idag jobbar daniel sin sista dag på TRE månader!!!!!!!!!!!! Sååå härligt för honom och oss... Riktigt lyxigt!!

När vi kom ner imorse var det bara 15.3grader inne så vi satte igång och elda och nu är det snart 22 grader inne:) har varken luftvärmepumpen igång eller element men nu när det var ruggit ett par dagar märks det inne:) Tur det går fort att elda:)

Imorn eller söndag ska jag ha lite kalas! Eftersom nellie fyller samma dag som mig så tyckte jag det var viktigare att åka och gratta henne som är barn och så kan vi fira mig med lite fika i helgen bara:) Fyllde ju bara 24 år:) Men nästa år blir det något partaj!!

Verkar som svärfar kommer på söndag och svärmor imorn... tror jag! Får väl se:) Hur som helst tänkte jag göra engelsk cheescake och kladdkaka:) GOTTIT! Tänkte ge mig på Pannacotta alá lchf oxå till pappa och lotta! Dom är sååå duktiga och kör LCHF!

Jag körde oxå lchf ett tag och det gick kanon men sedan ett par veckor sen mår jag illa av typ allt och speciell av fet mat... bara tanken på stekt ägg med smör får mig att kräkas!! Hoppas det försvinner när bebisen kommit ut för då kör jag igång med en gåååång!!

Tindra sitter och bygger med lego och jag kollar våra bästa år:)

Ska in till cubus och byta en jacka vi köpte till daniel igår, den var något liten:) Sen ska jag handla till helgen och sen blir det nog en kaffe hos pappa medans tindra tar en Nap i vagnen:)

Igår fick bebisen paket, IGEN!!!!! Haha emelie håller på och handlar ihjäl sig till lillen!!:) Hoppas nu oxå det är en kille i magen;) haha

KRAM!














RSS 2.0