Pro-points-dag!

God kväll!

Nu sitter jag och Daniel och kollar på ensam mamma söker.. har följt det sporadiskt... jag har vart på akuten en söndagkväll med tindra och glömt bort det någon söndag och jobbat typ 2 söndagar;) haha men jag hänger tyyyyp med;)

Imorse när vi vaknade ringde jag pappa o hörde hur det gått med Tindra och som vanligt hade det gått fint... han sa att klockan skulle ställas om, de hade jag glömt! Men så kändes det inte lika farligt längre... klockan var 10.30 när jag vaknade men nu få bara 9.30;) haha

Jag plockade fram Pro-points materialet och började räkna o äta:)
Dagen har funkat fint men och på torsdag ska jag skriva in mig igen på VV! Får göra det när vi kommer hem ifrån ullared på kvällen. Torsdagar är ända dagarna det är öppet här.

Vi ska nog sova tidigt idag för imorn blir det IKEA;)

Kram på er


Nu är vi påväg till annelie. Jag ska bli k...

Nu är vi påväg till annelie. Jag ska bli klippt o färga utväxten:) har haft kund nyss o det gick bra som vanligt! Hon verkade nöjd:) kram på er


Moahahahaha haha! Maskerad nu! Bilder komm...

dsc01228 (MMS)

Moahahahaha haha! Maskerad nu! Bilder kommer imorn!


Denna fina tårta köpte vi med oss till pap...

dsc01226 (MMS)

Denna fina tårta köpte vi med oss till pappa:)


Halloweeen!

Glad halloween på er....

Vi är hos pappa nu för Daniel hjälper dom att flytta saker från ett förråd som blivit fuktskadat till ett nytt.. Jag och tindra valde att stanna kvar hemma hos dom under tiden för hon ska snart äta och vi är ändå inte till någon nytta där ju...

Vi köpte med oss en fiiin halloween-tårta hit idag:) Bild får ni senare!

Jag har kört lchf ett tag och det händer inte mycket på vågen men kroppen märker jag på.. men jag vill ju att det ska hända något på vågen oxå!

Jag undrar om det inte vore bäst iaf att gå tillbaka till VV och gå på mötena o köra det och verkligen få hjälp om de skulle behövas!!!!!

Vad tycker ni? Jag har gått ner 16 kilo sen tindra föddes så det är ju alltid något men nu är det helt hopplöst! En platå liksom!!!

Hjälp mig:)


Gjorde om mina naglar igårkväll:) nu har v...

dsc01225 (MMS)

Gjorde om mina naglar igårkväll:) nu har vi precis vart hos underbara Gunilla på banken o fixat lånet, försäkring till Tindra, mitt nagel-konto, viltförsäkring till bilen och druckit gott kaffe:) hon är så himla mysig var bankkvinna:) nu har daniel efterdragit däcken för vi ska ju åka långt idag:) för att inte tala om på tisdag när det blir ULLARED;-) kram på er


Nageldag:)

God kväll!

Ikväll har vi haft en mysig hemmakväll bara! Typ första kvällen denna vecka som Tindra somnar i tid i sin egen säng. I måndags blev det sent och likaså i tisdags och igår blev hon kvar hos mormor o morfar eftersom att hon somnade innan jag slutade! Men måste erkänna att det var LJUVLIGT att sova ut:) Hela natten sov både jag o Daniel... Han vaknade imorse o frågade om Tindra sovit hela natten?! hihihi han hade glömt att hon inte var hemma:) SÖTIS!

Vet inte om ni vet de men min karl hade någon fix idé och hade sparat skägg i typ 2 månader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har sagt hur fuuuul han vart o allt men inget funkade.. men igår... igår hade han rakat av sig de när jag kom hem från jobbet... Såååå finig blev han igen:)

Hade kund på förmiddagen idag och en på em plus att jag nu ikväll gjort mina egna naglar igen. En dröm att använda den nya UV-Lampan!!!!

Idag fick vi klara besked från vår bank-kvinna! Vi ska till banken imorn och lägga om lånen. Vi ville ta ett banklån på bilen och bara ha banklånet att betala av men eftersom att bilen kostade så mycket + att vi hade ett lån innan hade dom som regel att "lämna ärendet högre upp...." för att det inte är bra att ha fööööör mycket Blanko-lån men hon sa att det troligen inte var några problem eftersom att vi amorterar SÅÅÅÅÅ mycket varje månad! Och mycket riktigt, INGA PROBLEM;)

Efter banken imorn åker jag, tindra o pappa och lotta till sthlm för att hälsa på HENNES låtsaspappa:)

Nu blir det robinsson!

