Har inte glömt bort er!

I torsdags åkte jag och tindra vår lilla Lupo ner till Emelie och melwin i borås:) LYCKA!! Jag hämtade tindra direkt efter lunch på dagis, åkte och tankade och så åkte vi!

Tindra somnade med en gång nästan och sov ända förbi mariestad:) Sen var det bajsfest!! haha... först när vi tog en fika på statoil... sen i bilen strax efter vi åkt igen och då fick jag byta i bilen vid vägklanten!! Haha enkelt med en tjockgravid mamma i den liiiiilla liiiiilla bilens baksäte men det gick:) Och sen strax efter vi börjat rulla igen så hade hon bajsat IGEN!! haha... fick byta i bilen då igen.... den sista gången var det överallt!!!! Men hon var sååå duktig och det gick jättebra:)

Tog ca 5 timmar ner med tankning, fika och bajsbyten:)

I helgen där nere har vi vart på knalleland och shoppat, haft kalas, ätit snabbmat, kollat melodifestivalen, gjort naglar och njutit av att sett barnen leka sååååå bra ihop!!!!!

I söndags gjorde vi oss klara och åkte iväg till knalleland igen för jag hade mitt presentkort med mig från albrekts guld så jag tänkte utnyttja det där nere... suuupergullig tjej som jobbade:) Köpte mig 4 par silverörhängen:)
Jag använder inte halsband och sånt i mitt jobb men örhängen lyxar jag till det med oftast:) Superfina!

Vi var in på lagerhouse och köpte plastglas till våra små troll:) Dom är ju sååå stora nu och tindra VÄGRAR ha lock på muggarna när hon ska dricka och riktiga glas känns inte helt okeej:) haha så lagehouse hade superfina plastglas som såg ut som riktiga:) 6 för 75 kr... perfekt... 2 hem, 2 till mormor och morfar och 2 till farmor:)

Sen passade jag på att köpa present till mitt lilla snart 2-åriga troll:)

Till melwin hade jag köpt en espressomaskin från OBH nordica i chilli serien... beställde den på nätet strax efter jul och betalade 289kr.... då var den nedsatt!!!!!!!!!!!!! Hur som helst! han blev glad för den men tindra tyckte nog om den ännu mer.... På fredagen efter paketöppningen så åkte vi till stan och gick in på ekohallen... där hade dom samma maskin för 199kr ORD pris!!!!! Och till råge på det hade som 25% på alla leksaker oxå!! Som om inte det vore nog så var dom även nedsatta till 149 kr.. och 25% på det blev till slut 112kr för mig att betala i kassan... tror ni jag var liiiite upprörd?!?!!! hahaha

Hur som helst tindra får en när hon fyller oxå:)

Åh min duktiga duktiga tjej.... Hon biter ju sönder typ 1 napp om dagen så nu har jag tröttnat på att ständigt köpa nya så jag la henne i lördags utan! Här ska slutas med napp tänkte jag!!!!

Hon var ledsen, jag gick in till henne och stoppade om henne och grejade och innan jag fattade att hon blev tyst när jag var i rummet..... haha tröga morsa!!

Hon somnade 20.00 och sov till 23.00 och då skulle vi gå och sova och eftersom vi var borta ville jag inte väcka hela huset så hon fick nappen då....

I söndags i bilen påväg hem sa hon tutte några gånger och sen pappa några gånger... jag sa att hon blivit en sååån stooor tjej nu som är sååå duktig som slutat med napp och då sa hon " jaaa" sen stenslocknade hon och sov i 30 mil! Vaknade i arboga, 4 mil hemifrån:) Härligt:)

På kvällen nattade vi igen utan napp och hon somnade efter 40 minuter... vi satt hos henne tills hon somnade då.... På natten kom hon upp och var jäääääättteeeeledsen... men inte ett ord om tutten... hon fick sova hos oss... sova och sova... hon var ledsen en del men sen somnade vi:)

