LG -Optimus ME

Jag fick ny mobil på försäkringen, den andra var FUKTSKADAD!! Jag fattade först inte HUR! Men gör det nu, har den i BH:n hela tiden!!!! haha

fick nu en  sån här fin:


Robin<3

Min älskling i årets IDOL!!

Sååå söööt och sååå bra!!!!!


Måndag är helg hos oss:)

Daniel är ledig måndagar och jag försöker oxå lägga mitt schema så jag oxå är ledig då:) Denna veckan är vi alltså lediga idag bortsett från att jag har personalmöte mellan 14-16, suck!!

I helgen har vi inte gjort så mycket! Jag blev hemma från jobbet då jag fick migränanfall i lördagsnatt. I lördags gjordes inte många knop här... älgstek åt vi och tindra var med farmor ett par timmar:)

Igår mådde jag något bättre men inte bra! Pappa och lotta var här på fika och sa att dom skulle köpa ett kamingaller till oss i julklapp men att vi kunde få det redan nu.
Vi åkte till babyproffsen och köpte det då det nu kostade 1099kr ist för 1599kr

Min man är ju inte överlycklig.. han är som jag! Tindra lär sig att det är varmt! Hon har bränt sig en gång men det märkte vi inte förän ett par dagar efteråt. Så nu vet hon att det är AJAJAJ med kaminen och hon går fram till den och hyttar med fingret och säger AJAJ!! Sötfis!

Men hur som helst så tyckte både mormor och morfar och farmor att vi är elaka som låter barnen lära sig och riskerar att bränna sig så nu köptes ett galler... Och det blev helt okej! Inte jättevackert men väldigt säkert:)





Igårkväll var vi en sväng till svärmor och daniel klippte det sista hon inte nådde på äppelträdet och så fick vi mat oxå:) Kyckligöverlår och ris och hemgjord currysås!! MUMMA!!

Vi kom hem och tindra slocknade som en gris redan i bilen och jimmy och anna och nellie kom hit och kollade på film. Draktränaren... behöver jag säga att jag somnade?!?!! hahah

Nu idag funderar vi på att äta lax till lunch och sen klippa våra fruktträd.... det är inte gjort på MÅNGA år!! Synd att dom inte underhållt dom! Men nu ska vi försöka få dom fina igen:) Min man är duktig han:)

Just de, lilla toaletten läcker oxå! Fast det läcker vatten uppepå liksom i vattenbehållaren man spolar på så det är inge äckelvatten iaf:) Vi ska klura hur vi kan fixa det:)

Om drygt 2 veckor åker vi till Ullared och jag ska handla JULPYNT! Me like! Måste kolla hur mycket gardiner vi har och hur mycket vi behöver... tänker inte sätta upp julgardiner i alla rum men kök o vardagsrum och tindras och vårt rum iaf tror jag:) Tjusigt!

Min man och jag har delade meningar om julpynt så med hjälp av hans mamma har jag nu fått okeej att handla och pynta!! haha

Kram på er

Bröllop del 2

Vi serverade tre rätter på vårt bröllop kan man säga! kökspersonalen hade ställt fram västerbotten paj med tillbehör till förrätt när alla kom in i lokalen och satte sig:) Efter det hade vi underbar buffé och efter det bröllopstårta:)

Under hela bröllopet hade vi en framdukad Godisbuffé och senare på kvällen blev det betalbar där allt kostade 10 kr st:)

Mellan buffén och tårtan minglade alla runt och passade på att sträcka på sig och när alla hade tagit tårta så öppnade vi alla fina presenter! FINT!!

Vi dansade brudvals till Chris Medinas underbara låt "what are words".... vet inte om det var vals riktigt vi dansade men bra blev det:)

Vårt toastmaster-par var helt underbara hela Dagen, kvällen och natten!

Efter valsen blev det rätt dött ett tag och folk åkte hemåt men det drog igång efter någon timma och vi dansade gärnet hela natten typ:) Eller ja.... vi åkte iväg kl 01.00 och resterande hade kommit hem vid 04.00:)

Vääääldigt lyckat bröllop och vi är sååå lyckliga!!

Nu väntar bilder:)

Linda & Daniel Wansulin

På tiden att ni får höra hur bröllopet var ju!!!

Jag och min tärna emelie sov hos svärmor för jag ville ju inte att daniel skulle se mig innan bröllopet:) Vi sov ganska bra och vaknade vid 8.00 och då kom maria med frukost:)

Svärmor satte igång med mitt hår och det blev sååå fint och sååå bra!! Det tog ca 2 timmar med alla lockar och alla spännen och tiara och grejer:)

Iväg till stan för sminkning på Body shop i MYSKLÄDER!!! haha ni kan ju tro att folk kollade konstigt på mig;) Efter sminkningen handlade vi snabbmat på subway och sen hämtade vi ut alla blommor och gick till jimmy som väntade med bilen på oss:)

Hem till svärmor igen och äta och sen var det dags!!!! På med underkläder och brudklänning! SPÄNNING!!!!!!