Kram på er


Har min andra kund nu för dagen. Ikväll sk...

Har min andra kund nu för dagen. Ikväll ska jag fixa mina egna naglar tänkte jag:) kram kram


Kallt ute ikväll! Om Tindra sover när jag ...

Kallt ute ikväll! Om Tindra sover när jag slutar får hon sova kvar hos mormor o morfar annars hämtar jag henne:) 4plus här nu så det är bra eftersom att jag har sommardäck på:) kram o hörs sen.


Denna snygging är nu mer vår familjebil!

dsc01223 (MMS)

Denna snygging är nu mer vår familjebil!


Fått tillökning!

I form av en sjuuuukt snygg Mazda 6:a... en sportmodel av den!! 2.5 l motor som dessutom är extra utrustad! Vilket kap! en -08..... Vi är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt nöjda!

En mörkblå metallic.... Fy faaaan vad fin den är!

Vi provkörde i lördags och hämtade den ikväll! Vi har inte hunnit tagit någon bild ännu eftersom det är mörkt ute nu men jag LOVAR er bilder imorn på vår snygga o braaaiga bil!

Jag har dock inte fått köra den idag då min KARL inte släpper ifrån sig nyckeln;) hahahaha

Så nu vet ni:) Inget hus, ingen ny bebis utan en helvetes jävla bra BIL:)


God dag! Nu sitter jag utanför daniels job...

God dag! Nu sitter jag utanför daniels jobb och väntar på honom. Tindra vaknade precis till. Jag har vart med pappa och lotta idag o kollat jacka till pappa men utan något vidare resultat! Lite fika och mat blev det oxå:) nu kommer daniel! Kram kram


Sent!

Möte och jobb idag resulterade i att Tindra var hos Faster anna tills Daniel slutade:)

Jag har jobbat ikväll och det är tuuur man har vinterdäck nu allstå, GLASHALT!

Imorn ska jag med pappa o lotta o kolla ny jacka åt pappa o troligen en fika oxå;) Wihoo:)

Hörs mer imorn.. då kanske vi har något att berätta:)

Men bara KANSKE;)

(OBS, Jag är INTE GRAVID!!!!!!!!)
haha

Kram o natti!


Dålig på att skriva idag. Jag och Tindra å...

Dålig på att skriva idag. Jag och Tindra åkte iväg innan daniel vaknade till pappa. Daniel behövde sova! Runt lunch åkte vi till stan för lunch och fika med maria och jimmy. Sen var det jobbdax för mig. Åkte vägen förbi svärmor o hämtade mina stolar innan jobbet. Lugn o härlig jobbkväll:) kram på er


Juno!

Sitter och kollar på filmen på 4:an.. Juno tror jag den heter?!

Vi har haft en kanonbra dag! Många skratt o glada miner vill jag lova!

Håll utkik här så får ni veta tids nog!:)

Daniel står i köket och fixar mat! SENT PÅ NATTEN! haha....... vi är hungriga iaf!

Tindra sover sen några timmar och jag ska strax åka iväg och hämta upp mamma som vart i ullared!

Ska försöka sova ut imorn och sen träffa maria o jimmy ÄNTLIGEN!

kram på er


Jobbar ikväll! Mörkt ute. Vi har ätit stek...

Jobbar ikväll! Mörkt ute. Vi har ätit stek hos svärmor innan jobbet o det är så gott:) hörs senare!


Lördags morgon här hemma...

Tindra sitter i sin gåstol o är på väg ut i hallen backandes;) Haha hon kickade nyss ett MMS till sin farmor o frågade om hon är vaken. Vi ska dit o byta däck!

Senare idag ska vi försöka hinna med en dejt med Maria och Jimmy och sen jobbar jag ikväll... O ca 23.00 ikväll ska jag hämta mamma o hennes kompis vid bussen för de är i Ullared! De är preciiiiiiis framme o jag är sjukt AVUNDSJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK!!!!! Men det är bara 10 dagar kvar tills jag själv åker!!!! Längtar!

Detta är min ullareds-lista:

Kläder till Tindra i strl 80 o uppåt
Turkosa handdukar till min vrå
Turkos matta till min vrå
Nagelfilar och nagelolja
Lite fint "piff" till min vrå
After sun lotion till släkten;)
UNDERKLÄDER till mig
Leksaker till Tindra
Julklappar

:) Hittar ju säkert en hel del till;)

Nehe nu ska jag klä tindra och sen ska vi härja upp hennes pappa så vi kommer iväg någongång! Jag är morgonpigg och går upp När tindra vaknar men han tar in henne till sig och försöker sova.. moahaha de går ju sådär med en högljudd Tindrabuse!!

