jag <3 Julen!

Jag älskar julen! Det är den bästa högtiden som finns!! Många tycket att det är mycket körande och det ska träffas folk och släkt som man kanske inte alltid går överens med och blablabla.. men jag ÄLSKAR julen:)

Jag har börjat klura på julklappa och köpt några redan:) Tidigt som vanligt:)

Jag har önskat mig en digital fotoram av min man och så önskar jag mig skiiithärliga tofflor från Twilfit och en döööööläcker filt från Hemtex:)


Bilderna är hittade på google och hemtex.se:)

Detta är filten! Skitmjuk och gooooo!!!




Dessa tofflor skulle passa PERFEKT på mina små tassar i vinter:) hihi





hihi kram på er


kväll!

Neej ni det blev inget vettigt gjort här hemma idag inte;) Tindra var trött när vi kom hem så hon fick välling och sov en stund medans jag låg i soffan och surfade:)

Hon vaknade och vi åt mellis och sen ritade hon lite och jag fyllde i hennes "Mitt första år"-bok som inte var gjort sen innan JUL!!! haha nu är boken full dock:) SKÖNT!

Sååå trist med såna böcker.... iaf om man har en och inte fyller i den... Jag är femte barnet och jag har en sån bok men det står typ mina namn och när jag föddes i den...resten är tomt:/

I tindras står det mesta! Dock inte alla tänder... men dom 8 första och den sista iaf:) haha

Hur som helst så gjorde vi middag efter det och ikväll blev det tacosoppa som tindra åt med goooood aptit:) mitt lilla matvrak;)

Imorn är det jobb igen och sen vet jag inte vad det blir... är sugen på chicken ala king eller nå sånt;)


KRAM!

Undrar om vi ska strukturera hemma idag:)

Jag jobbar till 13.30 och sen ska jag hämta tindra och funderar på att gå en promenad extra hem:) Det är ju nyttigt;) haha

Jag tror jag ska fixa lite papper idag.... vi har inget riktigt kontor eller jooo... vi har det men ingen ordning på det! haha

vi har lagt betalda räkningar på hög bara;) haha Nu ska det alltså in i pärmar och fint;)

Ikväll blir det tacosoppa till middag:) Goottttt!! Med gräddfil och nachochips till:)

KRAM på er!

Segt här!

Vi sitter och kollar på 2 1/2 män nu och skrattar!! Det är vårt favoritprogram:)

Idag jobbade jag 7.30-11.30 men kompade från 10.45 och gick hem:) Tindra hämtades 13.45 efter lunch och sovning och så ringde vi svärmor som slutade 14.00 så hon hjämtade oss och så åkte vi hem till henne... Hon skulle städa och byta gardiner.... Vi snackade och fikade!! Like it!

Snart helg igen och jag jobbar i helgen tyvärr... jag tycker inte det är roligt längre att jobba helg.. jag vill vara hemma med mina mysisar ju! :) På söndag slutar jag tidigt så då hittar vi kanske nå nåt om inte daniel skulle rollspela:) Man vet aldrig:)

Vad hittar ni på?

Kram på er

Min ring is back;)

Min vigselring sitter på mitt finger igen med min förlovningsring:) Det är lycka det! Att sen guldsmeden och albrekts guld är helt usla är en annan sak!!!!

Jag gick och hämtade min ring och hade fått den omroderad eller vad det nu heter och nu glänser den som aldrig förr.. inte ens när jag köpte den glänsde den såhär mycket!! Hur som helst så påstår guldsmeden och albrekts guld att dom inte ser något hål i ringen trots att jag såg det direkt när jag fick tillbaka den!!!!!! Chefen där är inge rolig och jag orkar inte bråka mer med henne just nu så ska låta en guldsmed här kolla på den och sen ta det efter de.....

I helgen nu har vi inte gjort så mycket! Vi har vart lediga och njutit! Tvättat och myst!!

