Vaknade upp ensam i huset:) Daniel åkte ti...

Vaknade upp ensam i huset:) Daniel åkte till jobbet vid halv sju och Dotra åkte ju med morfar hem igår:) ligger i sängen ännu och tror jag tänker somna om:) idag önskar jag mig en bebis:) det borde han väl kunna ordna! Mamma fyller ju;-) kram kram


Jag körde ut vagnen från biorummet:) nu st...

img219 (MMS)

Jag körde ut vagnen från biorummet:) nu står den i hallen och bara väntar på att få användas:)


Jag körde ut vagnen från biorummet:) nu st...

img219 (MMS)

Jag körde ut vagnen från biorummet:) nu står den i hallen och bara väntar på att få användas:)


Snorunge!!

IGår  fick jag hem en snorig unge från dagis... lagom kul till bebisleverans!! Hmm aja! Vad gör man liksom! Hon var varm igår hos farmor och snoret TOKRANN hela kvällen! I med alvedon och nässpray och så nattades hon i vår säng....

Hon sov hela natten, daniel bar in henne till sin säng när hon somnat och så kom hon tillbaka någongång vid 3-4 inatt tror jag för hon låg mellan oss kl 5 när jag gick på toa iaf och hon låg inte där vid 2 när jag var uppe! hon blir hemma nu resten av veckan och resten av sommaren, detta var ju hennes sista vecka!!

Hon hade kanske kunnat gått idag men jag vill inte ha henne ännu sjukare inför lillebrors ankomst!! Vill inte ha en tre dagars bebis med dunderförkylning:(


Jag har svårt att sova på nätterna nu! Det värker i magen och jag hittar ingen skön ställning... på rygg får jag andnöd så vardera sida får jag varva:)

Tredje dagen över tiden nu och det är "bara" 11 kvar sen... Hade ju känningar i början på veckan men igår kände jag mindre och idag, ännu inget alls!!!

Vet inte vad vi ska göra idag! Har hunnit med frukost och tittat på pippi en bra stund och jag har duschat... nu bygger tindra lego och jag kollar på våra bästa år:) Efter det är det nästan dags att fixa lunch och sen en tupplur för snuttan! Tror jag oxå ska passa på:)

Sen är klockan redan typ 2 ju.. haha då blir det säkert mer pippi, mellis, ut en sväng, middag och sen sängen:)

Daniel ska hjälpa min kusin och hennes man att flytta lite ikväll så han blir nog sen!

Jag som trodde på bebis imorn.. men nu när alla känningar gått och lagt sig så tvivlar jag!! Vill ha ut honom nuuuu!!! Gärna innan emelies student nästa helg!!!!!

KRAM!





















Sååå glad!!

Vilken morgon!! Tog upp datorn och skulle kolla lite och möttes av ett underbart + på en av dom IVF-bloggar jag läser... Sååå otroligt  underbart! Dom har dessutom blivit spontangravida!!!! Jag är sååå glad för deras skull... trots att jag inte känner dom alls men har följt bloggen över ett år nu!!

Dom plussade strax innan oss i höstas men dom fick missfall tyvärr men nu, nu äntligen hoppas vi deras lilla bebís stannar kvar!!!

här är sidan...

http://langtantillbarn.blogspot.se/

gå in och läs!!


Naglar och städning!

Igårkväll passade jag på att fylla i mina byggda naglar innan bebisen kommer:) Måste ju vara snygg inför förlossningen;) haha

Och ikväll passade jag på att dra av klädslarna i sofforna och tvätta dom och dra fram sofforna för att dammsuga ordentligt bakom:)

Tindra har vart på dagis idag som vanligt 9-15 och detta är ju hennes sista vecka... på fredag jobbar daniel sin sista dag på 3 månader så hon blir hemma med oss:)

Vi får lägga manken till att se till att sysselsätta henne och oss med lek och se till att träffa vänner med barn och så! Ska nog funka:)

Jag var hos pappa som vanligt idag... hela dagen;) haha vi åkte en sväng till skokanonen då dom har konkurs-rea.... hittade ett par skor till tindra.... köpte ju jumpaskor till henne i strl 23 men dom är tröga att få på, trånga liksom men annars sitter dom bra... köpte ett par större nu.... först nedsatta till 199kr och så halva priset på det, JA TACK! haha

Jag kollar desperet housewife nu och snart är det big brother oxå:)


Jag blir galen!!!! Sjukt rädd för smärtan vid förlossningen.. kan det inte vara starta nu så allt är över om x antal timmar?!!!! Blahaaa!!