Hon är helt vild i sin gåstol! Jag försöker krypträna henne på golvet men där ska hon FANIMEJ inte ligga!!! Hon gallskriker och sparkar o slår i golvet med EN GÅNG! hahaha sötunge!!

Hon skrattar nu högt när man lipar till henne eller bara pratar eller sjunger för henne.. undrar om de är för att jag låter förjävlig;) hahaha

Hon älskar när man pussar henne på sidan av halsen, då tokskrattar hon oxå:)

Nehe nu ska vi väcka herrn;)

KRAM PÅ ER!


Ligger i sängen nu o ska kolla slutet på i...

Ligger i sängen nu o ska kolla slutet på idol! Vi sover med öppet fönster. Svinkallt! Men jag vill ändå ha öppet för jag sover dåligt annars:( men burr burr burr just nu:) kram o natti


Fredagkväll!

Det är lugnt och skönt här hemma! Daniel är hos sin kompis o rollspelar och ja kollar på Idol och Tindra sover<3

Nu får vi ta och reda ut kommentaren jag fick igår ang om mina föräldrar är tillsammans?!?! För det första, vad har du fått det ifrån?!

Mina föräldrar har inte vart tillsammans sen jag låg i mammas mage. Min pappa träffade då Lotta som är som min mamma och hon är Tindras MORMOR! Tindra har två Mormor och hon kommer säga mormor till båda två! Självklart för oss!

När jag skriver "Mina föräldrar" eller "mormor o morfar" så är det alltså Min pappa och Lotta som är hans sambo men som har vart med i mitt liv längre än jag funnit i världen liksom! Förstår ni?:)

Min biologiska mamma lever själv och är alltså INTE tillsammans med min pappa! Inte sen typ 22,5 år!!!

Utrett!

Nehe nu ska jag snart sova! Är dödstrött:(

Kram på er


Detta är mitt fredagsmys:)

dsc01216 (MMS)

Detta är mitt fredagsmys:)


Jag har gått emot alla principer jag någon...

Jag har gått emot alla principer jag någonsin haft och köpt mig en maskerad-dräkt!!! Jag fattar inte hur det gick till. Haha ska på maskerad nästa helg o ja, vad säger man! Inte min grej egentligen men man får bjuda till lite:) haha som om jag ens behöver klä ut mig... Moahahahahahaha


Vem fan har beställt snö? Usch! Den ända s...

dsc01213 (MMS)

Vem fan har beställt snö? Usch! Den ända som är glad åt detta är pappas hund! Haha


Jobb ikväll igen o Tindra sover hos mormo...

Jobb ikväll igen o Tindra sover hos mormor o morfar. De tycker dom alla tre om;-) har haft kund innan jobbet o en till imorn:) nice! Kallt idag oxå men inge snö än så länge. Hoppas få min nya uv-lampa imorn:) kram på er


Helenas naglar blev blåa idag:)

dsc01212 (MMS)

Helenas naglar blev blåa idag:)


Oj oj oj! Här har det snöat sen lunchtid...

Oj oj oj! Här har det snöat sen lunchtid! Jag jobbar ikväll, som ni vet ute på landet och har DÅLIGA sommardäck!! Snigel-linda får det bli när jag åker hem:) har träffat maria idag på stan. Vart på panduro och köpt turkost tyg till stolarna, köpt träord och turkos färg. Ska målas och sättas upp:) pappa tog med sig borrisen så hylla ska upp i helgen:) köpte även en turkos kontorslampa på åhléns idag:) blir så fint därinne:) myspys! Ni får bilder när det är klart:) kram


God kväll!

Lisa: Maila gärna mig på [email protected] så får du prislista!

Min vrå är inte riktigt klar! Hittar inget tyg till mina stolar och jag blir snart GALEN!! Ska ju vara turkost:( Ska sätta upp 2 hyllor och 2 tavellister och sen är det nästan klart. Jag ska ha två kuddar och en bordslampa oxå men sen så:) LÄNGTAR!

