Vi lever men är möra!! Nu är vårt sovrum k...

Vi lever men är möra!! Nu är vårt sovrum klart uppepå med lister, tapet säng o nytt oljefyllt element:) det har kostat mer än vi först trott men när vi ändå fixar vill vi göra allt ordentligt! Nytt element till oss för tusen kr o nya lister för sex hundra:) och så dras all el om uppe:) imorn kommer sotaren! Kram


God kväll! Vi är helt slut, hållt på sen å...

God kväll! Vi är helt slut, hållt på sen åtta imorse! Vi lastade släp o bilar innan vi åkte till banken. Väl på banken var säljarna 20 minuter sena!!!!!!!!! Och när vi sen väl kom till huset var det inte städat och det stod ett piano kvar i vardagsrummet och fullt med skit i förrådet och garaget! Jag ringde mäklaren direkt och han sa att jag ska antingen kräva dit säljarna idag o att dom får fixa allt eller att jag fixar bort allt o skickar en räkning till dom. Efter en halvtimme var dom på plats med en hyrlastbil från statiol som blev överfull!!!!! Städning blir i början på nästa vecka!! Usch vilken dag vi haft!! Men nu är vår lägenhet tom och städad och vi bor nu i vårt hus i ärla:) vi är inne i stan o ska lämna lastbilen vi lånat på daniels jobb o sen hem och sova första natten i huset:) kram


Mellis nära leksakerna så jag kan hålla ko...

mms_img12190 (MMS)

Mellis nära leksakerna så jag kan hålla koll på dom:)


Fondvägg i bio-rummet:)

20401282_m (MMS)

Fondvägg i bio-rummet:)


Tapet till fondvägg i vårt sovrum:)

20401355_m (MMS)

Tapet till fondvägg i vårt sovrum:)


Åh har jag en lokal läsare ifrån ärla?:)

Åh har jag en lokal läsare ifrån ärla?:)


God dag!

Packning och jobb! Jag är redan nu slut! Jag och svärmor packade 13 kartonger och några sopsäckar i fredagskväll och sen jobbade jag 7-16 igår och idag 7-13. Bara hem och fortsätta packa!!

På Torsdag ska vi till banken 18.00 och fixa med våra privata grejer och på Fredag kl 12.00 ska vi träffa säljarna för att skriva över huset på OSS:) Like it!

Vi gör som så att vi kör med släp och bilar först på fredag eftermiddag för att få upp köket och det viktigaste lamporna och senhämtar vi troligen lastbil från Daniels jobb på fredag kväll och kör resten med:) Och natten till lördag sover tindra hos mormor o morfar så att hon får känna sig trygg bland sina saker hon känner igen o så kan jag och Daniel (och alla andra) hjälpas åt o fixa i huset:)

Tanken är att få iordning på de mesta på Lördag och sen på söndag börja riva tapeter och spackla o greja inför målning/tapetsering i vårt sovrum och Tindras rum uppepå:)

Vi längtar nu alltså!!!

Inköpslista för veckan:
Korv och bröd (mat när vi flyttar då vi inte vet när den lokala pizzerian har öppet)
Fikabröd
Läsk
Snöskyffel
Ved?
En 90cm bred madrass till dubbelsängen i gästrummet
Andra hands kontrakt

Nehe fixa Marias naglar när jag kommer hem o sen packa och STÄDA lägenheten... kul:) NOT!!

Kramizzz

P.S. Tindras 1-års kalas blir den 2/4, inbjudningar kommer... Hon skriver för fullt:) D.S.






Hej! Här hemma har vi sjukstuga:( tindra ä...

Hej! Här hemma har vi sjukstuga:( tindra är dunder förkyld och kräks o bajsar löst och jag kräktes en gång igårkväll:( jag har släpat ut vår bäddmadrass till vardagsrummet så jag o bäsen har legat här hela dagen o myst o sovit om vart annat. Igår fixade jag parabol till huset och idag adressändring. I måndags ringde en man och sa att han fått vår lägenhet till första mars!!! Panik fick vi samtidigt som ji blev skitglada såklart! Nu är det mycket att göra. Papper ska skrivas nästa fredag kl tolv och sen är huset vårt!!!!!!!!!! Vi är sååå glada! Vill bara in o börja renovera o fixa med en gång ju:) lyckliga!! Idag har jag även pratat med läkaren Ang ultraljudet förra måndagen och det är gallsten. Får ett intyg på de så jag kan avsluta itrim. Kram


Min finaste bäse är huk:( vet dock inte om...

Min finaste bäse är huk:( vet dock inte om det är magsjuka eller förstoppnig igen:( hon har kräkts tre gånger ikväll men är pigg o leker som vanligt:) mysko!


