Denna bild fick jag just till min mobil fr...

Denna bild fick jag just till min mobil från mormor! Haha undrar vem som bestämmer där;)


Denna bild fick jag just till min mobil fr...

Denna bild fick jag just till min mobil från mormor! Haha undrar vem som bestämmer där;)


Denna bild fick jag just till min mobil fr...

Denna bild fick jag just till min mobil från mormor! Haha undrar vem som bestämmer där;)


Igår kväll 21,30 lärde tindra sig att sätt...

Igår kväll 21,30 lärde tindra sig att sätta sig upp själv:) mitt under Maria o jimmys köksbord:) stolta!!!!


Har ni sett något så sött förut??? Tindra ...

mms_img51310 (MMS)

Har ni sett något så sött förut??? Tindra har fått en bikini av tant emelie:) såååå fin!!


Jobbkväll!

God kväll! Jag har jobbat ikväll och tidigare idag har vi vart på kalas hos min kusins dotter Freja som fyllde 3 år på julafton. Dom firar henne 23/1 för hon har namnsdag då och får ha kalas på en egen dag ist för julafton:)

Inatt har vi vart barnlösa hemma... igårkväll var vi på revy och efter de åkte vi allihopa till min pappa o några drack lite... Tindra sov hos mormor o morfar inatt och det gick lika bra som vanligt:)

Mycket dåligt bloggande har det vart men jag har ingen dator hemma längre.. den är helt paj! Ska försöka fixa den eller en ny kanske:) haha

Lite inredning nu då:)

Jag har hittat såååå fint nalle-tyg på Village till tindras nya rum och det fanns även likadana krukor som skulle passa fint:) Men jag skulle behöva komma in i huset och mäta alla fönster men jag har inte fått något svar på de mess jag skickat till säljarna..... hmm aja!!!

I övriga huset då? jaa ni! Det fattas litster i stort sett varje rum eller så är listerna skarvade på 5 ställen typ... och köket är rätt nyrenoverat... eller ja... delar av det! Så.... Vi ska måla om kökstaket och sätta upp nya fina lister, måla om vårt sovrum och Tindras.

I vårt rum vill jag ha Silvergråa väggar med något mörkare gråa lister och en vit heltäckningsmatta:) hihi! och i Tindras rum vill jag ha baby-rosa väggar med Pink-flower-rosa på listerna:)

Vi ska ta 1 veckas semester båda två när vi får huset och så ska vi fixa allt som BEHÖVER fixas snarast! Det är bla att riva förrådet i garaget som är helt ruttet och så måla o fixa våra rum:) Resten är klart!

Vi behöver olja/måla fönster i sommar och fixa taket.. någon plast har gått sönder där.


Vi har 14 fönster och det behövs en och annan lampa och ett par gardiner;) Köket har vi altandörr i och även i vardagsummet så där blir det nog öljett-kappa på sommaren när man springer in och ut hela tiden!

Barngrindar behövs och likaså trädgårdsredskap:)

Vi läääängtar sååååå sjukt mycket tills vi får nycklarna!!

Tindra säger mamma och pappa nu och vet nog vem som är vem känns det som! När hon är sur på mig eller när hon tycker att jag är dum säger hon Pappa och när han är dum enligt henne säger hon Mamma.... sötunge!!!!

Idag på kalaset var det en pojke i tindras ålder som satt och åt ett smörgåsrån och då tog Tindra sig fram till honom och bröt av hans rån och stoppade det i sin egen mun!!!! hahahahaha hon som inte tyckt om de förut.. men nu jävlar!

24 Februari blir Melwin 1 år redan och 2 April är det Tindras tur! Vart har detta år tagit vägen?!?

Vi har sökt dagisplats till henne och det var ju med blandade känslor man tröck på "bekräfta".... men det kommer bli toppen! Hon lär älska Dagis för hon ÄLSKAR andra barn! Hon blir helt till sig när hon ser barn:) Räcker med en vagn på stan så kollar hon länge och väl om det är någon hon kanske kan leka med:) TÖTUNGE!!!

Nehe nu ska jag kolla på solsidan!