Hör av er om ni vill ha snygga naglar:) Har lite tider kvar kommande 2 veckor:)

Idag har jag ätit:

3 stekta ägg med smör på
Kräftfylld fisk med smör och sallad + avokado
kaffe + baby bell ost
1 pkt bacon + 3 ägg med smör
vispad grädde

Jag är mätt och belåten hela tiden:) äter väldigt lite kolisar, försöker känna mig fram:)

Som sagt, maila om ni vill ha snygga naglar!

[email protected]

KRAM på er


Mina naglar är fortfarande tjusiga:) 1.5 v...

dsc01210 (MMS)

Mina naglar är fortfarande tjusiga:) 1.5 vecka sen jag gjorde dom nu och inte släpp alls:) nöjd! Jag har min kollega som kund på torsdag:) hör av er om ni vill ha fina naglar! Igår sågade vi av bordet och ställde in det plus att jag så länge ställde in två stolar från ballongen tills mina är riktigt torkade. Ikväll ska vi sätta upp en hylla och nu ska vi till tuna park o se om där finns något fint piff:) hoppas få min nya uv-lampa innan helgen oxå:) då blir naglarna neongröna isf;-) haha haha haha


God morgon på er! Jag är uppe med tuppen i...

God morgon på er! Jag är uppe med tuppen idag och jobbar;-) ovant! Men skönt att ha jobbet gjort för ikväll ska vi fira emelie ute;-) god mat:) kram på er


Kväll!

Sitter här ikväll ensam! Blev hos Annelie hela dagen typ! Haha... Daniel är iväg och rollspelar och jag kollar på teve. Tindra sover men gråter en gång var femte minut i sömnen så jag måste nog be Daniel komma hem innan jag ska lägga mig för jag ska jobba imorn bitti och kan ju inte gå upp hela tiden för att klappa henne o prata....

Imorn blir det alltså jobb 7-13 och på kvällen middag med svärmor och födelsedagsbarnet Emelie som fyller MYNDIG! Sooooom hon har LÄÄÄÄNGTAT!

Fixat disken, fixat tvätten och Nattat barnet:)

Fick mat hos svärmor ikväll.. HOn gör underbart goda kysklingdelar i ugn vi vi åt med grönsaker... sviiingottit! HHon får kycklingen PERFEKT! Jag testade en gång och det blev SEGT! haha

Tindra har vart rödblommig o gosig heeela dagen! Hopplös att äta och ville knappt sova! Annelie lyckades söva henne ute i vagnen 1 gång och jag lyckades en gång:) Hon sover otroligt bra hos annelie eftersom hon får sova ute då:)

Jag ställer ibland ut henne här hemma oxå men eftersom att jag måste vika ihop vagnen för att få ut den på balkongen och in igen blir det inte jätteofta! Men hon sover ofta ute hos henne och såklart när jag är ute med vagnen somnar hon ju oxå:)

Är såååå ivrig på att få hem mi nya uv-lampa! Så mycket roligare att hålla på med riktig lampa som FUNKAR som den ska!!!!

Är oxå ivrig på att få iordning i min vrå:) Ställde in bordet där igårnatt och det är preciiiiis på hååååret att det får plats;) Vi ska såga av det ca 15 cm och så ska jag inte ha en hurts under som jag först tänkt eftersom att ordet kommer vara ca 70-75cm långt och en hurts är väl typ minst 50 cm så finns det ju då inget benutrymme under bordet... hmm...

Inköpslista till min vrå:

Turkos matta
2 vita lack hyllor + förvarings korgar
Elektrisk nagelfil
turkosa ljuslyktor
passande ljusa fina tavlor

+ att jag skulle vilja ha en vägg med bara speglar;)

Sjukt fint kommer det bli:) LIIITET men ack sååå mysigt!!

Nehe nu blir det sängen<3

NATTI!









Morgonmys hos Fam Wansulin...

Jaa för Bergströmaren sover så jag o Tindra sitter i soffa nu o myser och kollar på Idol inspelat från i Fredags och jag har faktiskt inte hört vem som åkte ut:) Haha inte illa!

Tindra vaknade kl 04.00 och fick nattvälling och jag skulle försöka ge henne gröt nu på morgonen men ICKE... Jag bäddade i soffan med hennes täcke och la henne där med en flaska välling men ICKE de heller! Busfrö!

Hon var febrig igår och likaså idag! Får bli en lugn dag hemma!