Läste att Mirka i familjen annorlunda väntar TOLFTE barnet nu!! elva förlossningar.... hmm.. jaa ni!! Jag som är rädd för smärtan denna gång... det var jag inte sist! Då var jag mest förväntansfull men nu tänker jag på allt som kan gå fel:( usch usch usch, bättre tankar måste jag få nu!!!!

Daniel sa att vi kanske skulle ställa ut syskonvagnen i hallen nu när det är så nära men det vågar jag inte ifall något händer... Jag vet att jag inte ska gå och tänka så heller men kan inte släppa dom tankarna efter vad vi fick höra förra veckan om en bebis som dog i magen typ 1 vecka över tiden, av navelsträngen runt hals och kropp:(

Vill bara att bebisen ska vara ute nu och må bra med oss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KRAM!












Hade rejält ont igårkväll och under natten...

Hade rejält ont igårkväll och under natten:) eller njaa det lär ju göra mycket ondare än så när allt väl startar men jag tänkte flera gånger att jag ångrat mig och inte vill föda längre:-) haha! När jag fick dom körarna med värkar kände jag att jag började må sjukt illa och behövde nästan spy!! Minns att jag kräktes när jag skulle föda tindra men vet egentligen inte varför. Om det var av smärtan eller av morfin jag fick! Hur som helst spänner det och värker det hela tiden och inatt vaknade jag av det några gånger men sen hände det inge mer:( busunge!


Sista besöket hos barnmorskan idag. Hjärtl...

Sista besöket hos barnmorskan idag. Hjärtljuden var 142 och sf-måttet var 38cm. Slapp vågen;-) sista besöket hos Mia idag:) fick en tid till förlossningen nästa torsdag den 7/6 för bedömning och sen är ju sista dagen den tionde!! Vi hoppas innerligt att det händer något annan men tvivlar tyvärr:(


Beräknat datum!!

Bebisen bestämmer redan fast han ännu inte kommit ut ännu, är det inte konstigt?!! Beräknat datum idag men ingen bebis här... såklart.... bara 5% kommer på beräknat datum:)

Jag har dock haft spänningar och känningar hela dagen och känt mig väldigt tung neråt och haft problem att sätta mig och sitta vanligt... han har väl sjunkit ännu mer:)

imorn kl 9 ska jag till barnmorskan igen... ville ju inte behöva gå... men men:) Lär väl få en tid till förlossningen om en vecka för bedömning!! Hade ju hoppas denna skulle starta utan hjälp men... vill ju helst inte gå 2 veckor över tiden heller.... BUSUNGE!!!!!!!!!!!!!

Jag är heeelt slut!!! Jobbig att det är sååå varmt.... var genomsvettig heeeeeeeela dagen:( fyyy vad jag hatar det!!!!!

kram


Tråkigt detta ju!! Vill ha ut bebisen:) vo...

Tråkigt detta ju!! Vill ha ut bebisen:) vore ju världens bästa morsdagspresent:) något annat som är lite skoj är att idag var jag beräknad att födas:) skoj att jag har beräknat datum samma dag som jag skulle komma:) detta var dock 1988:) jag väntade fyra dagar över tiden och det lär väl denna unge oxå göra minst;)


Borde vara sista dagen som mamma till ett barn:)

Imorn är det mors dag och planerat förlossnings datum på bebisen i magen... Vi tvivlar dock på att han kommer då! Men hoppas ju såååklart!!

Några gissar att bebisen kommer på torsdag då jag fyller och även tindras kusin:) Jag tror mer på igångsättning om 14 dagar, absolut sista graviddagen liksom:)

Idag kommer fina familjen lundberg hit och fikar och sen blir det nog en tur till svärmor och doppa dotra i poolen och sen ikväll blir det mys till mello:)

Därmellan någonstans kan jag tänka mig lite barnafödande oxå;)

haha kram!!