De där med stay ups hade nog vart bra om man hade fått upp dom;) Svärmor tog fram vanliga knästrumpor åt mig:) haha på med fina trosor och bh och strumpebandet:) Svärmor och Maria höll i klänningen när den skulle på och underkjolen fick dom till oxå:)

Det snörades och jag drig in magen och så ville jag ju inte ha några valkar som föll över kanten liksom.. haha jaa vad gör man när man väger  fööööööör mycket?!?! haha det blev bra iaf:)

På med skor och ut på tomten och fotas med tärnorna och så kom svärmors granne och fotade oxå:)

Jag åkte med svärmor till kyrkan! Maria, jimmy och emelie och emelie åkte före och skulle hålla folket borta för jag ville inte att någon skulle se mig innan ju! Lättare sagt än gjort!!

Jag kom in i det lilla huset vid kyrkan där vi skulle ses innan och där mötte fina hannah och mamman upp oss:) Alla tärnor var samlade:) MYS!

Jag trodde jag skulle börja grina när jag såg min pappa eller när han såg mig för jag var såå rörd hela dagen men nej det gick bra:)

Min pappa skulle leda mig in i kyrkan ju:)

När väl klockorna började slå skulle vi gå från lilla huset till kyrkporten och vänta där tills musiken började då skulle mina 4 tärnor börja gå in med ett skapligt mellanrum:)

KAOS!!!! Killarna som skulle gå in med prästen skulle komma in i kyrkan medans klockorna slog men dom hade inte hört klockorna!!!!

Daniel såg alltså inte mig stå längt bort i kyrkan utan han gick fram då och såg mig först i gången typ!! Hmm! aja vad ska vi göra... haha

Jag var så nervös och min klänning var för lång så jag gick och tittade ner om vart annat men jag försökte att le åt alla med kamera och så:) hihi!

Daniel tog pappas hand och dom hälsade på varandra och sen tog daniel min hand och sa att jag var sååå otroligt vacker och så gick vi upp för dom 2 trappstegen till altaret:)

Det var skitvarmt och svetten rann på mig!!!!

Allt gick jättebra och ingen av oss grät när vi skulle ge våra löften men när jag skulle säga "Jag linda elinor elisabeth wansulin vill älska dig i nöd och lust tills döden skiljer oss åt" kände jag att jag började nästan gråta så jag harklade mig typ mitt i eller så... haha:) FINNS PÅ FILM!!

Prästen var sååå underbar! När vi kysste varandra ville han att alla i kyrkan skulle applådera:) MYSIGT! hihi!!!

Han pratade jättemycket om oss och vår kärlek och vår fina dotter:) Han fick inte riktigt ihop hur vi kunde vart tillsammans drygt 2 år och ha en dotter på över 1 år.. hahaha inte många som får ihop de:P

Vi tog Mitt efternamn så daniel heter inte längre Bergström utan Wansulin:) FIIINT!!


Vi gick ut ur kyrkan och gömde oss tills alla gäster hade gått ut då vi kom ut på trappen och fick ris och bubblor på oss:)

Vi kramades med alla gäster och blev lyckoönskade och sen fick gästerna bål och tipspromenadslappar:)

Vi fotades av 3 fotografer:) LYX ju!

Jättefina bilder, kommer här sen:)

Efter fotograferingen var tanken att vi skulle gå till lokalen där skumpa skulle stå uppställt i glas och så skulle vi skåla men folket hade redan tagit sina glas när vi kom... inget att göra åt det heller men jag reagerade på det.. snyft!!

Hur som helst! Vi hade det såå fint!!

Fortsättning följer!!



















Mysdag! + Jobb!

Imorse vaknade vi runt 9 och gick upp då för det ville Tindra:) Ingen morgontrött tjej längre tyvärr! haha!

Vi gjorde oss klara och åkte till mormor och hämtade en mugg som hon målat till Anna.... Efter mormor åkte vi till jimmy och anna där vi fick ljuvlig lunch, GRILLAT!!!
Det var såå länge sen vi åt grillat nu! Och igårkväll åt vi Kebab från favvo-stället och shiiiit vad det smakade bra, det var lääääänge sen det oxå!

Efter lunchen åkte vi hemåt och jag tog bilen till jobbet för demensutbilningen och sen jobb ikväll! Imorn och fredag är det oxå jobb medans daniel är hemma med tindra:)

På fredag åker vi till Borlänge och hälsar på syster med familj över helgen, ska bli sååå mysigt!

Svärmor är i ullared iag! Och oj vad hon handlat till min lilla tjejis:) Hihi spännande imorn när hon kommer hem. Jag förstår inte hur dom orkar åka alla dom 35 milen för en natt liksom! Vi åker dit och stannar 2 nätter = mer shopping:) hahahahaha

Nehe vi höres hörrni!

KRAM!

SLARVIG!

Gud vad jag har blivit slarvig att blogga!

Jag jobbar och står i och likaså daniel.. men han är nu ledig en vecka, fusk! haha

I helgen har vi bestämt oss för att åka till min syster i Borlänge.... vi kände för att komma iväg lite:) Då passar syrran bra!!

Jag ska få gå upp på heltid nu i vår... perfekt, det har jag velat haft läääänge.... Tindra kommer inte gå speciellt mycket mer på dagis ändå, hon är iaf ledig 1 dag i veckan eftersom att daniel är ledig måndagar. Ist för att jag slutar 13.00 2 dagar slutar jag ist 16.00... och eftersom tindra älskar dagis tycker vi inte det borde bli problem, men vi får se!!

Fick idag höra att tindra är väldigt omtyckt av barnen på dagis och att hon inte är som andra "ensambarn"... kändes ju smickrande:)

Nu är det outsiders....

kram

RSS 2.0