Ojojojojojoj!

Lääänge sen jag skrev här! Det har inte hänt så mycket!

Bröllopsplaneringen flyter på som planerat och inget annat har hänt....

Daniel jobbar sin sista vecka nu och har sen 6 v semester och 2 v pappaledigt så han blir hemma med oss läääänge!!

Jag jobbar två veckor till och sen har jag 5 veckors semester!

KRAM!


Tindra går nu:) här är dom små liven:)

mms_img14182 (MMS)

Tindra går nu:) här är dom små liven:)


Tre såna här för 29 kr styck. En hemma, en...

mms_img14181 (MMS)

Tre såna här för 29 kr styck. En hemma, en hos mormor o en hos farmor:)


Äkta crocs var inte tanken men hittade i...

mms_img14180 (MMS)

Äkta crocs var inte tanken men hittade inga andra så små! 249 kr


Två för 75kr

mms_img14179 (MMS)

Två för 75kr


Har kollat pp denna sen den kom o nu rea;)...

mms_img14178 (MMS)

Har kollat pp denna sen den kom o nu rea;) 99kr


Älskar dessa!!! 2 för 149 kr

mms_img14177 (MMS)

Älskar dessa!!! 2 för 149 kr


2 för 50 kr

mms_img14176 (MMS)

2 för 50 kr


2 för 75

mms_img14174 (MMS)

2 för 75


Rumper o nya sandalerna:) rumpern för 79 k...

mms_img14175 (MMS)

Rumper o nya sandalerna:) rumpern för 79 kr o sandalerna för 69 kr


Shorts 75 kr

mms_img14173 (MMS)

Shorts 75 kr


Borås tur och retur!

God kväll! Tindra har precis fått en flaska välling och ligger i resesängen i melwins rum och ska sova hade jag tänkt, melwin är nattad i emelie och niklas rum:)

Vi kom hit till borås i torsdags ca 17.30 och det gick fint att köra. 30 minuters bilkö i mariestad och ett stop pga hysterisk dotter i baksätet annars körde vi på!

När vi kom fram gjorde vi inte så mycket... hade typ kväll  och bara boa in oss:) La oss fööör sent och upp relativt tidigt då min dotra är vår väckarklocka:) hihi

Igår åkte vi till Gekås, Ullareeeeed för shopping och barnen var sååå duktiga! Dom satt i kundvagnen hela tiden och vi åt mat och dom fick köttbullar, potatis och gräddsås, mumma!! Vi var på gekås i fyra timmar och mot slutet började stackars tindra bli trött och rastlös så hon lärde sig att klättra ur kundvagnen så där fick man passa henne.... haha busunge!!!

Jag handlade en heeel del! 2860 kr blev det! Jag köpte rengöring, mygglampa, häcksax, grensåg, sekatör, doppresent, nytt skötunderlägg, våtservetter, hakklapp + 1 med ärmar, hårspray, hårgele, t-shirt till pappa, 1 tunika till mig, schampo, balsam, duschgele, ny snutte till tindra då den med barbapappa börjar bli liiite sliten, duplo till tjejen, myggljus, insektrackert med batteri, koppelkrok till dogge att sätta i trädgården, diskmedel, disktrasor.. jaa det var nog allt faktiskt! något med kanske det var.. hmm! aja!

Igårkväll åkte vi till emelies sväföräldrar och grillade och sen hem o natta ungar och sen la vi oss relativt tidigt, skönt!

Imorse var min dotter en riktig HÄXA!! Hon vaknade 6.40 och gallskrek.... vällingen passade inte o inte säängen heller så jag fick gå upp med henne.. Hmm.... Hon var på ALLT! slet ner saker, slog på teven, drog i sladdar och så.... Jag sa till henne heeela tiden och hon lyssnar absolut aldrig! Och ni som känner mig vet att det INTE tramsas med henne! Det är hårt från start men det funkar inte! Rackarunge! Hur som helst så blev jag arg och satte ner henne i sängen och där fick hon bli snäll! Hon satt väl 2 minuter och sen tog jag upp henne och fick en kram sen var hon lite gladare och snällare så vi busade lite i soffan och vi 8.00 blev hon trött igen så jag la henne i sängen och tog ut mitt täcke därifrån och la mig på soffan sen sov vi till 10.00 då emelie o melwin kom upp:)

11.30 kom vi till knalleland, shoooopppppiiiinnnngggg!! haha.. Tindra har fått sååå mycket saker idag så ni anar inte! Vi har aldrig köpt kläder till henne för flera hundra vid ett tillfälle och köper mest på rea och tradera men idag kändes det riktigt kul att handla till henne och en del var rea de oxå:)

Hon fick 3 rumber/pyjamaser, 4 t-shirt, 1 par shorts, 1 par crocs, 1 par sandaler, 3 glas med sugrör och en tunika! Bortskämd, eh... jaaaaee!!