Hoppas att detta är sista bilden på magen;-)

img215 (MMS)

Hoppas att detta är sista bilden på magen;-)


Varmt!! Jag avlider av värme:( jag vet att...

Varmt!! Jag avlider av värme:( jag vet att man inte ska klaga men jag klarar den verkligen inte:( har vart på stan och Tuna park idag och fått en del gjort. Studentpresent till Daniels syster, hämtat ut Daniels mobil som gått sönder, köpt sandaler till tindra och fikat och lunchat:) apoteket en sväng och lite sånt:) tindras faster Emelie tar studenten 9 juni och tindras kusin nellie fyller 1 år samma dag som jag fyller, 31 maj:) känns bäst att ha alla paket klara hemma om vi skulle komma direkt från bb eller så:) nu är det klart iaf:) slå in dom fint ikväll eller imorgon så allt är klart:) vi blir igångsatta senast den 10 juni vilket är dagen efter studenten. Daniel kan ju behöva åka ensam till henne om jag ligger inne med bebisen typ eller så:) man har ingen aning om hur det blir, kan bara fundera:) ingen bebis i syne och inga känningar heller!! Suck!


Tindra och jag bygger lego!

img214 (MMS)

Tindra och jag bygger lego!


Inget mer hände! Typiskt!! Jag och dottern...

Inget mer hände! Typiskt!! Jag och dottern somnade en stund i soffan och när jag vaknade var allt ont borta! Tindra har slutat sova på dagen på dagis och så slumrade hon på mig i soffan. Var inte meningen att hon skulle somna, inte jag heller. Men tror inte vi sov så länge! Hoppas jag iaf;-)


Nu har jag fått sammandragningar och förvä...

Nu har jag fått sammandragningar och förvärkar så jag knappt vill ha igång förlossningen!! Minns inte hur ont det kommer göra men detta är inte skönt:( lite jobbigt att vara ensam med dotter och hund när jag får såhär!! Så ont att jag behöver gå på toa och kräkas samtidigt:( vi får väl se vad som händer:)


På plats! Sen jag började gå hemma har jag...

På plats! Sen jag började gå hemma har jag nog vart hos pappa i stort sett varje dag!!! Men igår låg jag hemma i soffan och latade mig:) men nu är jag alltså här igen:) dom måste längta tills nästa fredag då min man jobbar sista dagen innan pappaledigheten;-) då behöver pappa och lotta inte underhålla mig längre:) haha fått frukost här som vanligt:) och kaffe och nu våra bästa år:) på eftermiddagen och kvällen ska vi vara hundvakt åt pappas hund:) vi får ta en promenad och hoppas förlossningen startar;-) kram på er i värmen


Som jag tjatat att jag inte har några känn...

Som jag tjatat att jag inte har några känningar! Fick förvärkar när jag satt och åt och ångrade nästan direkt att jag sagt att jag ville att det skulle starta! Haha nu är det lugnt igen!


Detta kom just hem till oss:) i storlek ny...

img210 (MMS)

Detta kom just hem till oss:) i storlek nyfödd! Hoppas bebisen kommer snart och att det är en kille;-)


Jag och tindra sitter inne. Vi tittar på p...

img213 (MMS)

Jag och tindra sitter inne. Vi tittar på pippi! Jag vet att vi borde vara ute men jag dör i värmen och kan inte springa efter tindra som är mer vild än tam ute. Pappa kommer snart hem och då går vi ut:) ingen bebis på gång och inga inga inga känningar alls:(


Trååååååkigt!!!!!

Ingen bebis här inte och INGA INGA INGAAAAA känningar:( Blahaaaaa!!!!

Börjar tro att han boat in sig för evigt!!!!

Igår köpte jag godis och läsk till daniel som ska ner i BB-väskan... Jag köpte en loka till mig och så har jag fun light hemma som jag tänkte ta med....

Har fuskat i helgen med maten då vi var ute och firade vår 3 års dag som är imorgon:) Vi var på restaurang och åt ljuvlig trerätters:) Sen var vi på bio och såg american pie:) kanonbra film!!!!