Jag är jätteglad för mammas hemgjorda mara...

mms_img66961 (MMS)

Jag är jätteglad för mammas hemgjorda maraccas:) jag har dessutom en jättefin dress på mig som mamma köpte på Åhléns igår. Mamma bara älskar den... Hon säger hela tiden hur fin jag är!! Natten som var sov jag hos morfar o mormor för mamma skulle upp tidigt och jobba och imorn ska jag oxå sova där för mamma och pappa ska på revy:) Jag har fått stå-träna ikväll:) jag stod upp vid vardagsrumsbordet och mamma satt skräddare bakom mig och när jag föll landade jag i hennes knä o tog mig snabbt upp igen.... Försökte iaf o lyckades några gånger:) Vi längtar som tusan tills vi flyttar!! Jag ska få ett nytt rum, pappa ska få sitt bio-rum och mamma sitt enorma kök och två altaner:) vi har garage och vi bor precis vid en lekpark!!! Kram tindrabäsen! P.s. Gudmor, din julis är jätterolig:)


hmm

Sitter hos maria nu och tindra sover i vagnen sen över en timme:) Vi har vart på stan o lunchat lite och shoppat!! 1-års present till Melwin, renoreingsbok till min Byggare (Daniel) och skitfint set på åhlens till min prinsessa!

Har mycket tankar kring renovering!! Längtar som fan!!

Husköpet är klart nu! Säljarna har fått sin handpenning och vi äger hus:) Dom gick dock inte med på att sänka priset på huset och inte heller vara snälla och lämna lite saker kvar till oss.. hmm!! Aja.. vad gör man? Vi ÄLSKAR huset och MÅSTE ha det och då får vi betala:)

Dåligt batteri på marias laptop nu!

KRAM


Mycket dåligt bloggande!

Sitter hos pappa nu.. jag och lotta har vart på ÖB, Jysk och willys och handlat! Handlade schampo, balsam, sköljmedel och sånt på ÖB och inget på Jysk men mathandling och blöjor på Willys:)

I helgen har vi bara myyyst! Igår åkte vi med Jimmy(Elektrikern) ut till vårt hus och kollade elen på övervåningen eftersom att den inte var bra!

Det är utanpåliggande el i hela huset och på övervåningen har dom lagt nya golv i 3 av rummen och så slitit bort lister, dörrfoder och socklar där alla kablar har legat och inte satt tillbaka det så vi blev lite smått fundersamma! Men vi fick lugnande besked.... Det är så det ser ut men vi ska iaf få det fixat av Jimmy när vi flyttar in! Dra ny el på övervåningen och göra det jordat! + att vi skulle ha något mer.. är inte så insatt i sånt!!

Vi har pratat med mäklaren idag igen och han ville ju veta om vi vill göra någon prisavdrag på huset eftersom det var lite att fixa med men Jag och daniel har sagt att om dom är snälla och lämnar kvar vedklyv, gräsklippare, trädgårsredskap o sånt så bråkar vi inget om priset på huset.

Detta hus har legat ute länge.. 3 juni 2010 las det ut av den första mäklaren på 1,5milj har jag för mig. Den mäklaren vi har nu har haft huset sen oktober och nu var priset 1 195000kr och vi försökte med 1,1 miljoner eftersom det har legat ute så länge men icke! Vi har gett det dom begärde och vi är nöjda:)

Vår tanke är att få flytta in 1 april men att få tillgång till huset kanske 1-2 veckor tidigare för att fixa elen + måla tak, byta lister och tapetsera vårt och Tindrabebisen rum:) (det är de vi hoppas på)

Men om det inte går... jag bråkar nu med Graflunds som vi hyr av idag... Vi sa upp vår lägenhet igår vilket betyder att vi har den till 1 maj!! MEN... nu vill vi ha utflytt 1 april eftersom att vi blivit LOVADE renovering direkt efter nyår och när vi ringde sa dom att det inte fanna pengar till det + att igår morse såg vi att det har börjat droppa vatten ifrån taket i badrummet!!!!!

I vårt sovrum när vi kollade på denna lägenhet hängde färgen i taket pga att det har kommit in vatten från taket och detta åtgärdare dom när vi fick nya tapeter i augusti men i december såg vi en kväll att det började blossa upp igen och värre o värre... Som tur var blev det inge droppande utan vattnet gick tillbaka uppåt men nu hänger färgen rejält igen!!!!!