Jag skulle behöva måla mina stolar ännu en gång och så hitta ett tyg att klä om sittsen med..  Tindra kanske får stanna hemma med pappa idag så mamma kan åka o fixa:)

Daniel var hos sin bror igår och drack lite. Han kom hem vid 00.30 och jag satt vid datorn då.. han mådde hiiiimla bra när han kom hem och påstod att han BARA druckit cola;) Att det var Kapten Morgan i den Coolan visste han absoluuut inget om;) hahaha

Han har inte gått upp ännu idag och de är nog lika bra det;) haha

Nehe om man ska göra sig iordning! Måste duscha! Känner mig jätte konstigt hela dagen om jag inte gör det varje morgon!!!

Jag klickade hem en ny UV-Lampa igår och ny Build gel samt lite nagelfilar och annat smått o gott:) Tänkte köpa en elektrisk fil oxå till återbesöken.. det tar sån jävla tid att fila ner o bort all gel + färg innan man ska fylla i.... aja.. måste ha lite mer kunder först;)

De pengar jag får från kunder går till nya saker:)

Nehe nu är min dotter en vilde här i soffan.. ska nog gå o bada med henne:)

KRAM PÅ ER




Lite mörk bild men emelie efterlyste en bi...

dsc01205 (MMS)

Lite mörk bild men emelie efterlyste en bild på Tindra när hon sitter:)


Bilder!!


Sitter hos svärmor nu och passade på och kolla genom alla bilder hon har på min dotter:) Här kommer lite:)


Bland dom första leenderna:)



Poolen tyckte hon om:)



Världens finaste ögon:)




Tindra är här drygt 1 vecka gammal:) Haha jag ser faktiskt riktigt pigg ut:)




Mors dag 2010! Min första! Och tindra är underbart glad<3




Superfina:) hösten 09.. jag är gravid:)




Nu har ni fått lite bilder iaf:)

Kram på er... nu ska vi grilla!!!!


Målat en gång nu på mina stolar. Det ska t...

Målat en gång nu på mina stolar. Det ska torka 16 timmar nu o sen ska jag måla igen:) måste fixa bordet imorn:) superkul! Nu är det kalas för emelie:) kram


Vi har vart till lekparken påväg till will...

dsc01203 (MMS)

Vi har vart till lekparken påväg till willys. Finns inga riktiga babygungor här, bara inne på dagisgården. Ska nog gå dit i helgen! Iaf så älskade hon att gunga fast det fick bli en större barngunga:)


Dessa stolar har jag börjat slipa nu:) ska...

dsc01201 (MMS)

Dessa stolar har jag börjat slipa nu:) ska målas på lördag:)


Nu har jag börjat:) såhär såg det ut! Någo...

dsc01199 (MMS)

Nu har jag börjat:) såhär såg det ut! Någon riktigt händig människa har använt sig av packtejp;-) riktigt stiligt gjort;-) nu har jag rivit bort detta och spacklat en gång:) fortsätter ikväll:)


Hos pappa!

God morgon på er! Jag har hunnit till pappa med Tindra fast det är innan lunch:) Haha snabba o effektiva är vi:)

Tindra sover nu igen hela nätterna eftersom vi ger henne mer mat på dagarna. Idag vaknade hon 05.30 och fick välling och sen vaknade hon runt 9:) Men jag tog in henne till mig då och sen gick vi upp kl 10;) MYS!

Jag testade att ghöra egen havregrynsgröt till henne nu på morgonen men hon kräktes nästan av det! Hon fick såna kväljningar och blev tårögd så jag hällde ut det illa kvick och gav henne yoghurt med samma fruktpuré i och det gick inte heller.... Undrar om det är fruktpurén... hon har aldrig ätit den smaken innan.. persika-päron-annanas!! SKa testa igen med annan smak på purén.

Idag är jag ledig så vi är här hos pappa nu och sen ska jag åka o köpa spackel och på em ska vi gå till lekparken, Tindra ska få gunga! Har tänkt det länge nu men inte hittat några bebis-gungor i vårt område! Men nu hoppas jag att det finns i lekparken utanför där vi bodde förut:)

Spackla min garderob och sen åka o hämta färg och lämna stolarna ikväll hos svärmor. Ska fixa dom i helgen! Jag kan förhoppningsvis måla en gång ikväll och så en gång imorn o sen borde garderoben vara klar:)

I ullared 2-4 november ska jag försöka hitta lite pyntsaker:) MYS!

Bråkar nu med de jag beställt nagel-lampan och de av, den funkar FANIMEJ inte! Det härdar ALDRIG! Hur jag än gör!!!!
Fattar inte vargör dom säljer så svaga lampor... funkar fan inte!! ARG BLIR JAG!

Kram på er


Gud vad kallt det var ute nu. Någon minus...

