God morgon! Vi har vart på 6-månaders ko...

God morgon! Vi har vart på 6-månaders kontrollen på bvc och Tindra väger nu 8025g o är 68.8cm lång:) gått upp 5kg exakt sen hon föddes och blivit 18.8cm längre:) stor tjej! Hon blir ju 6 månader den 2 oktober men läkaren skulle ha en månads semester så de prioriterade 2-månaders och 6-månaders innan de:) Tindra sover i vagnen och vi är påväg till pappa med en promenad! Jag hämtade ut ventolin till Tindra igår som vi gav till natten och hon har sovit hela natten utan att vakna:) tidigare har hon troligen inte fått tillräckligt med luft, fått panik, slitit ut nappen o sen skrikit o väckt oss. Stackars! Men nu håller vi tummarna för att hon blir frisk. Ventolin är astmamedicin som är slemlösande och hostdämpande. Köpte nezeril oxå till hennes lilla näsa. Det är tydligen avsvällande o hjälper bättre än koksalt nu när hon blivit sämre! Jag hade astma när jag var liten som turligt nog växte bort! Hoppas hon inte får såna problem! mammas prinsessa! Hörs vidare:)


Kommentarer
Postat av: Miss C

Kan DU gissa vilken kändis som bär vilken klänning!?

Para ihop rätt namn med rätt klänning. Alla som lyckas

få alla 6 rätt blir länkade på bloggen!!! Lycka till. ^^



http://missc.se/2010/september/bags-prylar.html

2010-09-21 @ 09:25:31
URL: http://missc.se/
Postat av: Sandra

Kikar in.. Hoppas du får en bra dag :)

2010-09-21 @ 09:46:29
URL: http://sandraorrebro.blogg.se/
Postat av: Gudmor Hannah :)

Stackars tjejen :( Har hört från kocken på rehab att hans son också hade astma när han var liten men att det nu växt bort utav sig självt. Det är tydligen ganska vanligt för småbarn om jag förstog allting rätt :)

Hoppas hon blir bättre snart!

Puss!

2010-09-21 @ 17:38:33
Postat av: Linda- Felicia o Samuels mamma!

Stackarn hoppas hon blir bättre snart och att ventoline hjälper, samuel fick ju det när han var nyfödd och de funkade bra tillslut men innan dess var det många resor fram o tillbaka till sjukhuset :P så hoppas det fortsätter funka bra på eran lilla :)

2010-09-22 @ 08:35:10
URL: http://liinda016.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0