Fick just tag i Graflunds och dom kunde inte förkorta uppsägningen så vi får helt enkelt bara hoppas på att någon vill flytta in tidigare!!! HOPPAS NU!!!

Kram














Dagens frukost. Keso, skinka, tomater och ...

mms_img31616 (MMS)

Dagens frukost. Keso, skinka, tomater och guacamole:)


Fan jävla galla!! Har vidrigt ont igen:(

Fan jävla galla!! Har vidrigt ont igen:(


Husbesiktning!

God kväll!

Idag har vi gjort en husbesiktning med Anticimex! Stackars de som äger huset nu, livrädda säkert....

Det framkom lite mer än vi redan visste men inga stora summor med tanke på vilka kontakter vi har och vad vi kan och vill göra själva:)

Garaget sitter ihop med ett föråd och förådet måste man jämna med marken typ och bygga upp igen + lite i garaget måste bytas.

Vindskivor behövs nya och det finns antydan till fukt på gavlarna, längst upp mot taket liksom.. men om man byter vindskivor blir det bra:)

Var även en skyddsplast högst upp på taket som hade vart med sen 1973 som gått sönder och måste dit ny.

Panelen var någon skadad nertill så när vi målar om fixar vi det oxå... men behöver bara fixa utsatta områden, inte mycket!!

Garaget har vi tänk bygga om/nytt med sadeltak.

Elen är utanpåliggande och behövs ses över av Jimmy, vår elektriker:P haha... vår o vår.. haha men ah.. han kanske blir de iaf!

hur som helst! Vi skulle höras på måndag på telefonen och dom är nog oroliga att vi ska dra oss ur/dra ner priset...

Jag sa flera gånger att vi inte kommer dra oss ur men att vi vill att Jimmy kolla elen!!

Nu fika hos svärmor!

Har jag berättat föresten att jag inte kör Itrim helt längre? efter 5 veckor fick jag gallbesvär och kan/får/vågar inte enbart köra pulver längre! Jag äter 2 mål mat om dagen oh 2 bars/soppor/shakes!

Kram


Hej på er!

Som jag skrev igår har vi köpt hus. 2 mil Utanför Eskilstuna i Ärla där jag jobbar. Jag kommer ha 800 meter till mitt jobb och lika långt kommer det vara till Tindras dagis:)

Vi skulle inte köpa hus nu och vi hade heller inte planerat att bo i Ärla men vad gör man inte när drömhuset dyker upp och vi var dom ända intresserade:)

Jag satt o kikade runt på Hemnet.se förra måndagen och hittade detta hus som var sååååå himla fiiiint och Daniel tyckte oxå om det så vi ringde och bokade en privat visning i Tisdags förra veckan och vi båda blev helt sålda på huset! Vi skulle bara ha det!!

Det känns lite trist att skjuta upp bröllopet men o andra sidan ville vi ju egentligen ha hus innan vi gifte oss så det blir perfekt ändå!!

Nu lite om huset då.. det är byggt 1973, trähus på 1 1/2 plan med 7 rum och kök men det används som 6 rum och kök för att köket är utslaget mot ett sovrum så det är gigantiskt:)

Det är en hörntomt så vi har en granne och det är ett äldre par. Bakom huset har vi en allmänning och lekplats som vi har utgång till från vår tomt:) Två altaner så vi har sol hela dagen:)

Vedkamin -05, ny diskmaskin från -10, ny torktumlare och tvättmaskin från -09.

Nyrenoverat kök från 2005 och likaså badrummet på nedre plan.

Badrummet uppepå är ur funktion. När dom som vi köpt av köpte huset och gjorde en besiktning sa dom att det skulle behövas rustas för att det är gammalt, från -73 och det har dom inte gjort, ist har dom stängt av vattnet och så där så det inte ska kunna bli någon vattenläcka:)

Bastu finns oxå men våra planer är att riva hela badrummet uppepå och slå ut bastu och klädkammaren och göra ett gigantiskt relax-badrum om något år:)
Det finns ett badrum med toa och badkar nerepå och likaså en gästtoa nere på:) Och toaletten uppe funkar men alltså inge handfat att tvätta händerna i = inge frächt!