Åkte hem och såg Brides maids som vi hyrde men den var INGE INGE INGEEE bra!!!! Allt gjorde vi med maria och jimmy:) MYS!!!!

Tindra sov hos Farmor och det hade gått bra!! Jag gav stränga förhållningsorder!! Jag vet att hos farmor får hon göra lite som hon vill men det funkar inte när det gäller nattning och Tindra!! Som är hopplös om hon får minsta lilla chans att bestämma själv där.....

Vi har strul med hennes nattning igen! Hon blir som en duracellkanin såfort hon kommer i sängen, hur trött hon än är.... läst massor om det och nu har vi bestämt att vi tänker låta henne vara!!

Hon får vara vaken tills hon ber om att sova!! Hon är ju så stor så hon säger till när hon är hungrig och hon har börjat be om att få sova middag och säger att hon är trött så förhoppningen är att hon ska be om att få sova
på kvällen oxå... och gör hon inte de får hon vara vaken tills hon däckar!!!

För mammahjärtat är det INGE kul att bråka med henne varje kväll och att hon ska behöva gråta sig till sömns för att hon är sååå extremt envis känns inge kul!

Daniel har 10 arbetsdagar kvar nu tills han går på 3 månaders pappa-ledigt och jag är ju redan hemma så hon får bestämma själv nu!

alla familjer gör som det passar dom och vi fortsätter pröva oss fram!!

Tanken som slog mig var hur Tindra kommer känna sig när bebis har kommit om vi TOKTVINGAR henne att sova och får gråta varje kväll för att hon vill vara uppe och så får inte HON det men BEBIS får det liksom!! Jag tror det kommer bli extrem avundsjuka ändå!! Så sånt vill vi inte hålla på med!!

Jag tror oxå att Tindra håller på och "säkrar" sin plats hemma och med oss... hon har aldrig vart mammig och pappig men nu tusan är hon det!! EXTREMT!!! Berättar hela tiden för oss och för ALLA "Miiiiiiiin mamma" och "Miiiiiiiiin Pappa".... vet inte om hon kan känna på sig att något/någon kommer snart?!! EH jag vet inte!!

Vet att katten jag hade när jag väntade Tindra gjorde så!! la sig på min mage och grejer som hon aldrig gjort innan.... kan ju inte gemföra tindra och en katt kanske men tindras beteende har ändrats på sista tiden mycket mot oss!!!! Hon är väldigt mån om att ha koll på vart mamma eller pappa är om vi inte är ned henne och så...

Vet inte, kanske bara har med åldern att göra?!!:)

5 dagar kvar nu står det på räknaren i min mobil... jag börjar bli nervös.... man ser ju inte fram emot smärtan riktigt;)

Vore en underbar mors-dags-present och få bebisen på söndag då han är beräknad:)

KRAM!














Här hänger den tom, utan bebis:( den ser s...

img203 (MMS)

Här hänger den tom, utan bebis:( den ser sne ut oxå!! De är den inte:) vill ha bebis i den nu, snarast!! Eller nej, helst en bebis liggandes på mitt bröst:) mys!!


Segare än seeegast här!!

Ingen bebis och inga spännande färger på flytningarna längre... mamma börjar lessna på detta;) haha

Ikväll har vi vart hos svärfar och ätit.... daniel åkte till sin bror efter det och jag och tindra åkte hem och så la jag tindra men hon kom upp ur sin säng 2 gånger trots varning om spjälsängen.... hon åkte i spjälsängen men inge gråt eller nåt, hon somnade där som en klubbad säl:)

Imorse vaknade hon strax efter daniel gick och så la jag henne på hans sida av sängen och så somnade vi om... vaknade runt 8 och låg och drog oss...... trodde jag!! Jag slumrade till och vaknade av att hon sa " Färdig....." kollade upp och ser att hela hon, hela jag och hela den renbäddade sängen är nerkletade med FOTKRÄM!!!! Ungeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då var hon till salu vill jag lova;) Bara att sanera oss och sängen och fortsätta dagen:)

vart till stan med mamma... tindra har fått nya stövlar vilket hon behövde och bebisen fick ett klädesplagg vilken han egentligen INTE behövde;) haha

8 dagar kvar och inga känningar... tycker inte detta är jätteskojjigt längre;)

KRAM!