Ah hur som helst så fick jag barnbidraget igår och då är det inte mer än rätt att det ibland går endart till henne:) Sååå fina saker har hon fått... jag har fotat med mobilen så bilder kommer.

Imorn åker vi hem runt lunch:)

Kram på er


Ännu en sån här lyxig dag i en mammas liv:)

God dag! Dåligt bloggande ett tag och jag vet inte varför egentligen:) hihi

Jag var ledig hela helgen så vi hade det såå lugnt och skönt och mysipysigt!

I lördags ringde jag 1177 då jag inte tyckte tindra såg ut som en vattkoppa och mycket riktigt, Inga vattkoppor där inte trots att flera vart helt bombis på det!! Nässelutslag/allergisk reaktion 1 vecka efter avslutad behandling av Kåvepenin för öronen!! Min mamma har precis samma!!! Nog om det! Hon är pigg och glad, lite pepplig än men de blir bättre:)

Fyyy satan vad det blåser här ute!

Senare på lördagen åkte vi och lunchade och lämnade min fina sessa hos farmor för att sen åka på student hos min kusin och där var vi några timmar! Det var skitvarmt och mycket folk i deras lägenhet så vi drog vidare!

Vi hämtade Maria och Jimmy och åkte till slagsta glass, sen maxi för inhandling av ONYTTIGHETER och sen hem till dom o moffa o mya o snacka SKIIIIT, av någon anledning är de just DET som vi fyra är bäst på! ÄTA och SNACKA;) haha


Vi kom hem typ 01.30 och la oss direkt och sov till, hör och höpna... Jag gick upp 11.30 och daniel 12.20:) Raka vägen till svärmor som hade gjort sååå god lunch, Perfekt!! haha

Vi hämtade vår busetjej och så åkte vi hem och vilka kom då med fika o godsaker?? joo Maria och jimmy:) Otippat va? hihi MOff moff moff hela söndagen med fikabröd, chips, läsk och godis PLUS pizza;) Behöver jag säga att vi började helkur med Itrim i måndags igen?! Haha

Nu i tre dagar har jag jobbat kväll och ska snart gå till jobbet sista kvällen, imorn jobbar jag dag och sen är jag LÅNGLEDIG och då kanske ni tror att jag ska mysa med familjen men icke, Jag tar tindra med mig i bilen och gasar... wroooom så är vi i Borås hos Emelie:) weeei! Kommer hem på måndag igen tror jag! Kanske Söndag, får se!

Ulllllaaarrrrreeeeed, något annat trodde ni inte va?! hihi

Funderar på borås djurpark oxå och något lekland, vi får se vad vi gör:) Mycket BRÖLLOP blir det nog oxå;)

Fick mess från emelie nu, hon ska strax iväg på sin första introkväll i hemvården:) LYCKA TILL!!

Mycket tankar kring bröllopet är det nu igen, var lite off ett tag! Kändes såååå långt bort liksom men nu är det mindre än TVÅ månader kvar! Myspys!!

Kram på er och Trevlig helg!!!
























Måste skryta lite:) dessa fina glitternagl...

mms_img29951 (MMS)

Måste skryta lite:) dessa fina glitternaglar har Malin nyss fått till sin student:)


En prickigkorv!!!!:/ vattkoppor!

mms_img29952 (MMS)

En prickigkorv!!!!:/ vattkoppor!


Ostfrallor alá LCHF

Det här behöver du för 3 små ostfrallor:

1 ägg
1 dl pofibrer
1 dl vatten
salt
½ tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
1 dl riven ost

Gör såhär:
Knäck ägget i en bunke och tillsätt pofibrer, vatten, salt, bakpulver och fiberhusk. Riv även osten och blanda ner i smeten.

Låt svälla i ca 20 minuter..det ska bli som en fast deg.