Gud vad kallt det var ute nu. Någon minusgrad är det. Jag är påväg hem nu:) ska nog slänga mig i sängen med daniel o mysa:) imorn ska jag o Tindra gå och köpa spackel o börja fixa väggarna. Svärmor har både väggfärg och färg till stolarna:) jättesnällt! Hon får ta mitt spackel sen för hon behövde det:) blir en billig hörna de där:) bjuder svärmor på mat som tack sen:) kram o natti på er


Min blogg verkar inte funka som vanligt id...

Min blogg verkar inte funka som vanligt idag. Alla inlägg kommer inte in. Aja! Jag har fixat mammas naglar, ätit god lunch, badat en överlycklig dotter. Gjort matlåda, hämtat mina möbler jag köpte igår och nu har svärmor kommit o passar Tindra tills daniel kommer hem:)


Jag har köpt ett bord och två stolar på...

Jag har köpt ett bord och två stolar på loppis till min nagelvrå. Behöver såga lite i bordet o måla och klä om stolarna men för 90kr är det perfekt! Har även köpt nagelstrass:) nu tuna park o fika:)


-1.1kg denna vecka:) me like! Strikt Gi är...

-1.1kg denna vecka:) me like! Strikt Gi är ju LCHF Så Antar Att det är de jag kör nu första veckorna:) kram på er


Det går att liva upp ett glas vatten rejäl...

dsc01191 (MMS)

Det går att liva upp ett glas vatten rejält;-) detta fixade Daniel till mig:) en lyspinne o massa is plus sugrör;-) i ett glas vatten! Sötnötis:)


Nu har JAG dammsugit och torkat ur våran b...

Nu har JAG dammsugit och torkat ur våran bil! Kan ni tänka er;-) hatar sånt! Nu ska vi fika:) kram


Såhär glad är min tjej hela dagarna:) emel...

dsc01188 (MMS)

Såhär glad är min tjej hela dagarna:) emelie saknade bilder;-) lägger in fler senare:)


God morgon:) jag åker runt här på jobbe...

God morgon:) jag åker runt här på jobbet o skulle hellre legat kvar i sängen! Jag är trött som få:( slutar ett o då ska jag ha kund. Äggmjölk blev det till frukost. Ni får recept senare:) kram på er


Mys!

Ikväll var jag o Tindra ihop med mina föräldrar hos Annelie o fikade, MYS! Hon hade bakat lite för att tetsta innan emelie fyller år:) Så hon vet vad hon ska baka tills dess:)

Kalaset gick som ni såg innan, braaa!! Tindra är sååå duktigt! Hon älskar FOLK! Min gulleplutta:)

Idag har hon ätit
Välling
Gröt
nästan en hel burk mat
majskrokar
nästan en hel burk mat
+ nattvälling

Hon brukar få Gröt på kvällen men idag var vi hos Annelie och hennes gröt var slut... Hmm aja:)

Läst lite om Gi fas 1 och lchf! Det är typ samma! Spännande!

Imorn ska jag äta detta:

Äggmjölk
2 kokta ägg, 13 köttbullar + grönsaker + avokado
Kaffe och ostrullar
Fisk med grädde och räkor + broccoli:)
ev brie:)

GOTTIT!

Ha det bäst! Jag jobbar imorn och ska sen göra naglar på en kund... men inte hört något från henne idag? Hmm...




Nu har vi vart på kalas. Tindra var en du...

Nu har vi vart på kalas. Tindra var en duktig o snäll o glad tjej speci som vanligt:) jag har ätit tacos utan bröd o till fika blev det ost och oliver:) gott gott! Tycker jag känner på kroppen att jag blivit mindre men vågen visar inget. Men jag har mens:( ska kolla igen om jag är i ketos:) nu blir det svärmor:) kram


Såhär blev mina kalasnaglar. Rosa glitter:...

dsc01190 (MMS)

Såhär blev mina kalasnaglar. Rosa glitter:) kram på er


Mörkt ute! Ligger bakom daniels sportbil....

