Tack!

Tack för era svar! Tyvärr kan man inte skriva så exakt att ni alla förstår hur det går till här hemma! Vi har försökt ALLT! Ungen kommer uppspringandes och tokgarvar och ska absolut inte sova!!

Musiken får henne att tro att det är lek och lampa oxå! Hon sover alltid i bäckmörker och tyst, eller jaa i rummet alltså, inte i huset omkring henne!

Nu sitter tillexempel daniel och spelar tv-spel med hög bas under hennes rum och ikväll behövde vi bara lägga henne och säga god natt vi älskar dig ses imorn och så fann hon sig! Vi trot iaf på att vara hårda från början för att senare slippa natta 2 ungar flera timmar!!

Vi tycker absolut barnen ska veta när dom gör rätt och fel eller är dumma eller snälla!! idag när jag la henne för dagsvila fann hon sig med en gång och när hon sen kom upp så berömde jag henne såååå mycket och hon var sååå stolt:) Man såg det på henne, världens flin och höll med mig!

Hon förstår absolut nu när vi är hårda mot henne när hon ska lägga sig men på 2 dagar verkar hon ha lärt sig oxå!

Jag skulle vilja filma henne en dag så skulle ni få se exakt hur hård man behöver vara mot henne!! Hon är knappt trött ibland när hon kommer från dagis och skulle verkligen behöva utöva någon sport!!! Massa energi i den lilla lilla kroppen finns det!

BVC och dagis undrar hur vi har tänk med en liten till... hur vi ska orka och hinna! Då kanske ni förstår?!!

Hur som helst! När hon är dum och sparkar på pappas hund eller kastar något i golvet så säger vi till henne att så gör bara dumma tjejer och du är väl ingen dum tjej... nej säger hon och så är det klart!!

Klart att dom redan nu ska veta vad dum och snäll är!!!

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0