Nu har vi tillsammans med maria och jimmy och daniels bror jimmy ätit spicy hot:) Killarna sitter i biorummet och kollar på film och jag och maria sitter med varsin dator och surfar till idol:)

i veckan är jag ledig måndag och onsdag! Ska bli skönt! Om jag inte minns helt fel så har jag relativt korta dagar! På tisdag är det kväll = 5 timmar=skööönt!

nehe nu blir det idol för hela slanten:)

PUSS!!!!

Supersportbilar vs barnvagnar;)

Jag och mannen sitter i varsin soffa med varsin dator och kollar på olika saker.. han drömmer om supersportbilar som gör 1-100 på mindre än en sekund typ och jag kollar barnvagnar:) hihi.... Drömmer oss bort!!

Daniel var i lördags och körde lamborgini i sthlm... 12 minuter och han blev SÅLD!!!!! Han skakade när han kom ur bilen, sååååååå coolt tyckte han det var!! Så nu tittar h an på olika superbilar och grejar... hahahahah!!

Jag o andra sidan kollar mig yr på barnvagnar... vi har en scooter till tindra men jag skulle gärna ha en annan o andra sidan går hon mer och mer själv så jag får nog vackert vänta tills Tindra får ett syskon så jag kan välja och vraka igen;) moahaha!!

Obs! Är INTE gravid!!!! Bäst att skriva de så ni inte tror en massa:P

Min syster var här i helgen oxå med familj.. supermysigt som vanligt! Vi var ute och åt... nu här näst är det vår tur att åka dit o november/december tänkte vi:)

Idag har daniel jobbat, hans chef ringde igår och frågade om han ville hoppa in på övertid... jaaaa tack;) hihi! Jag har ledigt 2 dagar denna vecka + helgen = mycket skööönt!!

Vi har vart och grattat daniels mormor som fyller i veckan:)

KRAMIZ!!

Ensam mamma....

Jag är ensam hemma! Maria och daniel är och jobbar och tindra är på dagis:) Jag lämnar henne till 11 då jag jobbar kväll... fast jag börjar 16.00 vill dom ha henne innan lunch:) Like it!!

Jag har bara slappat här hemma... nyss ätit lite lunch men inget vettigt är gjort. Igårkväll städade vi dock så det är ju redan klart... har tvätt i tumlaren och maskinen men orkar inte just nu!

Ang ringen så har jag kollat på www.arn.se och där står det mer eller mindre att jag har rätt till en sprillans ny ring eller häva köpet!! Det tackar vi för... får se vad dom säger när dom ringer mig om ringen. Imorn skickas den ju iväg till smeden.... hmm!!

Helt sjukt vilket skit det vart med detta bröllop! både jag och daniel har blivit "en släkting kortare...."... Min faster sa ju mer eller mindre upp bekantskapen med mig eftersom att hon inte blev bjuden på bröllopet och daniels kusin nu för att jag bråkar med hennes jobb.... vilka människor det finns!!!

Igårkväll var vi och åt hos Jimmy och anna och det var supertrevligt och gott! Vi åkte hem runt 7 då Tindra var jättetrött....:) Vi städade när vi kom hem och la oss tidigt:)

I helgen kommer min fina syster med familj hit och det ska bli supermysigt! Vi ska även åka till sthlm och daniel ska få köra lamborgini där.... hoppas vädret är bra!!!

Vill ha min vigselring.. känner mig tom med bara en ring:/ Vad fort man vänjer sig....:)

Kram på er

Så fucking jävla förbannad!!!

Självklart kan jag skriva med vänster-text:) Vad gör man inte för sina läsare?:) Jag är 23 år gammal för er som undrar:)

Jag är sååå grymt jävla arg!!! Min vigselring är nu inlämnad till guldsmeden.... Dom fick ju förstora min ring och den skarvningen syns TYDLIGT och är INTE OKEJ efter 3 veckor och eftersom det inte är MITT fel så tycker jag verkligen inte att jag ska behöva ha det så!!!!!

Och så upptäckte jag förra helgen att det är hål i ringen... det ser ut som hål! Jag var inne i fredags och pratade med chefen och de skulle skicka iväg den.... hon hade dålig syn sa hon så hon såg inget men med hennes lupp fick jag se tydligare och jag såg det!!! NÅGOT HAR HÄNT MED MIN RING!!!!!!