Mörkt ute! Ligger bakom daniels sportbil. Det har regnat in i den så något sätt så den måste in i jimmys garage. Vi fick dra igång den med kablar. Vi är strax framme! Hörs senare:)


Hej kväll:)

Jag är just hemkommen från jobbet och Daniel sover o likaså Tindraskrutt. Hon har vart en matvägrare idag! Hmm undrar vems gener hon haft idag?!:)

Vi ska på kalas på lördag! Hannah, Tindras gudmor har fyllt 18 år och hennes bror har fyllt 20 och deras kusin, min "syssling" har oxå fyllt år så det brukar kalasas ihop:)

Deras mormor och morfar bor i strängnäs där det är marknad i helgen så det är 2 in 1 liksom:) Först marknad och sen kalas:)

Och jag tycker det är SJUKT svårt med presenter när de inte önskar sig något! Men nu har jag nog klurat ut något ihop med min dotra;) Hon är duktig hon:P

Naglar... Jag har hållt på med lösnaglar sen jag var 13 år och började bygga med Depend´s nagelkit runt samma ålder och har alltid tyckt att naglar är snyggt o viktigt för mig! Jag gjorde min första förlängning när jag var 18 år, akryl! FY! Men sen har jag haft gelé-naglar och älskar det! Snyggt och håller bra! Ingen utbildning alls, självlärd! Jag är riktigt nöjd och mina kunder oxå! Övning ger färdighet! Ang priser så är det alltid svårt.. jag klurar vidare men har ännu bara tagit för typ materialkostnaden:)

Kram o natti!


Middag på jobbet: keso med 1 avokado, 1 g...

Middag på jobbet: keso med 1 avokado, 1 gi-macka med ost och prickigkorv och en bit brieost:) mumma! Tjuvvägde mig imorse och det var neråt! Fortsätter det i denna takt är jag snart klar;-)


Nu är vi strax hemma igen efter en fika m...

Nu är vi strax hemma igen efter en fika med veronica och loke. Åh gud vad liten han var. O så söt och luktade BEBIS! Han vägde ett halvkilo mer än Tindra när hon var lika liten! Gud jag minns inte hur liten hon vart! Men myspys var det:) nu slappa o sen jobba:) hörs!


Hej o god kväll!

Jag vill börja med att säga att jag ÄLSKAR när ni skriver till mig:) Har fått två kommentarer idag, me like!

Åh skoj att du hittade hit Camilla... Jaa din syssling, han är underbar han:) Min älskade Daniel:) Världens bästaste pappa och sambo, tar verkligen hand om oss:) MYS!

Ang vad jag äter så äter jag efter GI igen... Emelie min bästaste bäste vän beehövde hjälp och vi kör nu ihop o messar hela tiden vad vi äter och hur det går så denna gång SKA Jag få det att funka!!!! Vi kör rivstarten nu som innebär att vi äter minimalt med kolisar i 4-6 veckor och sen lägger till lite mer.... Ännu funkar det fint! Min Tredje dag och Emelies andra!

Känns som att jag bytt diet varje vecka sen tindra föddes... Hmm.. jag gick ner över FEMTIO kilo med VV men nu är det inge kul o inget speciellt händer heller... Gi är ju en lyx-diet som verkligen är njutbar:) Jag vill verkligen lyckas med detta:)

Har fått 2 nagel-kunder:) SKOJ!

Nu ska jag snart krypa ner hos min prins som sover... Imorn fika o mys med veronica och loke<3

Natti!


Strax hemma. Mörkt o blåsigt ute:( danie...

Strax hemma. Mörkt o blåsigt ute:( daniel o Tindra sover och jag ska dricka vatten o äta brieost och surfa i lugnan ro:) imorn ska jag o min storbebis träffa min kusin o hennes lillbebis:) mys:) natti natti på er


Vi är hos Tindras mormor o morfar en svä...

Vi är hos Tindras mormor o morfar en sväng nu innan jag ska till jobbet. Jag ska förbi annelies jobb med Tindra o lämna henne där:) vi har vart på tuna park en sväng o mormor har handlat lite:) de har mamma oxå:) kram


Slappar dag innan jobb!

Vi sitter här i soffan och slappar med varsin kopp kaffe innan jag snart ska pallra mig iväg till bilen för att åka till jobbet. Jag ska hämta upp mamma första och skjutsa henne till hennes väninna och sen hämta henneo köra hem henne innan jag åker hem ikväll. Det är liksom på vägen:)

Till luch åt vi fläskfilé och sallad med lite cf och till kvällis ska jag äta 3 kokta ägg, 2 GI-bröd m ost och 1 avokado på jobbet!