Måndagen gick suuuuper!!! Somnade i bilen så daniel bar in henne till sängen när hon skulle sova middag och på kvällen fick vi natta igen.... tyvärr gick vi ut ur rummet för tdidigt några gånger så hon började ju gråta och vi fick börja om typ.... tog 1 timme.... Hon sov till 02.00 och kom in till oss och la sig och somnade med en gång:)

Igår på dagis bad jag dom att söva henne utan napp!!! Tror ni inte mina duktiga tjej hade somnat på två röda?!!!! Hon hade frågat om tutte men dom hade svarat som jag att hon är sån stor och duktig tjej nu och slutat med tutte då hade hon sagt "mhm... " och gått och lagt sig:)

Inget tjat igårkväll vid sänggång heller men daniel nattade igen typ 1 timme.... och inatt kom hon till oss kl 04.00 och somnade om!

Nu ska vi bara få bort dom långa nattningsperioderna och så vill vi helst ha henne i sin säng hela natten.... men bäst av allt är att hon slutat med nappen... resten är småpotatis!!

Jag tycker hon sover bättre utan nappen för hon vaknar inte av att hon tappar den ju:) hon fick paket för att hon vart sååå duktig:) Grodspel och såpbubblor:) min lilla tjej har blivit såååå stor!!

Hon pratar hela tiden och lärde sig en del av melwin:) Sötungar!!!

Vidare så växer magen så det KNAKAR och vi är nu i v 28:) Snart dags för BB-väskan:)

KRAM!
































Nu är tindras elaka mamma igång igen. Denn...

Nu är tindras elaka mamma igång igen. Denna gången är det att sluta med napp som gäller! Tindra biter sönder en napp om dagen ungefär och det är både livsfarligt och dyrt!! Ikväll fick hon lägga sig utan napp och hon grät i fyrtio minuter typ och jag gick in ibland och förklarade och berättade för henne varför det blivit så här och bäddade ner henne. Efter fyrtio minuter gick jag in och ställde mig vid sängen och la min hand på henne och det dröjde inte länge förän hon sov!!!! Duktiga tjejen! Alltså är nappen trygghet eftersom att hon somnade när jag var där inne. Vi är i Borås hos Emelie o melwin och jag är lite orolig för inatt. Vill ju inte att hon ska väcka alla med sitt skrik så jag får väl ge nappen då men köra hårt imorgon när vi åker hem i bilen och väl hemma behöver jag inte vara rädd att hon ska väcka någon. Nästa barn kommer jag inte vänja med napp i bilen. Bara när man sover:) när det väl går att välja:) elak morsa mina barn har;-)


Vabba or not!!

Nästan det ända som är bra med att pappa är arbetslös är att jag då kan fråga dom om hjälp om lillsnuttan skulle bli sjuk:) Såklart är det oxå bra att ha någon att dricka kaffe med;) Lotta dricker ju inte kaffe:P

Igår morse gnällde tindra från start! Jag fattade inte varför och sa till henne att sluta och fjanta och gnälla men hon fortsatte... Trög morsa hon har!!!!!!!!!!!!!! Såg att hon var hängig på ögonen efter en stund och kändes varm... det gjorde hon inte när hon kom och la sig hos mig i sängen ju!! I med alvedon, ringde morfar och mormor, dagis och farmor och berättade att hon inte behövde hämta från dagis.... Mormor och morfar kunde komma och sitta hos oss från 14-17.30 då daniel kom hem.. och så idag kom dom 7.15 och åker hem när jag slutar kl 15.00! UNDERBART är det att slippa vabba!

Jag kommer jobba enligt planen, 1.5 månad till så detta är väl typ min näst sista riktiga lön på 1.5 ÅR så jag kände bara det att neeeej, jag försöker hitta någon annan lösning!! Hade ju självklart fått stanna hemma med henne om det inte gått med morfar men det är toppen att det går att lösa ändå!!!!