När vi kom till moster igår fick jag leka ...

mms_img48507 (MMS)

När vi kom till moster igår fick jag leka med elsas leksaker som hennes pappa tog fram till mig när Elsa var på dagis:) o imorse fick jag mannagrynsgröt som moster gjorde till mig:) gottit!


God kväll! Jag och tindra är i Borlänge ho...

God kväll! Jag och tindra är i Borlänge hos min syster o hennes familj:) tindra o Elsa leker fint:) skiljer ett år mellan dom:) o Elsa ska bli stora syster om exakt en månad idag:) Elsa säger tiiiina år tindra men tindra fattar ändå:) tindra har testat bobbyCar men den var elak.... Kastade av henne så hon slog sig o gallskrek!! Två sekunder senare i min famn skrattade hon igen:) imorn blir det nog leklandet troligen men vi får se för båda barnen är lite krassliga! 21 mars har vi fått tillträde till vårt hus:) jippi jippi!!!!! Kram


SMS-inlägg

mms_img61850 (MMS)


Min duktiga tjej:)

mms_img67737 (MMS)

Min duktiga tjej:)


jobb!

Ultraljud imorse av magen för att leta gallstenar men de hittade inget annat än en skrumpen galla och grus!!! Hmm! Jag kunde inte få ett intyg av dom där uppe på sjukhuset ang Itrim så har fått en telefontid med läkaren på Vårdcentralen på Onsdag och ska då försöka få ett intyg!

Det känns väldigt onödigt att betala 400kr/ månaden på Itrim för något man inte kan fullfölja/genomföra helt! Det krävs ett läkarintyg på gallproblemen för att kunna frya det.

Annars har vi inte gjort mycket idag! Eller joo.. vi var till Rusta för att kolla tapeter men dom byggde om så det var såå rörigt där. Vi var hos pappa oxå och så har vi handlat! Kors i taket;)

Idag fyller Daniels moster år och Daniel har namnsdag! Richard heter han i andra namn:)

Kram på er


Helg!

Hej!

Svärmor är hemma igen från egypten och allt bråk där men dom har haft det kanon!! Superbruna och fina:)

Igår var vi på 20-års firande av Daniels kusin och idag har vi vart hos svärmor hela dagen för att fixat med hennes kyl som gått sönder här igår.... vilket skit! Daniel och hans mosters man har hållt på från 10.00 med att få bort skiten! De har stängt av panna o grejer för att kunna ta bort ett element för att sen kunna få ut kylen! Idiotplacering!!!!!!
Hur som helst så är ett nytt på plats nu, fiiint!!!

Imorn ska jag på Uktraljud av magen för att se om de hittar några gallstenar... nästan så jag hoppas dom gör det för att man då kan veta vart smärtan verkligen kommer ifrån!!

Annars i veckan blir det lugnt! På Torsdag åker jag och tindra till hennes moster, min syster o henne familj i borlänge över helgen:) Åh hon har vääärldens finaste bäsemage i v 35 nu!!!!! Avis! haha

Kram på er


God kväll! Vår dag har varit lugn o bra......

God kväll! Vår dag har varit lugn o bra... Nästan!!! Haha! 9.00 vaknade tindra och vi åt frukost och sen fick hon bada o leka lite innan hon fick sova i vagnen ute på balkongen:) en timme sov hon. Sen lunch till båda två och så packade vi ihop oss med träningskläder o grejer och gick till bilen för att åka till morfar o mormor men väl vid bilen såg jag att vi fått punka!!!!! Hem igen o lämna väska o så gick vi till Ica o handlade lite och så kom mormor och morfar hit o fikade ist:) Ikväll har jag o Maria tränat:) nu teven med finaste D:) kram


Köpte även dessa till hennes ett års kalas...

mms_img56468 (MMS)

Köpte även dessa till hennes ett års kalas:) söta! Oxå från Village.


Jag köpte gardintyg till tindras nya rum i...

mms_img56173 (MMS)

Jag köpte gardintyg till tindras nya rum igår på Village:) sött!!!!! Ska bli öljettkappa:)


Dehär med bilder funkar tydligen inge bra ...

Dehär med bilder funkar tydligen inge bra att lägga ut.... Hmm!! Aja! I helgen var det min tur att kräkas men det gick fort över som tur var. Idag ska vi till bvc med min tungviktare:) får se vad hon väger och hur lång hon är:) hon ställer sig upp mer och mer nu:) imorn blir hon TIO månader!!!! Vart tog tiden vägen?!? Oj oj oj! Nu blir det en snabbdusch innan jag tar upp mitt odjur:) kram


RSS 2.0