Tycker väl att det är upp till ni och mi...

Tycker väl att det är upp till ni och min familj om jag väljer att jobba redan! Jag känner att jag behöver det för att kunna njuta och vara hemma längre med min dotter som jag faktiskt älskar över allt annat om nu någon tror annat! Klart jag vet att hon behöver mig men jag överger ALDRIG min dotter! Vad lider hon av att jag börjat jobba?


Kommentarer
Postat av: Christa

Precis! (Se min kommentar tidigare)

Stå på dig! Håller på dig!

Kram igen, Christa

2010-09-10 @ 21:10:02
Postat av: Jenny

Mår du bra mår din dotter bra! Hon mår säkerligen inte sämre av att vara med sin pappa och mor/far föräldrar. Du ska självklart göra vad som passar dig och din familj bäst! Strunt i en människa som inte ens kan skriva sitt namn ihop med sin åsikt!!!

2010-09-10 @ 22:42:03
Postat av: Emelie

Fattar inte heller varför man skriver en sån sak, säkerligen ngn som inte har barn själv!!??

Jag jobbar ju också några timmar i veckan då jag har möjlighet eftersom att min sambo endast jobbar ständig natthelg vilket betyder att han är hemma på veckorna, så varför ska vi båda gå hemma?? Min son behöver få vara med sin pappa själv lite också, jag saknar min son tok mycket när jag är på jobbet men jag tycker också det är kul att komma hemifrån.. varför skulle de betyda att man älskar sitt barn mindre för att man börjar arbeta?? Jag skulle istället säga att när man är ibäg så, så fattar man verkligen vad man har och hur mycket man älskar det lilla livet!! Hur STOLT man är att man fått ett fint och välskapt barn!!

Linda, vi e bäst;) kram i massor!

2010-09-10 @ 22:52:28
URL: http://emelieidafriberg.blogg.se/
Postat av: lindizh

min tidigare komentar kanske missuppfattades. Barn behöver alltid sina föräldrar så klart, men det menades ju inte att man ska sitta som klisterlappar på varandra. Dessutom har hon ju en pappa oxå. Och er lilla dotter verkar vara en väldigt trygg tjej.

2010-09-11 @ 06:48:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0