Sååå underbara morföräldrar och farmor som ställer upp och hjälper oss!!!:)

Hon piggade på sig under dagen igår då hon gick på alvedon men imorse var hon ledsen/gnällig och varm igen så mer alvedon och så blev hon piggare:)

Såg att jag fått in barnbidraget.... haha jag får allltiiiiiiiid tidigare än alla andra typ!! Likaså mammapenningen! haha emelie var inte glad förra sommaren då jag fick på fredag och hon på måndagen;) Vet inte varför.... försäkringskassan har inte heller någon aning om varför det blir så men Tack tack:)

Helgen blir lugn! Imorn ska vi till Dunker och ha spelkväll med underbara gudmor och familj... dock så är ju snuttan inte kry så farmor tar henne över natten....

Vi har velat det några helger nu, ville ha egentid och sovmorgon IHOP!!!:) Nu passar perfekt:) Tror vi ska passa på att försöka hinna gå på bio oxå något i helgen:)

Underbart väder!! Njut!!

Trevlig helg!















Jaa vad tycker jag?!

Jag tycker faktiskt att chefen, framför allt regionschefen kunde skött detta ärende bättre än dom gjort, punkt slut!

Lchf är det vild fejd om! haha..... Jag fortsätter med det och ÄLSKAR det! Fick igår hem min nya kokbok och den är suuuuuuuuuuuperbra!!!! Gjorde redan igår till lunch en soppa ur den, fantastiskt gooood!!

Imorse blev det 2-minuters brödet med smör och ost! Tindra åt lite och tyckte om det men sen växte det i munnen på henne så hon fick spotta ut det och fick finncrisp ist! Tro nu inte att Tindra kör lchf hon oxå bara för att hon får det jag äter men hon vill gäääärna smaka det vi äter och tycker det mesta är gott! Hennes favorit är turkisk yoghurt med hallon så varför inte liksom!

På dagis äter hon ju som alla andra barnen men hemma äter hon det jag lagar + pasta, ris och potatis oftast! Frukosten hemma är lchf och likaså mellis! Hon får inte tårta och kakor och läsk och godis och sånt och har slutat med välling!!

Vällingen slutade jag med dels för att jag läste så mycket om den, vad den innehöll och sånt... barn som blev speedade av det och sov dåligt på nätterna... Jag testade att sluta med den och gav henne ist. äggmjölk i flaskan och det gillade hon!! Hon fick det ca 1.5 vecka och vi märkte att hon började dricka mindre och mindre av det så vi testade att bara lägga henne liksom! Funkade KANON och ungen sover HELA NÄTTERNA!!!!! Har hon inte gjort sen hon var yttepytte!! Hon har alltid vaknat och velat haft välling!

Dumma som vi var vande vi henne med välling på natten ist för bara nappen/lite vatten så vi får skylla oss själva.

Jag tyckte tindra var med högt än lågt och hon åt inte så bra längre och elak mamma som jag är så tog jag bort vällingen då och vipps!!! Hon äter rejält med frukost och annan mat under dagen!!! Med gooood aptit igen:)

Dagis sa oxå det på utvecklingsamtalet i måndags att hon hade en liten svacka med maten och jag berättade att vi slutat med vällingen och att hon nu äter bra igen!!

I övrigt fick tindra bara beröm på dagis, dom tycker hon är väldigt duktig verbalt... hmm.. jag tycker mer det liknar grekiska:P men hon har blivit duktigare och duktigare.... hon härmar allt man säger nu och säger rätt eller väldigt likt det rätta:) Inte alltid med oftast....
Dom tyckte även hon var superduktig som inte behövde uppmärksamhet och någon att leka med hela tiden, hon sysselsätter sig själv liksom...
Jag sa "folk får gärna kalla oss lata men vi vill inte ha barn som man ska bära på och sysselsätta heeeela tiden...." det tyckte hon lät kanon, klarar man som mamma att sätta dom gränserna ska man göra det tyckte hon:)

Vi leker med henne oxå, absoluut men inte hela tiden. Hon är jätteduktig på att leka själv... Hon har börjat mer med "komkom" och så tar hon ens hand så ska man följa med henne till lekhörnan hemma:)