V.39

img201 (MMS)

V.39


Blääää!!

Längtar ihjäl mig efter bebisen i magen! Vill ha ut honom NU!!!!

Fortfarande rosa flytningar och lite känningar i brösten och ikväll även förvärkar och jag blev skiiitglad men inte något mer sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bläää!!

10 dagar kvar nu ju:) max 24 men hoppas på INGEN;)


Larmat var det här!! Nu är alla tjuvar hjä...

Larmat var det här!! Nu är alla tjuvar hjärtligt välkomna att bryta sig in! Om dom vill bli fotade och döva vill säga;-) tjatat om larm sen vi flyttade hit men min man har velat annorlunda. Men nu, nu hade dom ett kanonpaket:) direktkopplat till sos-alarm och med både inbrottslarm, brandlarm och trygghetslarm!! Det slog vi till på!!


Seeeegt!!

12 dagar kvar och jag forstätter att hoppas VARJE dag att det ska starta!!!! Brösten har börjat ömma lite och de tre senaste dagarna har det vart ljusrosa flytningar... inge mer spännande än så!!!!!!!!!!! Suck!!

Kom ut NUUUUUU!!!!

V.38

img195 (MMS)

V.38


Amning!

Det är myyyycket tankar kring amning som snurrar i mitt huvud!! Sist kunde jag inte amma längre än 14 dagar... eller ja... kunde och kunde... fanns inge mjölk och ville inte hålla på med olika nässprayer för att få det rinna till... gjorde vidrigt ont att amma oxå då tindra tog fel grepp hela tiden!

Jag gav henne först på sked för att hon inte skulle vara så ivrig på bröstet men hon gapade för litet iaf!

Denna gången har jag intalat mig själv att jag ska kunna amma, försöka mer iaf! Jag vet nu lite bättre vad som funkade och inte! Har även bett vår underbara barnmorska mia att skriva in i "förlossningsbrevet" att jag kände mig pressad sist på BB och vill nu åka hem direkt om det finns möjlighet!!

Även fast vi har en 2-åring hemma som vill ha vår uppmärksamhet så tror jag ändå jag kan få det funka bättre hemma med amningen, där jag mår bra och får vara med nära och kära och bland mina egna saker....

På BB fanns 2 sängar i rummet, och mittemot dom satt en klocka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Personalen kom och frågade hela tiden och hon ammade och försökte lägga till henne rätt men icke... jag ringde på klockan varje gång för jag ville ha hjälp och vissa var underbara och andra inte!!!!!!!!!!!!!!

Tyvärr råder det amnings-hysteri på BB här i eskilstuna vilket är otroooligt synd!!! Tindra fick ersättning och är frisk som en nötkärna... man måste kunna få bestämma själv utan att personalen på BB ska lägga sig i!

Denna gången har jag iaf köpt mig en bröstpump... tar bebisen inte bröstet kanske jag kan pumpa ur och ge på flaska..... köpte även idag en drickskål ist för sked som vi använde till tindra... kanske inte jättenödvändigt men kände att jag ville ha en sån och den kostade typ 26kr på apoteket....

Köpte även bröstvårtsskydd när jag fått tindra och nu även amningsnapp!!

Kan det funka med amningsnapp så tänker jag använda det! Sist lyssnade jag för mycket på BB och då skulle man absoluuut inte använda sån för bebisen lärde sig fel!!!!!!! Hmm!!


Här kommer lite bilder på det jag laddat upp med hemma för att försöka amma längre denna gång!! Funkar det inte så gör det inte! Ersättning kommer finnas hemma om utifall att!!

Bröstvårtsnapp:

Underbaraste salvan för såriga bröstvårtor, tro mig, testade ALLA med tindra!!!!!!!!!!




Drickskål:




Hallonbladste sägs dels påskynda läkningen efter förlossningen men även få mjölken att rinna till bättre:) Samt göra värkarbetet mer effektift!





Och denna pump har jag inskaffat! Lånade en sån när jag fått tindra och den var SUPER!!!





Jag fortsätter mitt mantra " jag kan amma, jag kan amma, jag kan amma...." haha...

KRAM!


