Parken zoo

Imorse ville vi göra något och vi bestämde oss för att ta med Tindra till parken zoo:)

Vi packade ihop oss, åt tidig lunch, fixade matsäck i form av kaffe och mackor + festis till tindra och så åkte vi... 11.30 åkte vi hemifrån och skitglada att bi ÄNTLIGEN skulle göra något! Efter 5 km började det regna... skit!!! Och i stan regnade det ännu mer.. hmm!!!!!

Väl framme bestämde vi oss för att trotsa regnet och ge oss på det ändå... Vi fick 2 skurar men klarade oss bra då vi precis skulle till bilen när det började regna andra gången.

Tindra var med vild än tam där och ville klappa alla djuren.. Hon fick klappa några iaf! Bla sprang hon efter en get hon ville klappa och det fick hon till slut:) Sen kom en annan och bräkade åt henne och hon började härma den och gapskratta:) haha

Hon pekade på en gris bakom ett staket som grymtade åt henne och hon blev så rädd så hon röck till och sa " uuusch..." hihi sötfis!!!

Hon var sån duktig tjej hela dagen och det tog 3 timmar att gå genom allt..... Hon pekade och när jag frågade om hon kunde säga "apa" så sa hon "mmmm papapapapa...." hahaha hon menar nog att hennes pappa är en apa;) De håller mammi med om:P hihi

Andra dagen med VV idag och det känns bra... fuskvägde mig idag och jepp... blir nog bra detta;)

Kramizz på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0