Tillbaka till vällingen så blev tindra myyycket lugnare när vi slutade med den och jag tror, vad folk än säger att hon inte riktigt klarade de socker som finns i vällingen... Hon lyssnar bättre, äter bättre och är lugnare = jag är övertygad om att vällingen spelade in där!

i helgen var vi på två kalas och i lördags då farmor hade fyllt och hade lite kalas ville vi inte att hon skulle få tårta och massa godsaker då vi ist tänkte ge henne det på söndagen då det var barnkalas och tindra såg andra barn äta och skulle då oxå vilja ha...
Daniels mormor tyckte inte om att jag sa ifrån om tårta till tindra!! Som tur var fick jag backupp av svärmor då som sa till sin mamma att det är vår dotter och vi bestämmer.... Tindra fick smaka av daniel och så fick hon grädde med bär, klementin och en kaka och hon var sååå nöjd! Hon åt inte ens av daniel!

I Söndags fick hon tårta och en muffins... hon åt 3 skedar av tårtan och en halv liten muffins, sen räckte det!! Hon ville inte ha mer!

Vidare så leker livet.. farmor är snäll och hämtar henne nu 3 dagar i rad då jag jobbar kväll och daniel slutar 17.30 så han kanske inte hinner till dagis....

Det tänkta bebisrummet är klart, blev kontor/nagelvrå:) Blev suuuuper!! Byrån från tindras rum fick flytta ner till hallen då jag tycker det verkar enklare att ha det i närheten av skötbordet, speciellt med en liten till!

Jag har plockat fram bebiskläderna och lagt ner dom i lådan, inte tvättat dom ännu men påsarna stod bara i gästrummet så jag la ner dom och blev av med påsarna... meeeen såååå mcyekt man har!! Tog nu bara fram 50/56 i neutralt och la ner... hujedamejj!!

Tror inte det är något till bebisen som vi behöver nu..... Längtar bara tills vaggan ska sättas upp i vårt tak och sånt:) hihi myyyys!!

Delar era barn rum? Hur fungerar det? eller vad tycker ni om det?

kram















Trött!

Trött, somnade framför melodifestivalen igår trots gäster.. haha illa att vara gravid och ha jobbat och stressat hela dagen! Var däckad redan innan maten! haha

Kalas hos svärmor igår och sen gäster på mat hemma annars hände inte så mycket.... Jobbig dag på jobbet var det och jag hade onda sammandragningar hela dagen tills jag kom hem och kunde lämna över bilnyckel och allt Tindra-ansvar på Daniel, när jag satt still och tog det lugnt gick det över.... skönt!

Min ring är fortfarande hel och fin! Jag jobbar inte med den längre så av och på!! Snart blir jag mamma-ledig så då får jag ha den PÅ hela tiden:)

V. 26 idag och magen är GIGANTISK! Undrar vart detta ska sluta?!

Jag har fått jättemånga kommentarer om att jag ska ge mig ang bemötandet och så och jag blir helt paff att folk bara låter det gå dom förbi! Som kunde ska man inte bli bemött som vi!

Idag är det kusinbarns kalas hos underbara familjen Lundberg<3 MYS!!

Sen däckar jag tidigt ikväll! Ledig imorn och då är det utvecklingsamtal på dagis, det är på tiden!!! Ska vi höra vad dom säger om att dom inte går ut!!!!
i övrigt är vi väldigt nöjda med dagis!!:)

nehe jobb nu!!

KRAM!


helt rätt!!

Jaa i detta fallet är kunden riktigt jävlig med all rätt!! Tror inte det är många som orkar bråka som jag gjort nu men att ha en trasig ring är INTE okeej! Butiken har säkert aldrig stött på dessa problem förut för folk brukar inte orka bemöda sig med att bråka!!

Nu väntar vi och ser om presentkortet kommer i veckan och så ska jag fundera på om jag ska använda det i västerås/borås eller sälja det!! Går inte till eskilstuna butiken!!

Sååå skönt att jag hade rätt iaf i allt detta då det är dom som ska skämmas för hur dom betett sig! Jag fattar fortfarande inte varför man inte ger med sig och byter ut ringen när den är trasig, dom är ju fan försäkrade mot sånt ju!

