Mer scones

ViktVäktarna
8 scones - 2,5 POINTS/scone
   
2 dl ViktVäktarna Müsli Frukt & bär
2 dl Vetemjöl
2 tsk Bakpulver
1 krm Salt
50 g Margarin
1 ½ dl Lättfil

Gör så här
1. Blanda alla torra ingredienser.
2. Finfördela fettet i blandningen och tillsätt sist filmjölken. Blanda väl.
3. Klicka ner smeten i muffinsformar. Grädda muffinsen i nedre delen av ugnen i 250 grader ca 8 min.
 

Jordgubbskeso
2 portioner  - 1 POINTS/portion
   
4 st Jordgubbar
4 smk KESO naturell
  Färsk basilika
   

 

1. Hacka 4 st jordgubbar, blanda dem med 4 msk KESO Naturell.
2. Toppa med lite färsk basilika.

Njut sconesen nybakade tillsammans med jordgubbskeson!
Hittade detta påhttp://www.pilefood.se/baksidan/musliscones.htm

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0