Lchf-Chokladmousse

Ingredienser:

100 g mörk choklad
2 ägg gulor
2,5 dl grädde

1. smält chokladen och låt den svalna något.
2. vispa grädden med elvisp men inte för tjock
3. vispa ner äggulorna
4. tillsätt chokladen och vispa till lagom konsistens
5. låt stå kallt en timme innan servering

Denna är jättegooood!! Vi sötar med liiiite stevia! hade 86%-ig choklad!

Jag ställde den även i frysen, sjuuukt gott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Glömde ju nästan det viktigas. Hon trodde ...

Glömde ju nästan det viktigas. Hon trodde att bebisen skulle lägga på sig ungefär fem hundra gram till innan han kommer ut så under fyra kilo hoppas vi han väger! Man får ligga 22% både över och under kurvan och vi ligger 9% över och det kommer alltså inte kollas upp igen!:) nu väntar vi på att han kommer ut;) och att han är en han för annars får hon blå kläder då det är de som ligger i skötväskan:) haha kram


Sett bebisen idag!

Imorse gick vi upp lite tidigare:) Skulle ju vara hos barnmorskan kl 9 för tillväxtultraljud:) Lämnade tjejen på dagid halv 9 och brummade in till stan sen:)

Fick en jättegullig barnmorska... tyckte först hon såg gammal och tråkig ut men såååå mysig!! Hon mätte bebisen och bebisen visade sitt "paket" igen:) Hoppas nu det är en pojke;) haha

Han väger nu 3362g enligt henne och han är 9% större än genomsnitt... men hon sa att det är lika normalt att väga 2800g som 4500g när man föds... skojjade med henne och sa att det är tuuuur man inte känner hur mycket bebisen väger när den ska ut:) Hon sa då att huvudet är oftast lika stort på dom flesta bebisar:) haha Tindra hade ju faktiskt 37 i hattmått... ändrade sig ju efter någon dag när huvudet fått sin rätta form men ändå! Tänk att huvudet kan få så konstig form av att ligga i förlossningskanalen...

Åkte till pappa på frukost efter UL och så sydde vi klart lottas dynor... vi har sytt ny klädsel till hennes dynor som hon har i rottingmöbler ute... dom ska sprayas svarta oxå... själva rotting-möblerna alltså:) haha

Åkte förbi konsum när jag kom hem för att hämta paket som emelie skickat:) Hon var på barnloppis i helgen och hade fått order om att kolla pojkbebiskläder:) Fick myyycket fiiiint!!

Bland annat denna från newbie - kappahl!!! Kostade typ 199kr ny och den såg ut som ny och hon gav typ 20kr!!!!

Älskar den!!!!! Hoppas nu det är lite kallare när han föds;) Sommarkvällarna är iaf kalla oftast;)



Jag sitter och kikar på let´s dance och daniel har boat in sig i biorummet och kollar harry potter!! haha

imorn ska han besikta sin sportbill.. vi får väl se hur det ska gå!!

Imorn åker även tindra med farmor och gänget till kolmården... daniel backar ur då det lovas dåligt väder!!!!

Barnmorskan imorn kl 12 och sen sy hos lotta:)

KRAM!!


Kväll!

Sen jag slutade jobba har jag nog vart hos pappa och lotta nästan varje dag!! Lämnar tindra på dagis och så åker jag till dom och äter frukost och lunch, dricker kaffe ett antal gånger och så åker jag till dagis och hämtar tjejen och åker hem och tittar lite på tv och busar med henne, gör middag och så kommer daniel hem!!! Haha gissa om dom lääääängtar tills bebisen kommer och jag stannar hemma med man och barn;) haha

Ídag hade jag bestämt mig för att stanna hemma... dels för att det blir ändå mint 4 mil varje dag och jag har stora bilen = ingen rolig bensinräkning ju! Och dels för att jag var sååå trött och kände att jag behövde vila:)

Men imorn är jag nog där igen! Lotta ska sy nya fodral till sina dynor och det blev visst mitt jobb:) Något kan jag ju göra för att dom är snälla och står ut med mig:)

Imorn ska daniel åka sportbilen till jobbet så han satte i bilstolen i lupon så tar jag den = billiga resor:)