Jag tror absoluuut dom tycker jag är hur jobbig som helst och jag hoppas dom tänker sig in i samma situation själva eller upplever samma så dom får känna på hur det är att ha en ring som är trasig och att bli nekad en ny!!!

Blombud är skickat till butiken i västerås med all rätt!! Underbar var tjejen där!! Superbemötande och hela baletten!!! Att det sen tog tid att få ringen spelar ingen som helst roll så trevlig som hon var hela tiden!!!

Vi får väl se hur stämningen är på släktträffarna härdan efter... jag bryr mig inte heller för VI har haft RÄTT!!!!!


Undrar vad ni tycker om kundbemötande och ...

Undrar vad ni tycker om kundbemötande och kundvård? Är det okej att chefen slänger på luren i örat på dig? Att du inte får någon ursäkt? Serviceyrke kallas det! Chefen är ju den som ska rätta till felen och underrätta sina anställda om att dom gjort fel och inte får göra om det!! Vi har precis fått massor med klagomål från en anhörig och vår chef har vart så tillmötesgående och trevlig mot denna anhöriga trots vi gjort vårt jobb rätt!!! Finns egentligen inget för henne att klaga på men nu är vi ännu mer noga med att tillgodose deras önskan!! Tycker inte deras attityd till kunden är rätt! Tycker ni det? Jaa jag ska få presentkort men jag ville mest att dom anställda fick sig en tillsägelse och behandlar kunder bättre hädanefter!!! Vilket jag tvivlar på då inte denna människa heller var vettig att prata med!!


Jag är sååååå jävla arg!!

Regionschefen ringde mig idag och skulle skicka ett presentkort till mig som kompensation och jag gav min adress... jag hade inte riktigt tid att prata så jag hann inte säga så mycket utan hon sa bara " tack och hej då..."

en halvtimme senare ringde jag upp henne och ville höra om HON tycker det är OKEJ att bli bemött som jag blivit? Om det är OKEJ att personalen nekar att ringen är trasig trots att alla andra ser det? Hur hade hon tyckt liksom!!!!!!!!!!

Nej då fick jag till svar " jag sitter i möte och har inte tid med dig, jag har pratat med butiken och gjort mitt jobb, jag har skickat presentkort till dig, ha en bra dag tack och hej då..." sen la hon på!!!!!!!!!!!!!!!!

Va i helvete?!?!?! Säger man inte då att man kan ringa upp senare?!?!!!!! Jag är inte nöjd!! Hon har ju hört deras historia och skiter fullständigt i min! Men som CHEF får man inte göra det!!!!!!!!!!!!!!!!

Kunden har alltid rätt?!!!!!!!!!!!!

Gå ännu högre eller jaga henne?!!!!


Har precis pratat med regionschefen nu Ang...

Har precis pratat med regionschefen nu Ang min ring. Först visste hon inte vem jag var men sen hade hon tydligen pratat med butiken om mitt ärende! Hon var trevlig:) hon hade hört att jag skrivit om dom här på bloggen, man undrar ju hur;-) Jag ville inte dra in Daniels kusin i detta då vi inte haft med inne att göra där men det hade hon själv gjort. Regionschefen undrade vad jag ville nu och jag sa att jag fått underbar hjälp i Västerås och att jag nu äntligen, ett halvår efter mitt bröllop har en ny fin ring igen! Hon undrade igen vad jag ville! Hon undrade om jag ville ha någon kompensation och det tycker jag absolut är på sin plats sa jag, ska man ha såhär mycket problem och strul och behöva byta butik?! Hon skulle prata med butiken och höra av sig igen! Visst att jag skrivit om detta här för er,u det står jag för! Vore ju värre för dom att jag gick till tidningen?! Jag vill bara ha en fin hel ring och bli bemött med respekt! Kunden har alltid rätt har jag fått höra alla år! I detta fallet känns det så skönt att jag hade rätt! Att det var fel på ringen! Tycker dock synd om mannen som hamnar i kläm men ha tycker inte att dom behandlat oss rätt heller!! Hoppas på en ursäkt nu så är allt bra sen!


