Drar ihop sig för 2012!!

Snart är det nytt år igen och det är alltid lika klurigt att skriva datumet i början på året tycker jag:)

På nyår ska vi ha fullt hus, igen! 18 vuxna blir vi och 3 barn om jag inte räknat galet! och 2 gravida:P

Jag klurar på om jag ska åka in och handla maten idag eller om jag ska göra det imorgon!? Jag är sååååå extreeeemt trött nu så det finns inte! Fattar inte varför heller egentligen men så är det!

Igår var jag och tindra till stan! jag hämtade henne på dagis direkt efter lunchen så hon somnade i bilen och sov när jag lyfte över henne till vagnen på stan:) Och så sov hon sig igenom min BH-provning! haha! Hittade en bra bh som jag köpte och sen köpte jag stödstrumpor eftersom jag de senaste dagarna haft ont i fötterna något extremt!!

Nu är det rena drömmen att gå med stödstrumporna på sig vill jag lova er!!:) Ett jäkla knöl att få på dom bara! Mycket lättare att sitta framför ett ben och trä på gamlingar sina strumpor än att hålla på själv, gravid och jävlig liksom:P haha.... Tur vi inte har någon videokamera uppsatt;)

Svärfar var över häromdagen och firade jul och tindra fick en lammfäll och en jättesöt nalle i julklapp av honom! Hon hade ju redan en fäll men den var mindre och korthårig liksom så den tog jag och la i syskonvagnen till bebisen:) PERFEKT!
Ska bara hämta hem tvättmedlet till den och sen köra den i maskinen så den blir ren och fin:)

150 dagar kvar idag tills bebisen är planerad och snart är det dags för ultraljud! SPÄNNANDE!!

Det som behövs nu inför bebisens ankomst är att måla om bebisrummet + göra elen där, köpa ersättning (om utifall att....) och köpa blöjor och bädda:)

Allt annat har vi!! Känns ju skönt!

Jag har haft ont i magen hur länge som helst nu och krångel!! Får magknip flera gånger per dag liksom! Jag har läst lite om LCHF och Graviditet och jag är nog säker på att jag ska gå över till det igen!

Trots att jag inte tål laktos mådde jag huuuur bra som helst i magen och resten av kroppen när jag åt LCHF! Åt det även när jag väntade Tindra ju:)

Det enda som barnmorskan frågade om var ketoner i urinet som man tydligen får när man kör LCHF och det betydde tydligen att man åt för lite eller drack för lite men så fort jag förklarat hur det var så var det ingen fara sa dom:)

Nehe om jag ska ta mig iväg till dagis och hämta illbattingen då:)

KRAM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0