Gaaaah håller på och får spel på dom! Hur i helvete mycket otur kan man ha???? Nu ska jag ha en ny ring! Jag tycker inte detta är okeej... skulle ni funnit er i detta!???!?!? Att vigselringen är trasig och ful och ska få det LAGAT???? Jag tycker inte det är okeeeej!!!!

o inte nog med det så ringer daniels kusin som jobbar där och säger att hon hört från guldfynd att jag snackat skit om albrekts till dom... hmm när jag var inne med maria och frågade om gravering till daniels ring så frågade dom om jag inte graverade båda ringarna på samma ställe och jag sa att jag riskerar inte att bli av med en ring till och att dom har urusel service... inge skitsnack där alltså!!! Bara sanning!!!

Jag tycker inte att jag ska behöva ha en ful och trasig ring för att hans kusin jobbar där? är det så? ska jag bara hålla tyst då?

när jag får skit på mitt jobb säger jag kanske "jävla gubbe...! " tyst för mig själv och så jobbar jag vidare!! Det gäller väl att ta kritik, både bra och dålig ju!!

Det påstås oxå att jag sagt att ringen blivit stulen i butiken och jag vet att jag hela tiden sagt att den blev stulen påväg till gravering!!!!!!!!!!!!!! gaah jag är så fruktansvärt jävla förbannad så ni anar inte!

Jag har grinat flera gånger ikväll och funderat på vart jag ska vända mig... är det vutikschefens chef eller är det någon annan? Får man verkligen hålla på såhär?

Vad tycker ni?!!!???

Kärlek till er alla <3





Söndag!

God kväll! Jag är dunderförkyld och likaså min dotter.. gaaah! Hon gick 3 dagar på dagis och sen tokrinner snoret på henne och hon var riktigt krasslig på dagen i fredags... men efter lite alvedon och en sväng på Tuna park med mormor verkar hon nu pigga på sig! hon snorar ännu men vi inhalerar henne och ger alvedon till natten och mycket vatten så hoppas hon blir kry snart!

Jag är inte kry däremot.. jag går på alvedon och nässpray:) jag har haft ledig helg men imorse fick jag ett mess med frågan "Vill du jobba ikväll med kvalövertid?" ehm Jaaaaa vem vill inte de liksom! Sov några timmar på dagen och tog 2 alvedon och är ny på topp:)

Jag har ingen feber men såååån huvudvärk och känner mig urrig liksom! Förkylda kommer vi vara hela vintern nu misstänker jag eftersom tindra aldrig verkar bli bra från sitt!!

Imorn ska vi upp till Barn och utreda henne med pricktest och grejs! Äntligen!!!!

Jag har helt glömt bort att berätta om bröllopet men det kommer:)

Ha det bäst!

KRAM!


Shopping!

Idag har jag vart på lite sjuk-shopping! Tindra är krasslig nu efter 3 dagar på dagis, oväntat va?;)

Iaf så åkte jag till tuna park med lotta och skulle dels klaga på min ring som har fått 2 små hål i sig... jaaa vi snackar vigselring som är använd 3 veckor imorn!!!! arg blir jag! Hur som helst så skulle jag lämna in den närmare torsdag för då skickas den iväg till guldsmeden så ska dom kolla den!!!!

Sen skulle jag ha några tunnare vantar till tindra o nån sjal... o de hittade vi:)

sen har jag tyckt att hennes skor i strl 21 börjar se små ut och japp!!! Det var dom! hon har tårna ända emot och det är INTE Okej!!! Nu blev det 3 par skor till henne... höstskor, vinterskor och allväder:) Perfa! Bilder kommer här nere...

Ikväll kommer Jimmy och anna och nellie hit och äter lite:) MYS!

Rejäla vinterkängor! Perfekt till kalla vintrar!!

Allvädersstövlar till dagis med tjockt foder!!





Dessa som höstskor! Dessa fanns i ljusare färger oxå men tänk er, sandlådan och allt! ICKE!! Tyckte dessa var coola!!!


RSS 2.0