LCHF för hela familjen

Beställde just denna boken!!


Beröm av Mia<3

Hos barnmorskan idag fick jag myyyycket beröm!!! Hade gått ner 1 kg sen sist och det var jag sååå nöjd med och Mia var inte sen att berömma mig!!! Fick sååå mycket beröm!! Kändes jättebra!!

hade bra värden men 4 ketoner i urinen och hon frågade om jag åt och drack bra och jaaavisst gör jag det men idag drack jag lite lite:)

Berättade att jag äter LCHF och guuud så glad hon såg ut! Hon nästan förespråkade det:) Hon tyckte det var kanon och jag berättade hur bra jag mådde av det och hon tyckte absoluuut det var kanon!! Hon tror inte på sånt skit man äter idag:) haha

Vi bokade resterande besöken fram till 28 maj... och glukosbelastning i slutet på mars tror jag och så:) nu nästa gång vi ska dit är 6 mars har jag för mig:) En tisdag då hon var fullbokad den måndagen men annars fick vi bara måndagar för då är ju daniel ledig:)

Fick moderskapsintyget oxå:) Nu ska det fixas papper och skicka in om graviditetspenning som det nu heter... fick ju det med tindra men nu har dom ju dragit åt ännu mer liksom!!

KRAM!!

Nybadad!!

Jag har nyss badat:) Skööönt men bebismagen får inte plats under vattnet... haha större badkar behövs:)

Inatt sov tindra hela natten men jag hörde henne två gånger och gick till henne och då låg hon uppepå täcket och åt fel håll i sängen:) Jag la tillbaka henne och bäddade om henne och sista gången vid 03.00 var jag så kissnödig så jag gick ner och kissade och laddade kaminen med mer ved... det var glöd sen kvällen och det tog sig fort:) 18.8grader var det nere då:) daniel gick ner på toa halv 8 och la i mer igen och när vi kom ner 08.30 då var det 21 grader:) SKÖNT!

Elementen är igång överallt på underhållsvärme.. typ 16-17 grader så blir det under det så kör dom igång... vi eldar dygnet runt nu:) Jag har ju såååån tur/lyx att jag jobbar bara 800 meter hemmifrån och har oftast bil på jobbet så jag kan åka hem och lägga i ved:)

Så alltså har vi det varmt och skönt inne nu:) 22 grader i köket och 24 vardagsrummet:)

Pappa kom på kaffe imorse och han hjälpte daniel och mig att lassa in mer ved här vid kaminen och så kom jimmy och maria:) Dom ville ha tindra idag medans vi målade bebisrummet och självklart fick dom det:) dom är iväg nu och myser:)

Jag passade på att sova en stund och sen lyxa till det med att bada:) Innan det tvättade jag håret och hade i en het olja 1 minut som skulle verka lite och sen skulle man skölja ur den.. den är från oriflame och jag köpte den till bröllopet men använde den inte då:) Men nu! LYXmamma idag:)

Fick en härlig kopp te av mannen i badet oxå:) Låg där och tittade på magen och så buff så såg jag magen rörde sig och kände bebisen sparka rejält:) SÖTT!!

Nu sitter jag här i min mammamysis och bloggar och väntar på att tindra och maria och jimmy ska komma hem för då blir det middag och mys till Melodifestivalen:)

Daniel har målat 2 gånger i bebisrummet nu och en gång till behövs:) Så imorn ska det nog ställas in bebissaker där:) MYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KRAM på er

Kors i taket!!!

Dagis hade vart ute en sväng igår!!!!!! KORS I TAKET;) haha

Tindra vaknade 02.30 igår och skulle inte somna om! Strax innan klockan ringde somnade hon om och var jättesur när jag väckte henne för att åka till dagis.. hon skulle inte till dagis.... haha.....