Rulla till 3 st bullar och lägg in i ugnen på 200 grader i ca 20 min eller till de fått lite färg.

Skär upp på mitten och låt svalna. Bre sen på ett lager med smör och valfritt pålägg.


Lyxdag nr 2

När jag jobbar 16-21 vill dagis ha Tindra redan kl 11 för att hon ska äta där och sova med dom så jag har det lugnt och skönt här hemma jag:) Igår gjorde jag inte så mycket, fixade iväg lite traderapaket och vilade men idag känner jag mig piggare så jag har vikt all tvätt(2VECKORS) och gjort rent båda toaletterna här nere och ska snart dammsuga och vattna golven:P haha
Sen ska jag gå över med en kärra till grannen som vi fick låna när vi fixade veden i hegen! 10 kubik täckte hela uppfarten men efter 4 timmar var allt i vedbo´n med hjälp av JimmY:)

Sååå slarviga med tvätten är vi! Tindra har en stooor byrå som är typ halvfull med kläder och efter 2 veckor utan att tvätta har hon ännu kläder kvar trots att vi byter minst 1 gång om dagen på henne.. hmm.. aja hur som helst! Vi är duktiga på att tvätta men sen vika ihop den och lägga tillbaka den i lådorna är vi svindåliga på! Men nu ni, nu har jag fixat det!! 3 tvättbaljor fulla med kläder upp till övervåningen:) haha

Vi skulle behöva en hund oxå! Tindra äter själv oftast och kastar hälften på golvet!! haha Smörgås med ost är ingen höjdare har jag äntligen fattat nu! Hon stoppar in den och så tar hon ut osten o kastar den över axeln.. hmm busunge!

I helgen var vi hos svärfar en sväng och så var vi hos anna och jimmy en sväng oxå och fikade och myste med lilla Nellie:) Hon blev 1 vecka igår.. såå söt! Tindra är dock avis!! När Nellie gråter blir tindra rädd och kommer krypandes till oss och vill att vi ska ta upp henne:) sötis! Hon var helt vild straxt innan vi skulle åka hem därifrån och när jag tog upp henne sprattdlade hon som en tok och så visste hon inte vad hon skulle hitta på för sattyg så hon bet mig i axeln!!! Aaaaj sa jag strängt och satte ner henne på golvet och sa "Fyy på dig, så få rman inte göra" och jag var inte snäll i rösten och vet ni vad ungen gör?! Jooo världens flin och ett tokgarv!!! Hmm.. jaa ni!! Tror ändå att det är Daniels gener:P haha

Hon går mer o mer nu men inte enbart ännu, hon är seg hon!:)

Nästa Torsdag jobbar jag till 13 sen hämtar jag min fina tjej på dagisoch så styr vi Mazdan mot Borååååås och Emelie och Melwin:) Såklart oxå Niklas o ludde:) Ska bli sååå mysigt! Vi sågs ju när tindra fyllde men jag har inte vart nere sen förra sommaren, fyyy mig!! Men nu äntligen ska vi åka ner:) Åker inte med SJ så då tar jag bilen:)

Blir sååå trött på min vikt! Händer typ inget! Jag kör lchf och ska försöka gå ner lite till midsommar men händer det inget kör jag pulver de sista innan bröllopet!

Vi trivs såååå bra i huset här och vi är såå glada att vi köpte det men nu har jag börjat få renoverings-känslor:) haha.... Daniel och jag är överens om VAD vi vill göra men inte i vilken ordning! Taket och garaget blir på vår semester nu men sen vet vi inte!
Vi vill bygga om köket, inbyggnadsugn, mer skafferi och mer förvaring, större/bättre organiserad tvättstuga vill jag ha, Badrummet uppe ska bastun rivas ut ur och byggas om och större:) Blir ett relaxbadrum med lite lyx:) MYYYYS!

Vardagsrummet är inge dyrt, nu är det målat på sån smårutig väv eller nåt o jag HATAR sånt! Så det vill jag fixa till hösten och likaså kontoret för att få ordning:)

Inga stora pengar egentligen men nu innan bröllopet är allt dyrt! haha

Snart bara 2 månader kvar till "I dooo":) hihi myspys!

Vi har ännu inte fått hem hindersprövningen! Börjar bli orolig! Men ringde och kollade 1 juni då vi skulle på förberedande bröllopssamtal och det var på G iaf:)

KRAM på er i värmen!!!


RSS 2.0