Mycket dåligt bloggande!

Sitter hos pappa nu.. jag och lotta har vart på ÖB, Jysk och willys och handlat! Handlade schampo, balsam, sköljmedel och sånt på ÖB och inget på Jysk men mathandling och blöjor på Willys:)

I helgen har vi bara myyyst! Igår åkte vi med Jimmy(Elektrikern) ut till vårt hus och kollade elen på övervåningen eftersom att den inte var bra!

Det är utanpåliggande el i hela huset och på övervåningen har dom lagt nya golv i 3 av rummen och så slitit bort lister, dörrfoder och socklar där alla kablar har legat och inte satt tillbaka det så vi blev lite smått fundersamma! Men vi fick lugnande besked.... Det är så det ser ut men vi ska iaf få det fixat av Jimmy när vi flyttar in! Dra ny el på övervåningen och göra det jordat! + att vi skulle ha något mer.. är inte så insatt i sånt!!

Vi har pratat med mäklaren idag igen och han ville ju veta om vi vill göra någon prisavdrag på huset eftersom det var lite att fixa med men Jag och daniel har sagt att om dom är snälla och lämnar kvar vedklyv, gräsklippare, trädgårsredskap o sånt så bråkar vi inget om priset på huset.

Detta hus har legat ute länge.. 3 juni 2010 las det ut av den första mäklaren på 1,5milj har jag för mig. Den mäklaren vi har nu har haft huset sen oktober och nu var priset 1 195000kr och vi försökte med 1,1 miljoner eftersom det har legat ute så länge men icke! Vi har gett det dom begärde och vi är nöjda:)

Vår tanke är att få flytta in 1 april men att få tillgång till huset kanske 1-2 veckor tidigare för att fixa elen + måla tak, byta lister och tapetsera vårt och Tindrabebisen rum:) (det är de vi hoppas på)

Men om det inte går... jag bråkar nu med Graflunds som vi hyr av idag... Vi sa upp vår lägenhet igår vilket betyder att vi har den till 1 maj!! MEN... nu vill vi ha utflytt 1 april eftersom att vi blivit LOVADE renovering direkt efter nyår och när vi ringde sa dom att det inte fanna pengar till det + att igår morse såg vi att det har börjat droppa vatten ifrån taket i badrummet!!!!!

I vårt sovrum när vi kollade på denna lägenhet hängde färgen i taket pga att det har kommit in vatten från taket och detta åtgärdare dom när vi fick nya tapeter i augusti men i december såg vi en kväll att det började blossa upp igen och värre o värre... Som tur var blev det inge droppande utan vattnet gick tillbaka uppåt men nu hänger färgen rejält igen!!!!!


Fick just tag i Graflunds och dom kunde inte förkorta uppsägningen så vi får helt enkelt bara hoppas på att någon vill flytta in tidigare!!! HOPPAS NU!!!

Kram














Kommentarer
Postat av: Annika

Det låter ju riktigt bra! Man ska inte stirra sig blind på besiktningsprotokoll. Oftast är det grejor som man kan fixa lätt.



Är ju inte så insatt i huspriserna hos er, men vi betalade mer än dubbelt så mycket för vårt hus. Man kanske skulle ta och flytta till Eskilstuna?! ;-)



Grattis förresten, kom på att jag nog inte sagt det.



Stor kram.

2011-01-18 @ 15:23:09
URL: http://www.akinna.se
Postat av: Emelie

Vilka grisar!!!!

2011-01-18 @ 17:39:07
URL: http://emelieidafriberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0