Igår när vi kom hem från jobbet/dagis vid 15.00-tiden var hon sååååå trött och bara gnällde och tjata ledsen om tutten heeeela tiden så hon fick tutte och snutte och la sig i soffan och myste... Jag såg till att hon inte somnade och det gjorde hon inte:)

Väl när det var dags för nattning kl 19.00 så skulle daniel bada och då minsann skulle hon hjälpa pappa att bada:) haha... hon stod bredvid och stoppade ner händerna i vattnet och sa "ah waow..." = det är varmt haha sötunge.... hon skulle absoluuuuut I!! Daniel tömde ur vatten och fyllde på med kallt och så fick hon hoppa i:)

kl 20.00 la vi henne utan någon protest alls:) SÖTFIS! Hon har vart lite gnällig under natten och jag tror att det är tänderna längst bak som spökar för hon har hela händerna i munnen hela dagarna och dreglar som ALDRIG FÖRR!!

Vi har luftvärmepump, kamin och direkt-el hemma hos oss och när det är såhäääär måååånga minus som nu så gör pumpen mer skada än nytta så den stängde vi av och eldade för kung och fosterland men det räckte inte för imorse var det 13 grader nere;) hahah

måste iväg hörs sen

Konstigt!!!!

Sen i somras, efter bröllopet fick jag eksem på händerna... stooora fuuuula och gjorde oooont när man tvättade händerna för mycket och spritade och i mitt jobb består ju dagarna av sånt!

Jag har testat alla krämer och salvor jag kunnat komma på... fått eksemsalva av svärmor men icke!! NU efter 3 dagars användande av en hand/nagelkräm från ORIFLAME så är det nästan borta... är det inte märkligt?!!!

Har smort in händerna på kvällen bara inför natten men nu när jag ser att det hjälper smörjer jag flera gånger om dagen... snart är händerna fina igen:) Fattas bara en underbart fiiiin vigselring med 74 diamanter på:) SNAAART! Har jag den igen!!!

Har börjat sälja för oriflame oxå:) Hon jag köper av hade nån kampanj så hon tjänar ju på att jag gick med men skit samma... jag har några som brukar lägga beställningar med mig så jag kan lika gärna gå med själv, kostar ju inget...

Så denna handkräm hade jag innan... men grämer mig  nu att jag inte beställde en till när jag la beställningen i söndags... men men jag får lägga in den nästa gång för jag MÅSTE ha en till!!


Lägger in en bild på den.. snodde bilden från oriflame.se


Kollar på hem till gården nu... ska luncha lite och sen åka och jobba... 13.30-21,00 idag.. dryyygt! Imorn och fredag kvar sen är jag ledig tre dagar:)

Hur funkar era dagis?!! Jooo det heter dagis.. för oss iaf:) haha hur som helst! Tindras dagis är INTE UTE MED BARNEN!!!!!! Jag jobbar såå nära dagis så ibland kollar jag dom och ingen unge är ute alls...

Jag anser att dom ska vara ute en stund varje förmiddag... det är inte först nu denna vecka det vart svinkallt men för i helvete, ungarna har ju kläder!!!!!!!!!!!!!

Nu är det kriiiig!!

Svärmor jobbar för samma chef fast 6km härifrån med 3-5 åringar och dom är ute flera timmar om dagen!!!!!!!!

Här skylls det på julgransplundring, inskolning av nya barn och idag "dom är så små och rör sig inte så dom fryser mest..." Idag lämnade jag tindra med full mundering och gick till personalen som stod ute och frågade lite dumt " Är sländan ute eller?" Neej fick jag till svar, personalen har möte så dom har slagit ihop grupperna men tindras grupp var inne på humlan...

Jag sa okeej men då lämnar jag henne här hos dig så får hon vara ute en stund... det tog jag förgivet att när man lämnar nu (10.00) så är alla ute... hon: "Dom är ju så små och rör sig inte så dom fryser bara "

Jag: Tindra har full mundering på sig så hon fryser inte!! sen sa jag till tindra att hon fick vara ute lite och hon blev glad och pussade bebismagen hejdå! haha sötfis!!

Tur det är utvecklingsamtal på gång!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kram

RSS 2.0