Kors i taket!!!

Dagis hade vart ute en sväng igår!!!!!! KORS I TAKET;) haha

Tindra vaknade 02.30 igår och skulle inte somna om! Strax innan klockan ringde somnade hon om och var jättesur när jag väckte henne för att åka till dagis.. hon skulle inte till dagis.... haha.....

Igår när vi kom hem från jobbet/dagis vid 15.00-tiden var hon sååååå trött och bara gnällde och tjata ledsen om tutten heeeela tiden så hon fick tutte och snutte och la sig i soffan och myste... Jag såg till att hon inte somnade och det gjorde hon inte:)

Väl när det var dags för nattning kl 19.00 så skulle daniel bada och då minsann skulle hon hjälpa pappa att bada:) haha... hon stod bredvid och stoppade ner händerna i vattnet och sa "ah waow..." = det är varmt haha sötunge.... hon skulle absoluuuuut I!! Daniel tömde ur vatten och fyllde på med kallt och så fick hon hoppa i:)

kl 20.00 la vi henne utan någon protest alls:) SÖTFIS! Hon har vart lite gnällig under natten och jag tror att det är tänderna längst bak som spökar för hon har hela händerna i munnen hela dagarna och dreglar som ALDRIG FÖRR!!

Vi har luftvärmepump, kamin och direkt-el hemma hos oss och när det är såhäääär måååånga minus som nu så gör pumpen mer skada än nytta så den stängde vi av och eldade för kung och fosterland men det räckte inte för imorse var det 13 grader nere;) hahah

måste iväg hörs sen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0