Träpanelen, fönster och tak har vart med från start så det är ju kanske dags att fixa om några år igen men sånt får man ju räkna med:)

Garaget var i behov av ny panel men det ska nog rivas o byggas nytt:)

Jag skulle scanna in lite bilder till er men pappa har kopplat ur sin scanner så håll till godo.

Imorn ska huset besiktas och jag tänkte ta med mig kameran och fota lite:)

Huset är rött med svart tak och likaså garaget. Tomten är 1040kmv så det är lagom:)

Nehe nu lite fika:)

Jag är 22 år och husägare:) Vårt livs största affär är gjord!

SPÄNNANDE!!

lite dålig bild men det var den enda jag hittade på nätet nu när huset är sålt!


God dag! Först och främst vill jag berätta...

God dag! Först och främst vill jag berätta att vi kommer att skjuta upp bröllopet till nästa år...... Och nu till varför.... Vi har köpt HUS!! Iiiiiiiiii vi är sååååå glada:) weiiii!!!! Vi flyttar i april o har skrivit papper ikväll:) Kram på er


Akuten med gallbesvär = inte Nice:(

Akuten med gallbesvär = inte Nice:(


Jag sitter o kollar på teen mom och blir s...

Jag sitter o kollar på teen mom och blir så jävla förbannad!!!!!! Hur i helvete tänker dom? Speciellt amber o killen!!! Stackars stackars barn! Vi har aldrig bråkat och höjer inte rösterna när tindra är i närheten! Ska man bråka kan man väl göra det utan barnens närvaro?!!!! Usch hatar sånt:( Tindra ligger o jag väntar på daniel som vart med sina kompisar i Uppsala. God natt


Fy fan vad jag är huslig;) jag har precis ...

Fy fan vad jag är huslig;) jag har precis haft blomvård här hemma:) plockat bort fula blad, klippt av lite torra spröt o vattnat:) även flyttat runt dom så dom står i andra fönster nu:) Vart till vårdcentralen idag oxå o fått starkare hostmedicin. Ikväll blir det filmmys här hemma med svärmor o faster Emelie:) nu blir det te i min mamma-mugg:) kram


Tindra äter yoghurt själv:)

mms_img38400 (MMS)

Tindra äter yoghurt själv:)


Slarvmajja!

Det var glashalt och asmycket snö när jag skulle ta mig mina 2 mil till jobbet idag, inge kul! Men nu har dom plogat såg vi iaf så vägen hem borde gå bättre!

Itrim går fiiiiiint! Hemmavågen står nu på 99.1 och sist på itrim 101,7(dom drar ju av ett kilo där) och när jag började 109,8 kg! Så det går fina fisken! Börjar bli trist att äta bara Itrimgrejer men snart är det 28 Februari:D:D

Ledig nu efter denna kvällen i tre dagar och det ska bli skönt, är förkyld... likaså daniel men han jobbar imorn!

Tindra kryp-hasar sig fram nu sen i Måndags och lampan vet hon vart den är... När man frågar henne "vart är lampan" tittar hon upp på den.. spelar ingen roll om det är hemma i köket, hissen, hos farmor eller vart, hon vet vart den är:) (1,5 vecka sen egentligen) haha Hon verkar oxå veta vart Dogge är och likaså Mormor:) Sötunge!

Nehe nu ska jag fortsätta jobba så jag får åka hem till min fina familj sen!

Kram


Dåligt bloggande!!

Dåligt bloggande här nu såg jag:(

Dagarna flyter på och jag har jobbat en hel del den sista tiden nu känns det som. Ska jobba imorn o torsdag och sen är jag ledig 3 dagar:) Skönt!


Har vart hos banken idag för det är strul med vår bankdosa men nu är det löst!

Vi är hos pappa och tindra har somnat i vagnen, sköönt!

Ska snart åka o hämta daniel och sen bär det av till svärmor:)

Kram!


Bygga hus!

Vill sååå gärna ha hus! Vill bygga eget ju:) Tips tips tips tiiiips tack!!

RSS 2.0