Tindra fick hoppa i sin overall och så gick vi ut hela familjen för att jag tänkte att hon skulle få gunga men icke. Hittade ingen babygunga här... trist! Finns ett dagis här men ungarna var ju ute där, får testa det någon eftermiddag eller i helgen:)

Mina naglar är ännu fina.. jag kollade lite på YouTube igår och såg flera olika sätt att bygga på.... Ska testa:) Vad jag vet så sitter Marias ännu och likaså Emelies... Mammas med såklart! Jag är så nyfiken på hur lång tid det tar innan det blir "släpp" liksom... Mina naglar som jag byggt hos weronica har hållt 3 veckor oftast men då har det blivit lite släpp och så växer ju nageln så jag har fått fila lite o snygga till dom lite:)
SPÄNNANDE!

Hoppas få 2 nagelpaket nu i veckan oxå:) Ett från Tradera och ett från Nagelgiganten... SKOJ!

Vill bara Bygga HEEEELA tiden! hahaha galen är jag:P

Kram på er

Älskar min Daniel och min Tindra tjej som i lördags blev 6 MÅNADER!!! GAAAAAH! Vad fort tiden går.. blir livrädd ju! Vill ha henne liten hela tiden. Älskar att vara med henne och ta hand om henne. Längtar alltid efter henne när jag jobbar eller är iväg... Mammas gullung!

 Tindra 6 månader:
Väger  minst 8kg
är 68.8 lång MINST!
har 3 söta tandsingar
har hår som växer som ogräs
sitter själv
gluffsar glatt i sig majskrokar
äter 1 burk mat/mål
älskar sin gåstol
Blir skiiitglad när hon ser någon hon känner igen
ALLTID GLAD!

har säkert glömt en hel del:) Men detta är lite:)

Puss o hej;)


Hej! Tidig morgon här som vanligt. Tindra...

Hej! Tidig morgon här som vanligt. Tindra vaknar vid 8 o får mat:) vi har hunnit vart till affären och hämtat ut tradera-paket:) nu ska vi göra lunch, fläskfilé:) gott sen jobb för mig! Kram


Har precis gett daniel ryggmassage o nu ha...

Har precis gett daniel ryggmassage o nu har vi ätit brie o salami som jag fixat med tandpetare, söndagsmys! Natti natti


Gjort om mammas naglar nu. Hon ville ha ru...

Gjort om mammas naglar nu. Hon ville ha rundade ist för tvärt avklippta som jag;-) ska åka o köpa nagelolja nu o sen hem igen. Konstig i magen, mens på ingång:( kram


God morgon:) jag är påväg till jobbet:)...

God morgon:) jag är påväg till jobbet:) har vart förbi pappa och hämtat min plånbok som jag hade glömt där igår! Vad händer om man kör utan körkort? Ville inte chansa enda till jobbet! Kallt o faktiskt lite halt ute idag. Jag jobbar till tolv sen ska jag försöka gå en sväng med Tindra o fixa om mammas naglar. De var dom första jag gjorde och jag är inte riktigt nöjd. Emelies blev fina igår:) snart är jag duktig:) älskar naglar!! Jag tycker inte om att måla o göra små figurer utan bygga o skapa är min grej. Ska beställa lite stenar o mer glitter tänkte jag:) hoppas några fler vill bygga snart:) men ännu är det ju bara 4 dagar sen jag byggde första o jag vet inte hur gelen håller o sånt! Men mina sitter som berget ännu och är fina för att vara tredje setet gele o andra setet tippar! Gjorde ju med rosa glitter på maria igår, hon blev nöjd men jag skulle nog velat haft starkare rosa:) ska nog fixa det till kalaset nästa helg;-) kram på er


Emelies naglar igår:)

dsc01181 (MMS)

Emelies naglar igår:)


Byggt naglar och ätit Tacos:)

God kväll!

Nu äntligen har jag byggt klart dagens naglar på Maria och Emelie. Det blev rosa-glittriga på Maria och Fransk manikyr på Emelie. Jag är såå nyfiken på hur länge detta märke sitter och hur det håller.. Man måste ju börja någon stans:)

Ikväll åt Emelie o Annelie Tacos med oss och fyyyyy vad jag är määätt!! Kan knappt röra mig!

Imorn jobbar jag 7-12 och sen ska jag slipa ner mammas naglar då hon tyckte dom blivit för långa och sen ska jag ut och gå! MÅSTE TRÄNA lite iaf! Är ju förkyld så promenader får det bli!

Jag är trött... Ska kolla gårdagens Idol och sen gå och sova! Natti!


Oj oj oj. Jag har vart dålig på att skri...

Oj oj oj. Jag har vart dålig på att skriva idag! Vi har haft mina föräldrar på middag ikväll:) annelie är på klassåterträff o hon ska ringa mig inatt:( ångrar mig nästan;-) haha


RSS 2.0