Har inte haft några förvärkar alls sen i lördags.. lite lätt mensvärk bara men inget annat... BESVIKEN ju!!! Dock var det lite blod på pappret imorse och jag blev skiiitglad och tänkte att nu är något på gång!!!! Tjiiii fick jaaaag!!! haha

Jag har fått cravings!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! på lagrad ost med smör och gurka!!!!! haha ingen smörgås eller så!!!! Sjuuukt gott och bra LCHF;)

Nattningarna här hemma är rena drömmen nu *peppar peppar*..... inge bråk i flera timmar!! Vi lägger henne och läser för henne och går.... vi talar om för henne att om hon kommer upp efter oss får hon sova i bebissängen som vi ställt in hos henne....

Hon kommer upp en gång till och vi varnar igen.. kommer hon då en tredje gång åker hon i spjälsängen.....Så grinar hon en stund i den och så ropar hon och ber om att få ligga i sin!! Ligger stilla där och somnar!!!!

Vi som nattat minst en timme/ kväll vet knappt vad vi ska göra den timmen nu;) haha idag blev det hänga tvätt!!

kram














Borde ha bättre tid med bloggen!

Ingen bebis än så länge här inte! Det är nu 20 Dagar kvar, hoppas på MINDRE men tror tyvärr på MER!!! Attans rackarunge redan;)

I lördags trodde jag det var på G! Färdknäpp och hallonbladste gav VIDRIGA förvärkar med två minuters mellanrum i 1.5 timme!! Får fortsätta med de;) Med tindra funkade ju INGET!! Fick aldrig såna förvärkar som jag hade i lördags!!

Tindra körde jag till tunapark i fredags innan lunch för där mötte maria upp och skulle ha tindra över natten:) SUpermysigt tyckte dom ju!!!!!! Det gick kanon!!!

Vi fick tillbaka henne på eftermiddagen på lördagen... så vi låg i sängen till 11.30... åt frukost runt 12 och sen lallade dagen på i sin lugna takt! Jag hade gått ner lite så jag stod på 6kg+ från start och det firades med lite fusk i form av fikabröd och kebabtallrik:) Jag orkade knappt hälften bara men ändå:)

Vägde mig idag igen! Fortfarande +6kg... är faktiskt RIKTIGT riktigt nöjd med det!!! Visst, jag borde egentligen inte gått upp något alls men är jättenöjd med "bara"6kg.... sist blev det ju 27kg!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu är han ju inte född ännu men... känns bra ändå!!

Börjar få ihop lite pojkbebiskläder nu:) Underbara maria och jimmy hade handlat till lillkillen och likaså fick magen kläder med posten idag från finaste Emelie i borås:)

Vi har köpt ytterst lite själv:) Emelie var på barnloppis i helgen oxå och jag bad henne hålla utkik efter pojkkläder vilket hon gjorde!!!!! SUPER!!!

Vi fick sååå sjuuukt mycket kläder när tindra var född så vi väntar nog lite med att köpa mer själva.... vet inte vad vi får riktigt och i vilka storlekar ju!!

Vi har en hel del neutralt oxå:) Blir nog bra det!!

Daniel är ute och tvättar alla tre bilar.... Sportbilen är påställd och ska besiktas på fredag och sen ut på blocket!!!!!! Svider nog lite för daniel men hans eget beslut!! Han vill ha hojj-kort och sporthojj ist... men där har regeringen satt stop!!!

Han gillar höga farter så jag är rädd att han kör ihjäl sig!!!!!

på Fredag ska tindra och daniel till kolmården med farmor och faster, farbror, anna och nellie... jag stannar hemma och övar på mina sammandragningar:)

Ska till barnmorskan på fredag kl 12.00 och på torsdag ska jag på tillväxtultraljud oxå!

Haft såååå himla ont i hela magen... var upp till förlossningen för två veckor sen och dom hittade inget konstigt... känns inte som gallsten och jag har inte så ont så det borde vara blindtarmen men ändå gör det vidrigt ont.... idag har det kännts mycket.. inte värkar och inte sammandragningar... vet inte alls vad det är....

Som sagt, bara 20 dagar kvar nu!!!!!

HOPPAS sååååå att han kommer snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



RSS 2.0