Undrar vad ni tycker om kundbemötande och ...

Undrar vad ni tycker om kundbemötande och kundvård? Är det okej att chefen slänger på luren i örat på dig? Att du inte får någon ursäkt? Serviceyrke kallas det! Chefen är ju den som ska rätta till felen och underrätta sina anställda om att dom gjort fel och inte får göra om det!! Vi har precis fått massor med klagomål från en anhörig och vår chef har vart så tillmötesgående och trevlig mot denna anhöriga trots vi gjort vårt jobb rätt!!! Finns egentligen inget för henne att klaga på men nu är vi ännu mer noga med att tillgodose deras önskan!! Tycker inte deras attityd till kunden är rätt! Tycker ni det? Jaa jag ska få presentkort men jag ville mest att dom anställda fick sig en tillsägelse och behandlar kunder bättre hädanefter!!! Vilket jag tvivlar på då inte denna människa heller var vettig att prata med!!


Kommentarer
Postat av: Anna

Ibland är ju kunden i fråga så himla jobbig att till och med chefen förstår de anställdas bemötande. Ja, kunden har alltid rätt, och därför har du fått ditt presentkort, men de behöver ju inte gå ner på knä och be om ursäkt också? Dessutom är det väl inte din sak att bestämma hur chefen ska behandla sina anställda??

2012-02-10 @ 17:47:26
Postat av: Anonym

Håller med dig linda, en ursäkt borde du kunnat få!! Ett presentkort är ju en piss i havet mot hur dom uppfört sig!! Dags att varna folk för albrekts guld!!



lycka till //J

2012-02-10 @ 20:54:02
Postat av: L

En annhörig? Det har fan inte med saken att göra! Du är kund och dom ska behandla dig rätt! Om inte din "anhöriga" som jobbar på butiken kan respektera dig som kund så är det dennes problem.

Stå på dig! Och skit i hur det går på släktträffarna, för det är som du säger, det är dom som har gjort fel i detta fallet.

Kan tillägga att jag arbetar i butik, och kunden har faktiskt inte alltid rätt, men nu har du det svart på vitt att du hade rätt! Så det är absolut inte för mycket krävt att dom ska be dig om ursäkt för hur dom har bemött dig!

MVH

2012-02-10 @ 22:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0